PDA

View Full Version : TOKIO HOTEL

Страници : 1 2 [3]

10-05-2006, 20:12
Като ти е омръзнало и ти не поучавай бе...

Влиза и ми пише експертните мнение, кое е пънк и не знам си какво, как приятелите и били не знам си какви... а после ми се жалва...

Абеее алооо... ти знаеш ли на теб колко ти е лесно???

Има нет и винаги можеш да намериш музика и информация и ВЪПРЕКИ това- не се интересуваш, ами пишеш глупости...

Ти знаеш ли преди години какво беше да си намериш някаква свястна музика??? Знаеш ли какво е да набараш някаква касетка 18 презапис, чиято лента се е изтъркала от слушане и да се радваш, че си намерил такова нещо и да си я презаписваш и да си щастлив от този факт???

И после ми идва някакво хлапе консуматор, което само е свалило няколко песнички, купило си е кецове и ми казва: Аз съм пънкарка и не се водя по модата... И ми реве...

Когато правите някакви заявления, които са откровено безумни се научете да си носите последствията!!!

Аз също съм бил на вашето дередже преди години, но тогава нямаше нет, само че се интересувах... търсех колкото и да беше трудно...

и аз съм слушал Грийн гей (dookie) и Oфспринф (Smash), но не се застоях на тях и открих, че те са просто нищо... Химера и творение на някакви корпорации, че нямат нищо общо с пънка...

Затова замълчи и следващият път, когато някой ти каже нещо помисли върху него, а не си разваляй настроението, защото аз не съм виновен, че не разбираш и говориш глупости...

НЯМА ДА МЪЛЧА БЕ...няма само ти тука да ми говориш...представи си знам какво е било преди...аз имам нет от има няма 1 година...пък и едно време си е едно време...сега сме друго време...и аз кфо да те правя като вече не ги слушаш...аз ще си ги слушам....ще дърпам тфа дет ме кефи...интересува се от каквото ме кефи...не от каквото ми казват...разбра ли?

10-05-2006, 20:13
интересувам*

drawers
10-05-2006, 20:15
хаха...ами ЦИЦИСЛАВАААААААА....ТЯ Е НОМЕР 1 :mrgreen:

Не усираите хубажата тема с такижа йалки изпълнителки./

:smt011

10-05-2006, 20:17
хаха...аз не ти крещя бе...леле...и не слушам МТВ... пък и кфото искам ще правя бе...

cRaZy_mih
10-05-2006, 20:18
Като ти е омръзнало и ти не поучавай бе...

Влиза и ми пише експертните мнение, кое е пънк и не знам си какво, как приятелите и били не знам си какви... а после ми се жалва...

Абеее алооо... ти знаеш ли на теб колко ти е лесно???

Има нет и винаги можеш да намериш музика и информация и ВЪПРЕКИ това- не се интересуваш, ами пишеш глупости...

Ти знаеш ли преди години какво беше да си намериш някаква свястна музика??? Знаеш ли какво е да набараш някаква касетка 18 презапис, чиято лента се е изтъркала от слушане и да се радваш, че си намерил такова нещо и да си я презаписваш и да си щастлив от този факт???

И после ми идва някакво хлапе консуматор, което само е свалило няколко песнички, купило си е кецове и ми казва: Аз съм пънкарка и не се водя по модата... И ми реве...

Когато правите някакви заявления, които са откровено безумни се научете да си носите последствията!!!

Аз също съм бил на вашето дередже преди години, но тогава нямаше нет, само че се интересувах... търсех колкото и да беше трудно...

и аз съм слушал Грийн гей (dookie) и Oфспринф (Smash), но не се застоях на тях и открих, че те са просто нищо... Химера и творение на някакви корпорации, че нямат нищо общо с пънка...

Затова замълчи и следващият път, когато някой ти каже нещо помисли върху него, а не си разваляй настроението, защото аз не съм виновен, че не разбираш и говориш глупости...
awe urungel..nz na kolko si qvno idva6 ot praistoriqta ama evoliuciqta te e izpusnala..seriozno ti govorq

scissorhand
10-05-2006, 20:18
Лелееее
Кво е станало тук докато ме нямаше??? :shock:
Госте, аз така и не разбрах кой ти е казал да не си слушаш МТВпопгейшитпсевдопънка /тая думичка ме кефи :mrgreen: / :lol: ? И пак не разбрах как може мнението на някого за нещо, което ти харесваш /щом като толкова малко ти пука :lol: / може да ти развали настроението?
А по темата, ако изобщо някой още пише по нея, ТХ са чалга и точка.

Mo6nooo
10-05-2006, 20:19
Моля не обиждайте чалгата. Токио Хотел не са чалга. Токио Хотел са шум.

cRaZy_mih
10-05-2006, 20:21
Лелееее
Госте, аз така и не разбрах кой ти е казал да не си слушаш МТВпопгейшитпсевдопънка /тая думичка ме кефи :mrgreen: / :lol: ? И пак не разбрах как може мнението на някого за нещо, което ти харесваш /щом като толкова малко ти пука :lol: / може да ти развали настроението?
kill ni se na nqkoi most i spesti srama na horata ot tebe

drawers
10-05-2006, 20:22
Moshno-Kokoshno, koj e kazal, 4e Tokio Hotel sa 4alga? :evil:

10-05-2006, 20:22
Лелееее

FFDM бе

cRaZy_mih
10-05-2006, 20:24
лудо_михлюзче...
дърт съм... какво да се прави....

ти за сметка на това си млада и глупава, а след време ще станеш стара и глупава...
mm da taka e ama po typo ot tebe nqma na kyde..pone ne sym dyrto...BTW baba mi govori kato tebe tc tc tc ne mi kazvai na kolko g. si

brain_stew
10-05-2006, 20:28
хаха...аз не ти крещя бе...леле...и не слушам МТВ... пък и кфото искам ще правя бе...

Чета сега и се хиля!Извинявай, но ще изкажа възмущението си!

Как смееш да държиш такъв тон на exploitedteen?Най-малкото трябва да го уважаваш, за това че той е по-голям (предполагам де), по-умен и...по-цивилизован от тебе!Той тръгва с добро, а ти му се репчиш тука!Той може да те научи на много неща, както е правил с мен например, без той да го осъзнава естествено!и все пак не ми го побира ума-що се държиш така!Плюс тва си некъв жалък гост!

10-05-2006, 20:32

Как смееш да държиш такъв тон на exploitedteen?Най-малкото трябва да го уважаваш, за това че той е по-голям (предполагам де), по-умен и...по-цивилизован от тебе!Той тръгва с добро, а ти му се репчиш тука!Той може да те научи на много неща, както е правил с мен например, без той да го осъзнава естествено!и все пак не ми го побира ума-що се държиш така!Плюс тва си некъв жалък гост!

гост съм не по мое желание...имам си рег тука ама не мога да вляза нз защо...и аз по принцип да те светна цена мнението на другите макар и да не съвпада с моето...но ми омръзна след всеки мой пост той да ме критикува и да ме учи какво тряя слушам....кое било тъпо и кое не...кое било педалска музика....на мене ми харесва ако ще и опера да е

scissorhand
10-05-2006, 20:32
Да спестя срама им от това, че се комплексират от това колко съм умна? :lol: хахаххааххахахах
Ех ех ех, пак нападаш, защото мисля по-различен начин....
Но аз продължавам да твърдя, че са чалга, защото няма много голяма разлика между бил и ..да кажем преслава /е бил, разбира се е значително по-кльощав, но тва е подробност/ - и преслава и бил носят доволно количество грим :lol: , и двамата нямат кой знае какви певчески заложби и най-важното - И ДВАМАТА СА ПРОДУКТИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ХАРЕСАТ НА МНОГО ХОРА, с други думи са модерни :lol: :lol: :lol:

10-05-2006, 20:33
ценя*

cRaZy_mih
10-05-2006, 20:34

za po-umen i ,4e e trygnal s dobro opredeleno ne sym syglasna.Kvoto i da govori 6te si slu6ame tokio hotel...toi da si slu6a ve4e razpadnalite se praistori4eski grupi(priznavam ima i hubavi stari pesni)..Nie 6te si haresvame TH toi da si haresva grupi deto muzikanta,koito e pensioner trygnal da se kateri po nqkvo dyrvo ,padnal iii qvno sq mu trqa kosmodisk :lol:

cRaZy_mih
10-05-2006, 20:37
Да спестя срама им от това, че се комплексират от това колко съм умна? :lol: хахаххааххахахах
Ех ех ех, пак нападаш, защото мисля по-различен начин....
Но аз продължавам да твърдя, че са чалга, защото няма много голяма разлика между бил и ..да кажем преслава /е бил, разбира се е значително по-кльощав, но тва е подробност/ - и преслава и бил носят доволно количество грим :lol: , и двамата нямат кой знае какви певчески заложби и най-важното - И ДВАМАТА СА ПРОДУКТИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ХАРЕСАТ НА МНОГО ХОРА, с други думи са модерни :lol: :lol: :lol:
spoko pak ne uceli..ne za6toto si "umna" ...moje i da se seti6 nqkoi den i ako misle6e kato men nqma6e da te napadam... i mi kaji ako ima ne6to lo6o da si moderen

magesnik
10-05-2006, 20:40
не е лошо да си модерен,лошо е когато плюеш на всичко,което е подпомогнало до тва да си модерен.ако не са били тези праисторически групи,както ги нарече нямаше да ги има нито ТХ,нито Калинкин парк.Но ти вероятно това не го осъзнаваш.

Mo6nooo
10-05-2006, 20:40
Абе не ви ли писна? Няма какво да се дискотира. Оставете ги да си слушат тъпата музика.

cRaZy_mih
10-05-2006, 20:43
не е лошо да си модерен,лошо е когато плюеш на всичко,което е подпомогнало до тва да си модерен.ако не са били тези праисторически групи,както ги нарече нямаше да ги има нито ТХ,нито Калинкин парк.Но ти вероятно това не го осъзнаваш.
ne iskam da pliuq muzikata a nego ako me razbira6...kakto kazvam v 4as po matematika "problema ne e v zada4ata,a v tozi,koito q re6ava" :lol:

cRaZy_mih
10-05-2006, 20:52
виж сега мило михлюзче...
Позволи си да обидиш мен- ок... дреме ми

но да обиждаш Пънка... ти плюнко нещастна просто няма да стане...

Ти си един болен продукт на чалгарската система, драга ми "пънкаро/метълке"... която никога няма да разбере за какво й се говори...

да- стар съм и определено съм поживял доста, за да знам какво е пънк, да мина по един път, който ти никога не би могла да извървиш...

аз не искам да ти казвам какво да слушаш- по дявплите, на мен ще ми е гадно, ако ти слушаш някоя от любимите ми групи, защото не го заслужаваш и не би ги разбрала...
аз, мило мишУенце, ти казах само едно НЕ ОБИЖДАЙ ПЪНКА, като го принизяваш до жалките ТХ, ГД и прочие меркантилни недоразумение...

надявам се, че си ме разбрала, а ако не си ме разбрала- много е показателно това за умственият ти капацитет...
vij kvo-ne me interesuva kvo slu6a6,kvo si izvyrvql i pro4ie.Ne sym ubijdala punka -naprotiv,a tebe ,6toto mn se otvarq6"4e ne sym razbirala muzikata,4e ne sym zaslujavala tui i onui" Ne si nikoi za da mi kazva6 kakvo zaslujavam a za da si pred kompiutara i da se rovi6 v teen forum na tazi vyzrast az si pravq svoite izvudi... jal mi e za tebe i poneje mislq ,4e ve4e stava bezmisleno da spori6 s nqkoi,koito si e namislil ne6to typo predpo4itam da ne pi6a pove4e za dnes...

10-05-2006, 20:55
уф разбрахте още от първия път...и не принизявам твойте ИДОЛИ към ТХ ГД и куп други мои идоли...обаче ме дразни като някой се изкаже..."остави ги да си слушат тъпата музика"..."педалската музика" и после същия тоя ми вика "Защо музиката която не харесваш обиждаш" и тем подобни...вие разбирачите можете да обиждате наляво и надясно а ние НЕ така ли....а кфо ний сме по различни от вас( освен по години)...всички сме РАЗЛИЧНИ ХОРА...но сме ХОРА

10-05-2006, 21:03
уф разбрахте още от първия път...и не принизявам твойте ИДОЛИ към ТХ ГД и куп други мои идоли...обаче ме дразни като някой се изкаже..."остави ги да си слушат тъпата музика"..."педалската музика" и после същия тоя ми вика "Защо музиката която не харесваш обиждаш" и тем подобни...вие разбирачите можете да обиждате наляво и надясно а ние НЕ така ли....а кфо ний сме по различни от вас( освен по години)...всички сме РАЗЛИЧНИ ХОРА...но сме ХОРА

аз ти говорех за грийн гей момиче, а ти почна да вдигаш гири как всеки плюел, защо допреди малко обясняваше, че са пънк-рок??
Я ми го обясни на мен този пънк-рок...

И не се различаваме само по години, а по Опит...
което е нещо доста различно...

Ти даже не си си направила труда да видиш какво е пънк или пънк-рок, обаче смело говориш за тях... а най-жалкото е, че когато някой ти снесе инфото наготово, започваш да се обиждаш- еми да си беше написала домашното...

и да обиждам, защото не само не ми харесват, но те са СИМВОЛ на това, което убива моята музика и нещата, които харесвам...

сега схвана ли го??

благодаря бате...вече ще си уча...мога да ти кажа че съм изслушвала това което си давал...и мисля да го правя за напред...не споря че са пънк-рок...защото не мисля само аз така....
П.С:BTW мн ми е интересно щом си ТОЛКОВА голям какво търсиш да спориш с "Лапета" като нас и по цял ден киснеш тук?!?

10-05-2006, 21:09
Браво...поздравления... =D>

10-06-2006, 08:21
:smt103

rosskata
10-06-2006, 18:52
:? Бе аз не ги разбирам много стиловете, но понеже тука явно има азбирачи, да ви питам- в един сайт бяха писали че Ред Хот Чили Пепърс били пънк- рок... :? Нещо не ми звучи правдоподобно...

А пъ експлоитед, кво се впрягаш толкова? Като ги кефи да слушат хотела, и като искат да го наричат дет метъл... :| Всеки има право на своите заблуди...

machoka
10-06-2006, 20:34
Дискусията вече не става за дискусия, опорочихте я и се сърдете на себе си.

The End.