View Full Version : Имам проблем с пениса ми!!
Днес пражих секс с едно момиче и глави4ката ми се оголва и тогажа много ме боли!Су6то и когато тя ми духа6е пак ме боле6е за6тото е оголена!Дали нямам проблем за6тото след това 4акам да ми спадне за да си го оправя!!!Плс ми помогнете
THE BEST BOY
01-25-2006, 20:15
Ooooo ne iskam da te plasha brat ama mai e > Fimoza< :!: I az biah taka predi dve godini ....i hodih na urolog ...i posle mi napraviha edna operacia...za okolo edin chas :arrow: i posle se vuztonoviavah polovin godina ....no si zaslujavashe zashtoto po natam ako ne se opravi moje i da stane kravoizliv dokato praish sex> Taka i edin moi priatel poluchi kruvoizliv ....i go vkaraha v bolnica i se poluchi mnogo kofti situacia... :arrow: a sega sum Super ...> Taka che brat ne go otlagai :!:
Също ми се подуха две не6та там кадето се свързва глави4ката с кожичката мислите 4е я имам тая болест и ако да какво да направя??????????И след няколко се оправиха
kurabiika
01-26-2006, 11:08
Най-добрия съвет, който можем да ти дадем е да отидеш на уролог.И то колкото се може по-бързо.Това, че те боли при секс е от фимоза, а за подутите неща нямам идея, но те са още една причина да отидеш колкото се може по-бързо на лекар!