PDA

View Full Version : Kакво да правя ??

opss
01-25-2006, 23:49
Ето и моята история.
Едно момиче от моя клас ме харесва от доста време( знам от приятелките и, а то и си беше очевидно) да не кажа от една година. Доста симпатична с красиво тяло както се казва не е за изпускане ама нали ми е от класа щяли сме да си омръзнем много бързо и по съвет на мойте приятели аз не направих нищо по въпроса. В началото на тази учебна година започна да ми харесва а и май е станала и по красива и реших да се пробвам този път. За мой късмет разбрах случайно, че още си няма гадже :) и започнах всеки ден да и правя комплименти и т.н. Как стана така, че една седмица след като я бях чул да казва, че си няма гадже вече си имаше ( разбрах пак от нейните приятелки ). Вече бях започнал да я харесвам МНОГО, но след като си има гадже от скоро какъв шанс имам аз ?? Спрях да я свалям и т.н. обаче тя един път като я питам "С кой ще излизаш тази вечер" или "С кой си била еди-къде си " тя нито един път не ми отговаряше,че ще излиза с гаджето си, а с приятелки,а аз съм я питал не един път. Помислих си, че тия нейни приятелки нещо си правят майтап, а и тия маабети, че някой си има гадже ги разправят на ляво и на дясно. И аз пак продължих да я свалям. И така продължих известно време и то стана учевидно, че съм луд по нея. И за мое нещастие излезна, че тя си има гадже :cry: . И колкото и да я харесвах за мен най добре беше да спра да и обръщам внимание и да я забравя. То това си беше невъзможно защото тя ми е от класа и искам или неискам си раменяхме по някоя дума всеки ден. А и най лошото беше, че я поканих да дойде с мен на НОВА ГОДИНА :!: :?: :!: . Иначе и аз незнам защо го направих като бях сигурен, че си има гадже. На нея се едно и дойде като гръм от ясно небе. Не каза, че приема нито, че отказва, но вече на мен ме беше толкова стам, че зех и се изпарих. На нея с това и стана от ясно по ясно, че съм луд по нея и беше досто неловко от моя стана когаро си говорим. За щастие дойде коледната ваканция и имах доста време да преодолея чуствата си към нея. Почти се справих и когато тръгнах на даскало нямаше и помен от това което правех за нея преди ваканцията, даже може да се каже, че се държа и малко грубо. Тя обаче вместо да си гледа кефа стана като лепка по мен: премести се да седи до мен в повечето ставй в даскалото, караме да ходя с нея за вода или за кафе през голямото междочасие, а да не говорим, че ме кара и да правя сумати глупости за нея, а такива неща не прави никое момиче в класа за мен или за който и да било, а иначе и често засичам очите и впепени в моите ама аз не си задържам погледа :twisted: , иначе аз още я харесвам и то доста. Даже някой пък когато седи до мен ми идва да я зграбча и да не ви казвам какво искам да направя, някой пък пак когато седи до мен ми прави едни стойки и адски ме подлудява :?: :!: :?: :!:

И сега какъв е съвета Ви към моя случай??
Какво да правя?? Дали ме харесва още ?? Да започна ли да я свалям както преди ??

`w8inK`f0r`y0u`
01-26-2006, 00:03
ei fani si probvai kysmeta, pa kvot stane stane..ot tva det kazvash iam 4yvstvoto, 4e tfa momi4e e ili lydo po tebe ili prosto si igrae s 4yvstvata ti..ama e malko nevazmojno da se podigrava s tebe, 6tom predi te e haresvala:)zna4i e pyrvoto..i edinsvtenoto, koeto trqq da napraish, e da deistva6 po vyprosa:)izlezte na kafe uj priqtelski ili dokato sedi do tebe i kaji, 4e ne razbira6 ne6to po nqkoi predmet i posle si napravi ystata da y4ite zaedno, 4e ni6to ne znae6 i 4e tq e edinstvenata, koqt moje da ti pomogne;)amaa glei da go izmisli6 dobre, v smisyl ne da kaje6, 4e ne te biva primerno v matematikata, a ti da si nai dobriq v klasa;)deistvai i nai vajnoto - MISLi predi tfa za da ne sujalqva6 posle za gre6kte si!:)YsPeX!

LP_girl_14
01-26-2006, 00:50
Ако имаш чувства към нея направи всичко възможно да я спечелиш.Бъди нежен с нея,бъди до нея когато има нужда от тeb,покани я да излезете някъде,покажи й с поведението че е важна за теб.Където е имало огън остава жар.Дано успеете да възродите тази любов :wink:

Metallico
01-26-2006, 01:03
... Даже някой пък когато седи до мен ми идва да я зграбча ...

Ми к'во чакаш, ве? :)))
Поговори си с нея по този въпрос и решете какво искате да правите. Ако си страхлив никога няма да я имаш! Преодолей срама :>

the_green_man
01-26-2006, 08:45
Deistvai we pi4 to e o4evidno 4e o6te te xaresva!!! Pokani q da izleznete nqkude na kafence prinperno i DEISTVAI

nqma kvo drugo da ti kaja...

a da USPEX