Влез

View Full Version : kakvo da pravq ?

malkoto^ani
01-26-2006, 17:46
znachi minaliq den go napravihme s moq priqtel bez prezarvativ i sega mnogo me e strah da ne sum zabremenqla. toi iskashe da mi kupi hapcheta no az ne iskam da gi piq.daite mi nqkakvu suvet kakvo da pravq... trbva da mi doide drugata sedmica no ako ne mi doide kakvo da napravq ?

12345
01-26-2006, 17:49
Ами стой си вкъщи и няма да има опастност да забременееш тогава! :evil: :twisted:

Dizi
01-26-2006, 17:51
първо ако е всършил в теб има по-голям шанс да си бременна отколкото,ако не е ...после ако имаш редовен цикъл овулацията се предполага че ти е минала вече от което следва че не може да си бременна...НО дори и да ти е редовен цикълът може овулацията да ти е покъсно.....има много но-та и ако-та тъй че за по сигурно вземи простинор...а щом нещеш ако не ти дойде на деня чакаш още една седмица прайш тест за бременност ако е положителен -аборт или ставаш мама туй са вариантите ..прецени сама
едит:доволна?ахаахахаха

red_rose
01-26-2006, 17:54
Абе хора, какви ги вършите???Ебаси, за кво са ви презервативи - ползвайте ги!За едни 30ст сега може да си навлечеш беля за цял живот.Не искам да те плаша, ама трябва да си поне отговорна и не си мисли,че това си е шега работа.По-добре си направи тест, ама бързичко.И се моли да не е + , ако е и има време пий хапче.Ама недей да го пиеш преди да си сигурна,че може да е станала белята.Тези хапчета са много силни и водят до много проблеми в организма :!:

miracul
01-26-2006, 18:00
Абе хора, какви ги вършите???Ебаси, за кво са ви презервативи - ползвайте ги!За едни 30ст сега може да си навлечеш беля за цял живот.Не искам да те плаша, ама трябва да си поне отговорна и не си мисли,че това си е шега работа.
МНОГО ЯСНО !!!
секс-а е много отговорно нещо особено ако се прави без предпазни средства..можеш не само дете да си навлечеш!

Dizi
01-26-2006, 18:01
ахахахахах розичке тея хапчета не се пият вече кат е настъпила бременност а до 72 часа след акта ...чат ли си де е разликата?И теста се прави най-рано 7 дни преди рисковия контакт което автоматически изключва идеята за простинор .....ако са минали 3 дни моме се моли да не е станала белята че ти казах кви са вариантите

Deicide
01-26-2006, 18:03
Мен ако питаш тва си е повод за радост ... ше намажеш някой друг леф от издръжката ...

miss_kiss_sf
01-26-2006, 18:19
emi trqbvalo e da vzeme6 hap4eta za barza kontracepciq! ama ve4e svar6en fakt! ako ne ti doide otidi na lekar! ne se zalagvai s testovete za bremennost! i vse pak awe pazete se we ima prezertvativi,protivoza4ata4ni! izpolzvaite gi!

California
01-26-2006, 18:19
Между другото пише се ОВУЛАЦИЯ....
Мда, уточни в теб ли е свършил или не, защото има доста голямо значение....
Не знам, но АКО е свършил в теб това, че не си искала да пиеш Постинор е чисто и просто детинска простотия...нямам думи!
А може ли един въпрос? Защо по дяволите сте го правили без никакви предпазни средства??
Ако си бременна те ти казаха хората какви са вариантите, няма нужда да ги повтарям...

6matkata
01-26-2006, 20:55
ami nai-lesnoto-> naprawi si test . Toi 6te pokaje dali si ili ne si..no spokoino ne si parata nito poslednata koqto go prawi bez :P

01-26-2006, 21:06
Хмм, много сте ми смешни като и скачате така! Не знам на колко сте повечето от вас и какви връзки сте имали, но при всяка една по-дълга и сериозна връзка мижду сериозни и по-зрели хора се случва за правят секс без да се предпазват - дали ще е само в началото или ще е по време на целия полов акт с изключение на еякулацията - но го правят и то с пълното съзнание за рисковете! Знам че е безотговорно, но е и част от реалността! В България статистиката сочи, че презервативите стават широко използван контрацептив в средата на 90те години на миналия век, нима мислите, че родителите ни са правили толкова пъти секс, колкото деца имат, при все че един много малък процент е имал достъп и информация до алтернативните на кондомите методи за контрацепция! Винаги и препоръчително да се прави секс с презерватив или друг метод за контацепция, но при дълги връзки, доверието води до рискови полови актове! Важно е да си на такъв акъл и години, които да ти позволяват да приемеш последствията!

HopeLesss
01-26-2006, 21:53
Не знам на колко сте повечето от вас и какви връзки сте имали, но при всяка една по-дълга и сериозна връзка мижду сериозни и по-зрели хора се случва за правят секс без да се предпазват

Недей да бъдеш толкова сигурен в това, което казваш!!! Аз имах сериозен приятел 2 години и през цялото това време НИТО ВЕДНЪЖ не съм си позволявала лукса да го правя без презерватив. Тук не става въпрос за доверие, а за реален риск от забременяване. Точно, защото съм се пазила през това време сега съм щастлива, защото си нямам никакви проблеми на главата. Оплакваме се, че животът ни е труден и еди какъв си, а не осъзнаваме, че ние сме тези, които си го усложняваме.

gboy
01-26-2006, 22:11
ami eto kak stoqt ne6tata - da go pravi6 edna sedmica predi ovulaciq si e napravo opit za zabremenqvane , ti4ai da si kupi6 hap4eta ni6to nqma da ti stane ot edin pyt i gledai da ne se povtarq za6toto nqma da moje6 da pie6 hapove vsqka sedmica , pobyrzai i si vzemi hap4eta , ak osi do 48 4asa de , ina4e stiskai palci .

A tova 4e ene e svyr6il v te - ni6to ne ozna4ava

01-26-2006, 22:19
Ми то може да си на 16 и пак да си имала 2 години връзка! В такъв случай даже по-добре, че си се пазила винаги, че ако стане нещо не те знам! Аз съм на 20 и да ви кажа повечето хора около мен са го правили без презерватив, когато са били с някой доста дълго, има и такива, които не са рискували! Не крия, че и на мен ми е било притеснено в последствие, но после съм го правил пак и пак! Ще ми се да го правя винаги с кондом, ако не взима хапчета приятелкато ми, но не ми се отдава! Това е често срещано явление, но определено не трябва да се допуска в ранна възраст, че вие тоя постинор го пиете като аспирин и след 10 години ще се чудят много от вас защо имат проблеми със забременяването!Пък и като чета темите за това дали има разлика със и без презерватив, явно много са пробвали без или просто говорят наизуст! За мен с подходящия презерватив няма огромна разлика! И на тези дето обичат да го правят пияни по купони, много да внимават, че едно пияно момче не знам колко опит му трябва, че да си сложи правилно презерватива, да не говорим да се контролира кога свършва, че да го извади навреме!

HopeLesss
01-26-2006, 22:35
Ми всъщност съм на 17 и половина... но това няма голямо значение... Не мисля да рискувам за нищо на света! Най-добре си е с презерватив. Ако случайно се скъса, тогава чак може да се пие Постинор, но тва някои да го правят без предназни мерки и да го пият след свършен факт е меко казано детинско и необмислено! На всеки може да се случи гаф, обаче доста хора разчитат на късмета си и се молят на всевишния и този път да им се размине! :roll:

Merilin
01-27-2006, 15:07
dobre chakaite sq malko,koto stanalo stanalo,vaprosa e da razbere6 che taq gre6ka ne moje6 da q povtarq6 poveche ili iska6 da nadue6 korema i posle da se chudi6 ko da prai6,a gafove s prezervativi vinagi sa se sluchvali,se sluchvat i 6te se sluchvat,tai che na6ta raota e kat praim sex da svejdame veroqtnostta ot nejelana bremennost do minimum;i az sam treperila da ne e stanal gafa,i znam kav ujas izjivqh,tochno i zatva nqma da ti vikam,6toto ti 100/100 si dostatachno upla6ena i ne znae6 ko da prai6.taka,ako 72 chasa ne sa minali o6te otiva6 do aptekata i si kupuva6 postinor,struvat 11lv mislq,taka pie6 ednoto hapche vednaga,a drugoto sled 12 chasa,i imat 99%uspevaemost,ako pak 72 chasa sa minali veche,vzema6 si edin test za bremenost.ako e otricatelen chestito,ako li ne,ne doobarkvai vs.kaji na va6te i te 6te vzemat nai dobroto re6enie za teb,samo ne pravi novi gluposti,za koito moje da sajalqva6 cql jivot,vij tva e ot men,v momenta samo moga da ti stiskam palci vs da e nared,molq te kato svar6i toq ko6mar kaji kakvo e stanalo.jelaq ti mn kasmet,za6toto ot tuk natatak mai samo toi moje da ti pomogne:}

California
01-27-2006, 15:16
100% вече е късно, вижте кога е пусната темата...ама за другия път поне ще знае...
между другото за Постинор - вече се пият двете хапчета заедно, наведнъж!