View Full Version : mislite li 4e trqbva da i kaja ... ?
13_f_varna
01-25-2006, 18:43
hello . na4i imam 1 vypros . ot nqkolko meseca vodq polov jivot i sled oshte nqkolko stavam na 14 . mn iskam da kaja na maika mi no me e strah . s neq vinagi sme si govorili no nz kak shte reagira na tova i mi e gadno 4e ne moga da i kaja :( kak da postypq ?
white_chik
01-25-2006, 18:55
na tvoe mqsto nqma6e da i kaja ni6to.Kolkoto i da te razbira maikata ti edva li 6te prieme 4e du6terq i pravi sex na taq vuzrast.
Ти си 7 клас!Абе как може толкова рано да почвате да правите секс?!В никак случай не и казвай...мн ис малка...след година-две може да и споделиш ама ся само неприятности ще си докараш и тва е...за тва го премълчи!
^Kiss_of_the_Sun^f
01-25-2006, 19:06
Sladurano parvo da te pitam,ne ti li e malko rani4ko?I 4estno kazano ako du6terq mi na 13 godini dodie i mi kaje 4e vodi polov jivot 6te i za6iq vaginata s tel i 6te i mahna matkata!!!!!Aide pone da be6e na 15-16! :shock: :x
NA 13 si i pravish sex...4e kakvo sha pravish kato stanesh na 18 19 da ne govorim po natam!!!Misli s glavata devoiche!?
Worthless
01-25-2006, 19:12
ако бях на мястото на майка ти, а си ми споделила или го разбера отнякъде ще си събираш костите из къщата :evil:
the_green_man
01-25-2006, 19:13
tva naistina e dosta nerazumno. Ebati ti naistina si samo na 13 po-dobre ne kazvai na maika si,verno samo nepriqtnosti 6e si navle4e6!!!
Master_88
01-25-2006, 19:27
Изчакай още 2-3 години и тогава и кажи защото сега не вярвам да реагира положително и да ти каже "браво"
miloto_girl_4e
01-25-2006, 19:27
ако бях на мястото на майка ти, а си ми споделила или го разбера отнякъде ще си събираш костите из къщата :evil:
да,и аз съм на това мнение :!:
по-добре НЕ казвай на майка си,ако искаш да си жива :!: :?
Сакън, мацка!!! :!: :idea:
ше стане проблемация..
"на доктор вси4ко се показва, на мама и на мъж НИЩО не се казва!!" тва и маминка ти и майка ти го знаят, и те са били мацки. :wink:
100 % баба ти е крила от пра баба ти и от пра баба ти 4ак докато не е забременяла, и после са я женили веднага..
ше земат да го вкарат в затвора твоя пи4, или ако и той е малък- да съдят техните за пари..
El_Diablo
01-25-2006, 22:19
xaxa [CSKA]f0r3v3r си е прав човека, много правилно си го каза :!: :!: :!: в днешно време момичетата преди да им доде мензиса се помпят кат плахоци, вии тука проблем напрайхте заради "стара мома" като 13 годишното момиче. :wink: :lol: дебаааа мастията ти малка. най-много мразя тъпите курви и тая пикла е от тас порода. ще ти дам съвет "парцалче" мънинко, не споделяй с майка си, а сподели с баща си. сигурен сам,че ще те разбере напълно :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!:
xaxa [CSKA]f0r3v3r си е прав човека, много правилно си го каза :!: :!: :!: в днешно време момичетата преди да им доде мензиса се помпят кат плахоци, вии тука проблем напрайхте заради "стара мома" като 13 годишното момиче. :wink: :lol: дебаааа мастията ти малка. най-много мразя тъпите курви и тая пикла е от тас порода. ще ти дам съвет "парцалче" мънинко, не споделяй с майка си, а сподели с баща си. сигурен сам,че ще те разбере напълно :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!:
да но ми е чудно кой ми изтри поста.. явно някой който се е засегнал лично :!: :?:
`w8inK`f0r`y0u`
01-26-2006, 00:27
E to ve4e go e napraila taka 4e vry6tane nazad nqma...vyzrastta nqma zna4enie, a tova dali si gotov ili ne:)nqkoi momi4eta i na 20 si stoqt devstveni prosto 6ot nqmat naglasata da praqt sex ot po mladi ili 6oto..ne sa si namerili podhodq6ti polovi partniori :? a po tvoq vypros...zavisi ot maika ti, zavisi tq kak priema si4kite tiq ne6ta, a i tq e golqma jena, moje pyk i da razbere..samo 4e az na moita ne bih i kazala.Mislq 4e ne sega e momentyt..moje bii 4ak sled godina-dve:)zasega ne si navli4ai nenyjni problemi :wink:
El_Diablo
01-26-2006, 08:36
Малолетна курва
поредната, но не и последната :x
HopeLesss
01-26-2006, 08:51
Малолетна курва
Що пък трябва да е курва??? Не одобрявам тва, че е почнала да води полов живот на 13 ама тва в никакъв случай не ми влиза в работата, нито пък на вас. Щом момичето се е почувствало готово ОК, дано после не съжалява...
По темата - по-добре си мълчи, ако искаш да не си стоиш вкъщи до навършване на 18 годишна възраст!!!
DiabolicAngel
01-26-2006, 08:52
Ако ти се живее,недей да и казваш :wink:
waw 13 godi6na-kolkoto i da sum razkrepostena tva ne go priemam...sestra mi e na 13 i tepurva slaga sutien...,ta po temata ima 2 kraq na taq istoriq-purviq-da kaje6 na maika si i tq da se razo4arova ot tebe i moje bi da ograni4i izlizaniqta ti a vtoriq koito ti preporu4vam e dsa si mul4i6
че защо ти е да споделяш с нея?! В ред ли си изобщо?
Сподели с приятелите си, но със семейството си недей!
o6te ne kazvai na maika si za6toto nqma da go prieme lesno..a tova 4e si spala s mom4e na 13 ne zna4i 4e si kurva..
vie kvo se praite i vie ot kade znaete momi4eto moje da e imalo ednogodi6na dalga vrazka i nakraq da se e re6ila nqmate nikakvo pravo da q sadite
o6te ne kazvai na maika si za6toto nqma da go prieme lesno..a tova 4e si spala s mom4e na 13 ne zna4i 4e si k***a..
vie kvo se praite i vie ot kade znaete momi4eto moje da e imalo ednogodi6na dalga vrazka i nakraq da se e re6ila nqmate nikakvo pravo da q sadite
Представяш ли си сериозна връзка на 12(освен ако не е с някой загорял педофил)???Та даже и на 13-14-15???
Айде не ставайте смешни
не и казвай най-добре. аз не бих
hello . na4i imam 1 vypros . ot nqkolko meseca vodq polov jivot i sled oshte nqkolko stavam na 14 . mn iskam da kaja na maika mi no me e strah . s neq vinagi sme si govorili no nz kak shte reagira na tova i mi e gadno 4e ne moga da i kaja :( kak da postypq ?
nai mnoo ti napuka kofata i 6e zabravi6 za sexa
..пффаре ве локвайте я таз тема !..
ImaNewbie
01-26-2006, 23:07
Ма тфа може да е момиче,фе пич :)
lele....dokude stignahme..na 13 godini milata sex prawila..mene da pitash ne kazwai na maika si,nadali she ti se zaradwa i she se zagordee s teb ! :x
Destructive
01-27-2006, 09:19
Абе кво ви става бе хора?Какво като е правила секс на 13-ако си е със същия партнъор къв е проблема?Защо пък трябва веднага да я изкарвате курва?И аз прайх секс на 13 и вече 2 год и 7 месеца сме заедно с това момче,какъв е проблема пък да имаш сериозна връзка само не разбрах....?
А по темата по добре не и казвай все още по-добре изчакай...
sex_maniachka
01-27-2006, 12:37
[quote="Sweet^F"]Абе кво ви става бе хора?Какво като е правила секс на 13-ако си е със същия партнъор къв е проблема?Защо пък трябва веднага да я изкарвате курва?
Da saglasna sam sas Sweet^F niama smisal da ia izkarvate kurva!Tia e svobodna da pravi kakvoto iska! Vse pak jivota si e nein!Aide ostavete momi4eto!Po temata: Kakto ti si reshish, az kazah na maika si kogato pravih za parvi pat sex! :oops:
luda_guba
01-27-2006, 12:59
тука има ли някой нормален ?!?
вий на колко почнахте?!? познавам само един двама на нейните години,които са зелени!А и тя не ви пита дали е правилно или не,а дали да казва на майка си!
Кво ви става?!?
Отговор:не и казвай!И мойта ми беше първа приятелка докато не разбра,сега всичко е ОК,но тогава беше....мълнии и гръмотевици...прави квото си знаеш,но си трай!
a weti normalnali si znae6li kvi problemi moje6 da ima6 s tvoq"polov jivot"na taq vazrast ama ve4e si go napravila taka4e spored men ako maikati8 ti nekva deto e s po savremenno mislene moje i da ne te ubiq :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ama vse pak kakvo si misle6e 4e na 13 si gotovo li [-X [-X [-X [-X
kak moje ti si o6te edno malko malko momi4ence taka4e nz po dobre se molq zavbade6te da nqma6 problem zaradi tova za6toto togava maikati 6te e samo malka malka 4ast ot celiq problem. [-( [-( [-(
awe momi4e znae6li ko moje da ti stane nene mnooooo si zle
po-dobre se zape4atai otvsqkade :-# :-#
i ne go pravi pove4e do kam 1516 godi6na
da se nadqva6 pone da ne razbere nqkoi 6oto ako maikati razbere 6te te ubie :smt014
awe vie ste mn zle we.6o da ne pravi seks momi4eto?6om i xaresva da pravi
ycMuBkaTa
02-01-2006, 21:23
Абе хора, свободна страна сме, всеки сам си взема решението кога, къде, с кого, макар че от друга страна това говори негативно за цялата сексуална култура на младите хора...Но ние нямаме право да съдим момичето...
По темата - ми честно казано не й казвай, защото много ще я разочаоваш. От вас едва ли чак ще те изхвърли, едва ли ще те убие-майка ти е, а майките могат да понасят много повече отколкото предполагме, но все пак. Доста ще я заболи жената. Но внимавай какво правиш, просто умната :!:
^BaBy^GirL^
02-01-2006, 21:29
Колкото и добре да се разбирате не мисля че трябва да й кажеш ... все пак си на 13 ! Няма да е очарована #-o
RaP_KuchKa_
02-02-2006, 00:28
emi da vi kaja ako pitash mene p1k e super che si se sexila na 13 godinki zashtoto kato go napavish po malka ne boli zapovqdai pri nas vav lqskovec da pogovorim po vaprosa.
cvety_i_bebeto
02-02-2006, 19:45
i az sam v tva polojeniq ama opredelno se tkazax da i kaga.....nikoga...dori i po-golqma da sam...
abe 6tom e bila gotova ni6to ne i pre4i da pravi sex na 13 nqma opredelena granica na kolko da pravim sex seki kogato e gotov, hem 6te trupa opit 8) az po4nah ot 15 i sam m ot varna
Ми аз го направих на 13 години за пръв път и майка ми още нищо не знае, и по добре зщото ще се побърка :-# .
Abe kvo praish be malkata ti normalna li si na gajeto mi sesra i e na 13 i kar ia vidia vse edno gledam momi4e purvi klas kak moje be i za kvo sia po gotina li si ????? kvo ? nz abe ama kvot si znaesh prai abe to teoritichno shtom si nz vuzrast det si polovo zriala i mojesh da imash deza ne bi triaalo da e stranno vse pak vsichki jvotni g opraviat :smt005 ama vse pak gluposti praish pulni...ne kazvai po nikuv nachin na maikat ishe ti izleze pres nosa i nishto niama da spechelish tia niama da te razbere ako na tova se nadiavash she i padnesh v ochite mnogo a tia she kaje na bashta ti i ot tam na tatuka ..po dobre se iznesi ot vas i hodi pri onia tapanar det te e ebal deba tapaka smota....
Каква е разликата между жената и батерията? - Батерията има и положителна страна. :-D
Тая малкат повлекана публично ленчуване и трябва \:D/
Недей казва на майка си... а пък " ако знае баща тиииииии " \:D/
Sad_eyes_f
02-03-2006, 16:58
Не, не....
Кой каквото иска да пише, но за мен просто това не е нормално!!!Бахти.... на 13 години да водиш полов живот =D> [-X ](*,)
Две грешки ( едната вече допусната, другата може да бъде) :
1.За мен на тази възраст е твърде :!: рано :!: да се започне полов живот..Но ти тази грешка вече си я направила, така че... и да пиша, и да не пиша - все тая!
2.Ако кажеш на майка си какво си направила, колкото и либерална и разкрепостена да е Не смятам че ще го приеме добре, даже изобщо не смятам че ще го приеме
:arrow: По-добре замълчи ... изчакай поне 1-2 годинки още и тогава й кажи...
Prosto i kaji.Malka ili ne ve4e si go napravila.6tom si mogla da pravi6 sex,zna4i 6te moje6 i da si ponasq6 posledstviqta.
бездомник
02-03-2006, 17:07
Дааа! Определено си заслужава да споделиш! :smt023
nikitooo
02-03-2006, 19:40
mi opyni i neq i i kaji mamo haresa li ti i tq ako i haresali nqma da ti kaje nishto losho daje shte iska pak
ole ti v toq forum pishesh kolkoto da ne zaspish!? Nasqkade kadeto ti gledam postovete vse sa nqkvi prostotii , a ne po temata! Ti kato trepesh kokoshki i posle gi e**sh NQMASH PRAVO DA GOVORISH NA MOMICHETO!!! :arrow: Vse pak ne go e napravila s PETEL !!! :!: :!: :!: