PDA

View Full Version : Влюбен съм,има си гадже,него обича но държи на него.

Глупак!
01-25-2006, 19:34
Значи влюбен съм в момиче от моя клас. Много добри приятели сме!!! Миналата година и търсих съвет по тази тема, но незнам дали се е досетила че става въпрос за нея?!? Тя ми каза че ако ако предложа на момиче с гадже и то има чусва към мен ще сме заедно и каза че тя лично не обича сегашния си приятел. Проблема е че ходят почти година и тя много държи на него макар че него обича... Често разговаряме по темата. Кажете какво да правя... Моля ви... Моля!

01-25-2006, 21:04
Prosto i kaji kakvo chuvstvash !!Znam che ti zvuchi trudno,dori nevyzmojno ,no e po dobre da syjalqvash za neshto koeto si napravil otkolkoto za neshto koeto ne si napravil,zashtoto si se uplashil...ne mislish li :) Uspeh!!!Shte chakam da razbera kakvo e stanalo

01-25-2006, 21:09
Проучи. Направи няколко намека, пусни я по пързалката, за да разбереш дали има нещо в предвид теб.
Замисли се обаче дали искаш гадже за 1-2-5 години или приятелка за цял живот!

01-26-2006, 15:52
po dobre da syjalqvash za neshto koeto si napravil otkolkoto za neshto koeto ne si napravil,zashtoto si se uplashil...ne mislish li
Ами да и аз все си го повтарям? Но проблема е и в това че не ме е страх толкова да и го кажа а незнам кое ще е по-добре защото

Замисли се обаче дали искаш гадже за 1-2-5 години или приятелка за цял живот!
Просто незнам колко време ще искараме, а ще ми е много болно ако разваля напразна тяхната връзка!