View Full Version : az go haresvam,no toi me misli samo za priqtelka
Nqma da se izdam
01-25-2006, 11:03
Poprincip imam nick,no ima mnogo hora v toq forum ot moito daskalo za tva...Ta haresvam si edno moche,da kajem S. Neprekysnato si mislq za nego,no qvno toi ne.Haresal si e nqkva deto daje ne e govoril s neq i daje beshe kupil buket za neq :shock: :( No stana taka che se razminaha taka 4e mai utre 6te i dade buketa...Mnogo mi e kofti ot 3-4 godini nasam ne sym revala za mom4e.Toi mi go kaza po ICQ-to che she i go podari s nqkvi izcherveni emotikoni...Kvo da pravq toi mnogo mi se kefi kato priqtelka,no az sym ludo vliubena...Strah me e 4e ako mu kaja za chuvstvata si toi 6te se stresne i nqma da ima nikakyv efekt...Naistina znam che ne go poznavate no daite nqkva pomosht molq vi...Tolkova sym otchaqna che :( :cry:
Dr. Kazimbutt
01-25-2006, 11:07
Не виждам кавко друго можеш да направиш, освен да му разкриеш чувствата си. Възможно е да се шашне, но също е възможно и да не стане така. По-добре пробвай. Даже и да не стане, поне ще знаеш, че си опитала.
ashly besnata
01-25-2006, 12:27
az taka moga v momenta da zagubq moq kato ne mu kaja
момчетата не се стряскат когато едно момиче им каже че ги харесва или нещо повече.. дори това нещо прави момчето да се чуства мъж.. за тфа действай! ние сме свикнали да поемаме първата крачка и за това за нас е толко сладко когато ни се признаят в любов.. спох какъвто и да е ще те разбере ! :)
Tazi istoria mi e mnogo poznata tozi koito xaresvam e v moito daskalo postoqnno sme zaedno i si prekarvame mnogo veselo.No i az kato teb ne znam kvo da pravq ne mislq 4e nai-uda4niq na4in e da mu kaja 4e go xaresvam no ako go naprqvq pone 6te znae kakvo 4uvstvam kam nego.Mi ne znam spored men e po-dobre da mu pokaje6 a ne da mu kazva6.Jelaq ti uspex!!!
miloto_girl_4e
01-25-2006, 17:47
на твое място щях да му кажа за чувствата си :!:
какво може да изгубиш?!
ми ако и той те харесва,но си мисли същото като теб и го е страх да ти признае ?!
да,явно има симпатии и към това момиче,но не пречи и теб да те намира за готина(не само като приятелка :!: ) Пробвай,ако не те харесва,явно ще се наложи да си останете само приятели :!:
nqma da se izdam
01-25-2006, 18:56
Abe az bqh priznala taka na edin i sled tva se s tva me zakachashe che e mnogo haresvan...dryn dryn...I toi taka beshe vliuben v druga i nishto ne se poluchi.nz nqma li drug nachin
f0r3v3r]момчетата не се стряскат когато едно момиче им каже че ги харесва или нещо повече.. дори това нещо прави момчето да се чуства мъж.. за тфа действай! ние сме свикнали да поемаме първата крачка и за това за нас е толко сладко когато ни се признаят в любов.. спох какъвто и да е ще те разбере ! :)
Kratko, qsno i tochno.
Върви му кажи пък каквото стане :D
sexy_girl14.
01-26-2006, 13:47
ne mi sa vliza sega s moq nick taka 4e 6te sam gost.Oh mila dopredi mesec imah takav problem.Bqhme postoqnno zaedno i daje si 4atihme a toi mi razpravq6e kolko mnogo si haresva edno momi4e.Taka 4e po dobre deistvai!!!!