View Full Version : awe kupih si
Ytre moita priqtelka shte mi idva na gosti... mhm i kakt ose doseshatta shte pravil lubov... neska si kupih edin paket sas lista ot rozi... i iskam da popitam dali da slagam lista po legloto shtoot nqma li da ni pre4at ili kato zapo4nem da gi po4istq predi tova?
Ytre moita priqtelka shte mi idva na gosti... mhm i kakt ose doseshatta shte pravil lubov... neska si kupih edin paket sas lista ot rozi... i iskam da popitam dali da slagam lista po legloto shtoot nqma li da ni pre4at ili kato zapo4nem da gi po4istq predi tova?
abe kupi si prezervativi ne lista 6toto posle ne lista ami peleni 6e kopuva6..
`Death`Whore`
01-26-2006, 19:22
Роматично е, но непрактично. Ще се хлъзгате по тях.
the_green_man
01-26-2006, 19:43
naistina e mn gotino i romanti4no!!! po-dobre e da gi iz4isti6 ot legloto naistina 6e se xluzgate po tqx. A moje li da ti zadam edin vupros??? Ot kude gi vze i kolko pari???
muxaxa написа:
ТОЧНО ГО КАЗА ! :D
`w8inK`f0r`y0u`
01-26-2006, 23:37
Mi..ne razbiram mnoo ot takia ne6ta, ama ne e li po dobre da oburne6 vnimanie na predpaznite merki, tva s rozite moje i bez nego;)vypreki 4e ideqta e mnoo qka, pozdravleniq!:) :P
kolko romanti4no :) rqdko se namirat takiva hora :) ami,kudeto i da gi sloji6 teq lista,vse qko 6te e :)
Minzuharka
01-26-2006, 23:52
abe wie chuwate li se ?da ne slagal na legloto,che shteli da se hluzgat..egati hluzganeto,toi she sloje malko,niama da posipe cialoto leglo,zashtoto toi tam ako ne gi sloji,niama kude ,kudeto da e po-podhodiashto,a e glupawo da kaje "oo skupa i rozi imame,ama widia,che ima niama da im se radwame"
sloji listenza,no malko,ne prekaliawai ; )
ImaNewbie
01-26-2006, 23:53
Дам,права е - друго слагай повечко и на друго място
naistina e mn gotino i romanti4no!!! po-dobre e da gi iz4isti6 ot legloto naistina 6e se xluzgate po tqx. A moje li da ti zadam edin vupros??? Ot kude gi vze i kolko pari???
ami kupih gi ot edin magazin za cvetq 3 leva ama sa baq :D
Mersi mnogo za vashite saveti ot koito nqkoi dobri nqkoi ne .. iskam da kaja 4e sam se i podgotvil i s predpaznite sredstva spox :wink:
DeSiTo0o
01-27-2006, 15:35
Xaxa mai si prav :lol: :wink:
Ina4e e dosta romanti4no :wink:
piFka_LP
01-27-2006, 16:00
Xaxa mai si prav :lol: :wink:
Ina4e e dosta romanti4no :wink:
tochno !
CRaZy_IKT
01-27-2006, 16:04
Sloji 6to da ne slojish ne gi slushai drugite-kak she se pyrzalqte gluposti.Nakarai q da se chuvstva specialna i da vidi che naistina q cenish.Evalata...No i prezervativite ne sa za othvyrlqne :lol:
SweetBunny
01-27-2006, 16:05
Moje6 naistina da sloji6 tezi lista na legloto, 6te e romanti4no i sladko :D
I ako ste re6ili da pravite sex, edva li to4no listata ot rozi 6te vi pre4at :wink:
Moje6 naistina da sloji6 tezi lista na legloto, 6te e romanti4no i sladko :D
I ako ste re6ili da pravite sex, edva li to4no listata ot rozi 6te vi pre4at :wink: взе ми думите :)
white_chik
01-27-2006, 17:26
malko banalno,no priznavam SUPER ROMANTI4NO.sloji navsqkude i polegloto.6tqli da se hluzgat-gluposti.okolo vuzglavnicata su6to 6e e qko 6toto 6e i miri6e na hubavo.
awe ne 4e neshto no zabelqzvam 4e pone edno 80% ot horata koito pishat v toq forum se vodqt po mnenieto na drugitee... ili se otklonqvat totalno ot temata za koqto trqbva ush da pishat... :evil:
black_zuza_heart
01-30-2006, 08:02
И аз смятам че е много романтично!Хубава идейка!