View Full Version : самочувствие
Хора,много ми е ниско самочувствието,какво да правя?!Красив съм,имам пари,но изглеждам мн малък,
white_chik
01-25-2006, 07:58
Хора,много ми е ниско самочувствието,какво да правя?!Красив съм,имам пари,но изглеждам мн малък,
kvo 6e re4e izglejdam maluk???6tom ima6 pari i si krasiv kuv ti e problema???
pa tva o6te po hubavo 4e si mladolik:) trqq da ima6 samo4uvstvie kato em si krasiv em s pari kude ti e problema?!q mainata im na teq det ne te aresvat
PooR^CReaTuRe
01-25-2006, 10:03
Еми скивай ся , само треа да си вдигнеш и успеха в училище и ставаш пишлемето с големите ланци :D
"krasiv sum, imam pari"......wow....siguren li si, che ti e nisko samochuvstvieto?????
AlleyOpp
01-25-2006, 20:18
Намери си нещо ,в което си добър и го прави! Така ще се чувстваш полезен и ше си вдигнеш самочувствието..
edna^sladka
01-25-2006, 21:44
Мисля,че за тази възраст ниското самочувствиие е нормално явление или по-точно може би не ниското самочувствие ,а несигурността в самия себе си.Аз не мисля,че ти имаш ниско самочувствие,съдейки по това,че самият ти осъзнаваш,че си хубав,че имаш пари и т.н.,според мен просто имаш някакви комплекси,който сигурна съм са супер безмислени и изобщо не отблъскват хората около теб,но ти си си втълпил това.Един от тях е това,че според теб изглеждаш малък,тотална глупост-ако се държиш като голям човек и добре с хората и най-вече ако не показваш притеснение от това,че си "малък",хората изобщо няма да забелязват това...Както виждаш всичко е в твой ръце.. 8) 8) 8) 8) 8)
ми и аз приличам на 8ми клас ама самочувствието ми е до небето хахах :roll:
бе като си толкова богат и красив що не си купиш пистолет и да го използваш срещу себе си ?..и няма да имаш проблеми сас самочувствието вече
sladka_blondi
01-26-2006, 19:32
Като нямаш никво самочувствие цял живот ще те тъпчат.Помисли си.Трябва да си вдигнеш самочувствието,защото другите като видят,че нямаш самочувствие няма да те имат за обсолютно нищо!
Ти пак защо страдаш от комплекси? Просто го преглътни! Хубаво, нисък си, това не означава, че трябва да потънеш в срам! :wink:
4ove4e nedei taka da se ot4aiva6.I az v edin period nqmah samo4uvstvie,misleh 4e sum edno ni6to v sravnenie s drugite i dokato misleh po tazi na4in vsi4ki me tup4eha kakto si mogat.No edin den se vzeh v ruze i si kazh,abe 6to da e taka kato moje i ina4e.
Q ela sega da me vidi6,mnogo po razli4na sum otpredi,no vsi4ko se dulji na psihi4eskata nastroika na 4oveka spored men.Uspeh :!:
mi kato izglejda6 malak, kato ostaree6 6te izglejda6 po mlad :) :P
6toito dqdo mi e taka na 60 e a izglejda mn mlad :D ](*,) ](*,)
mi kato izglejda6 malak, kato ostaree6 6te izglejda6 po mlad :) :P
6toito dqdo mi e taka na 60 e a izglejda mn mlad :D ](*,) ](*,)
kakvo iskaa6 :?
да си теглиш ножа..
и стига си писала на латиница
MakeMeLaugh
11-30-2009, 15:00
bqsnaa15, знам те коя си.
Сама си предизвика бана.
чао