PDA

View Full Version : Женските коварности



01-25-2006, 17:10
Колко пьти се е случвало в живота на сексуално активния мьж: Да покани дамата в кьщи. Да й свали палтото. Да запали свещи. Да отвори ботилка коняк. Да на нарежи лимочета на крькчета. Да пусне чувствена музика. Да говори красиви думи за тяхното запознаство. За сближаването им. За либовта и мирът по целия свят. После с плавен преход да премине на ти и накрая в интимен танц да започне да броди по неините ерогенни зони без тя даму попречи. И тя долепяйки се до него сьс своето приканващо тяло, но в сублиният момет, когато му струва, че ще попита “Къде ти е ваната?”, нежно ще добави ”Дай ми моля те хавлия”. След което да му подари нощ изпълнена с неистови крясъци и необуздан секс, но изведнъж прекрасната дама замлъква. После с тих глас казва ”извинявай, но днес не мога” - жестоко женско коварство.
На лицето ти излиза тъпо изражение, твоят мъжка гордост е предадена. Чудесната вечер губи своето обаяние и вместо надигащи се женски ласки и екзотични любовни пози, те очаква дълга самотна нощ стоплена само от централното отопление.
Мислите ти се гонят из главата, облива те студена пот, кършиш пръсти. Преглъщаш своето негодование и задаваш най-тъпия за ситуацията въпрос ”ЗАЩО” или импровизираш на познатите ти чужди езици ”уай, варум, пурке”. Точно сега следва коварният отговор, който ти трябва така умело да парираш, че надеждата за море от оргазми да се завърне.
Нужно е и все пак да отчетем, че понякога чрез своя отказ жената проверява степента на възбуда на мъжа. Точно за това при отказ не трябва да изпадате в паника, а да помислите трезво и да тръгнете по пътя на логиката.
Предлагаме ви варианти на мъжки отговори, които може да използвате срещу женските оправдания.
Например тя казва:
– О не мога... днес не се чувствам много добре!
А ти отговаряш многозначително:
- Нима не същтествуват много други начини да се достави удоволствие на един мъж! - намекваш за ръцете й, и горящата й уста. По този начин инициативата отново преминава в твойте ръце и фантазия.
Ако тя ти прошепне тъжно:
- Трябва да се прибирам в къщи... майка ми ме чака...
На това трябва небрежно да подхвърлиш:
- Звъни на майка си и й кажи, че ще спиш при приятелка!
- Аз, аз... - въздиша среднощтната гостенка - при вида на член ти и се поткосяват краката!
- Знам лечение на тази болест - съчувствено казваш ти
- То се нарича ”опитомяването на слона” веднага ще започнеш да се опитомяваш.
- Ти ще спреш да ме уважаваш ако стане това между нас - заявява тя
- За какво говориш скъпа? - заявяваш с убедителен тон
- Ще те уважавам повече отколкото себе си.
- Не, не, не мога.. ние още нищо не знаем един за друг. - кърши пръсти тя, а ти спокойно предвещаваш:
- Както е казал знаменития философ ”Любовта е най-добрия начин за опознаване на любимия”
- Страхувам се - решително заявява тя - Презерватива може да се скъса.
- Аз ще сложа два един вурху друг! - успокояваш я ти.
- Тръгвам си! - решетелно заявява тя - Спомних си че трябва да се обадя на дядо.
- Заслужава ли си да безпокоиш дядо си? - спираш я на вратата и се връщаш в хола - В края на краищата можеш да позвъниш от тук. Ето ти телефона.
- Девствена съм! - обявява тя и чака твоята реакция.
- Първо да си девствена не е модерно - обясняваш ти, Второ не е хигиенично и трето мен това изобщо не ме притеснява!
Запомнете, че във всички случаи думите ви трябва да са ласкави. Положи парньорката си на дивана, свали й блузката, пусни на свобода гърдите й, целувай ги страстно, спусни ръцете към вълшебната пещера, завладей нерешителната гостенка с топлота и нежност. Накрая я омагьосайте с думите : ”Опитвай сладостите на живота”.

ht_7j
01-25-2006, 20:05
O Boje Gospodi!!!! :roll:
Parvo: Ako edno momiche naistina iska da si tragne, tq shte si tragne.
Vtoro: Dori i da ne iska, povecheto pak shte si tragnat, zashtoto taka shte vi ostavqt da si mislite za tqh, da se chudite, i da puskate razni temi vav foruma. Tova se naricha "da igraesh po pravilata"!!!
Treto: Zashto se izdavash taka? Tova shte go prochetat momicheta sashto i shte se razprostrani, ako izobshto se obarne seriozno vnimanie i momchetata si pomislqt, che shte svarshi rabotata. Nali trqbva da se podkrepqte vzaimno?

ht_7j
01-25-2006, 20:09
Zabravih samo da spomena, che edno zdravomisleshto momiche nikoga nqma da izmisli tolkova bebeshki i nelogichni izvineniq, za da se izmakne. Momichetata sme malko po-izobretatelni. 8)

e_l_i_z_a
01-25-2006, 20:12
Мноо яко е тва :P

Ekita
01-25-2006, 21:09
Хихихи,много се смях на това,супер сладурско е:)))Само че,Нео,за съжаление в днешно време малко са момчетата,които ще поканят дамата,ще й свалят сакото,ще запалят свещите,ще налеят коняка и т.н и т.н...Защото ако повече момчета се сещаха за това,а не само да топнат чушлето,пък няма значение къде,как и кога,по-малко дами щяха да отказват.Това си е чисто съблазняване и нито едно момиче,което поне малко те желае или изпитва чувства към теб,няма да остане студена и безразлична.Гаранцията за успех се увеличава многократно,за това момчета-четете и се учете!
Само да не се превърне в сценарий за различна дама всяка вечер,защото ще разбиете доста сърца по пътя си...това си е жест за специалните дами на сърцата ви.

01-26-2006, 08:45
Хихихи,много се смях на това,супер сладурско е:)))Само че,Нео,за съжаление в днешно време малко са момчетата,които ще поканят дамата,ще й свалят сакото,ще запалят свещите,ще налеят коняка и т.н и т.н...Защото ако повече момчета се сещаха за това,а не само да топнат чушлето,пък няма значение къде,как и кога,по-малко дами щяха да отказват.Това си е чисто съблазняване и нито едно момиче,което поне малко те желае или изпитва чувства към теб,няма да остане студена и безразлична.Гаранцията за успех се увеличава многократно,за това момчета-четете и се учете!
Само да не се превърне в сценарий за различна дама всяка вечер,защото ще разбиете доста сърца по пътя си...това си е жест за специалните дами на сърцата ви.

Hm..blagodaria EKITA...pokazvach za poreden pat 4e si zenitelka i znaech za kakvo stava duma...)))))A toia deto e pisal predi teb..iavno e oste devstven)))) :lol:

Slayer
01-26-2006, 11:33
Забавен си...
Последното нещо, с което се разбива LMR (last minute ressistance - тоест това за което ти пишеш) е упоритост и логическо ниво.
Можеш да и кажеш 100 интересни реплики и резултата ще е пак нулев. Защото влизаш на логическо ниво - а там играта е загубена. Не вярваш - пробвай всяка от твоите реплики в истински случай и виж сам резултата? (най-много да стигнеш до глупав спор - на логическо ниво (примерно):
Тя - трябва да се прибирам мама ме чака.
Ти - обади и си, че си при приятелка.
Тя - ама тя ще се тревожи и така.
Ти - е защо пък - обади и се.
Тя - е не искам да и се обаждам и да я лъжа.
Ти - е това не е лъжа - дъра-бъра...
.... (загряваш ли)
- тоест пак загубена игра).
Има много техники за разбиване на LMR - и нямам нито желание, нито време да ти ги пиша всички, но ето ти 2:
1.
Ти - целуваш я.
Тя - "Не трябва да правим това."
Ти - "Наистина мисля, че не трябва да правим това" - "и знаеш ли - изплези си езика" (целуваш я по него) "и това не трябва да правим" - "изобщо не трябва да правим така" - продължаваш - "лошо момиче" ... и т.н. (вкарваш я в транс - съгласявайки се с нея на логическо ниво - и същевременно действайки изцяло на емоционално).
2.
Freeze out - (разваляш атмосферата - но много е важно да не се нацупиш или намръщищ, или ядосаш - изобщо абсолютно спокоен) - загасяш свещите, спираш музиката, усилваш светлината и сядаш на компютъра да си проверяваш пощата.
Тя: Но какво?
Ти: Нищо - когато момиче каже не - за мен това значи не, не се сърдя или цупя, но просто когато ми каже не - това убива всякакво романтично настроение в мен и това много ме отблъсква. (продължаваш с игнор-а).
След 5-10 мин. сама ще дойде при теб - ако поне малко те харесва - и пак продължаваш играта - при всяка съпротива - freeze out (2 крачки напред - 1 назад).

-Slayer

п.с. LMR - ако е силен - значи предишните ти фази куцат - трябва ти "комфорт билдинг" с мацката от 4 до 7 часа за да намалиш риска от LMR накрая. Колкото повече фази прескачаш или не изиграваш добре толкова по-силен LMR ще имаш накрая...

RoSsY88
01-26-2006, 12:53
ХиХиХи смешно...ако едно момиче/жена иска да откаже ще го направи още преди да се осамотят в апартамента :)

SneJna_
01-26-2006, 15:31
pri nqkoi momi4eta moje i da podeistva..