PDA

View Full Version : ne moga da se doverq

unknown_lady
01-25-2006, 20:54
Zdraveite, moito neznam dali e to4no problem, ot mn vr ne sym pisala v toq forum po luboven problem... 6oto ne vqrvah 4e nqkoi moje da mi pomogne, sega oba4e iskam da spodelq i da 4uq mnienieto vi. Zna4i predi meseci obi4ah za parvi pat istinski... tozi 4ovek go obi4am i do sega... pri4ini mi mn bolka kato me izlaga i me ostavi to4no kogato imah nujda ot nego. mina se dosta vr i sre6tnah dr 4ovek s koito sym v momenta no tolkova pati sa me lagali i tolkova mn bolka sym izpitvala 4e neznam dali 6te povqrvam na nqkoi skoro! vsi4ki mi kazvat 4e tozi s koito sym sega mn me obi4a 4e darji na men a az ne moga da go povqrvam! vednaj povqrvah i me predadoha sega ve4e ne moga! vsqko ne6to koeto napravi imam 4uvstvoto 4e go prai 6oto ne me obi4a ili ne me haresva. Postoqnno imam 4uvstvo 4e 6te me izlaje ili 6te me zareje... molqvi kajete mi kakvo vie bihte napravili! tapite natrap4ivi misli za laja ne me ostavqt! Postoqnno sravnqvam ne6tata.... v edin moment kak e postapil ediniq i drugiq... sigurna sym 4e tozi s koito sym sega ne me obi4a mn... hoim ot skoro i nqma na4in proto... moje bi me haresva da, no o6te en e sposoben da me tarpi i se pla6a 4e sys teq si misli za laji i predatelstva 6te go otdale4a ot sebe si... molqvi kajete m ikakvo da pravq!

mnogomili4kata-sf
01-25-2006, 21:44
Де да знаех как да ти помогна...щях и на себе си...и аз съм така :?

the_green_man
01-25-2006, 21:50
Tova 4e edin muj(mom4e) te e naranil ne zna4i 4e vsi4ki sa takiva. nz kakvo da te posuvetvam i men sa me predavali no kogato se slu4i prosto i teglix edna maina i sled mesec,mesec i ne6to mi mina i vuob6te ne mi puka6e za tva momi4e koeto me predade.

qnu4kaa
01-25-2006, 22:03
ne biva da se ot4aiva6;) vij,normalno e...no poiz4akai o6te malko vreme..i moje i da se doveri6..za vsi4ko e nujno turpenie darlin' :) :D

air_soul
01-25-2006, 22:08
Znaesh li i men me naraniha mnogo v posledno vreme. No edinstvenoto neshto,koeto predizvikaha be tova,4e sarceto mi stana po-bez4uvstveno kam bolkata, no ostana otvoreno za sledvashtiq, za sledvashtie na koito shte se otdam otnovo izcqlo i dori otnovo da stradam, vse nqkoi den shte ulu4a 4oveka.
Misalta mi skapa e, 4e ako izdignesh pregrada pred sebe si zaradi bivshiq si, shte go ostavish da te pobedi...

He3HauKa
01-25-2006, 23:18
Macka i az sam taka v momenta..Bivshiq mi priqtel strashno mnogo me narani a tova da te izlaje chovek na koito si vqrvala bezoslovno e mnogo gadno :( No mila moje bi ne vsi4ki sa edni i sashti ... riskuvai ..opitai...moje bi tozi pat shte e razlichno ... az pravq to4no tova .... i mislq che uspqvam :wink:

rowzz
01-25-2006, 23:21
ако можех щех да помогна но нещо не ми идва музата :cry: ..