View Full Version : Върза ме мноо гадно
Днеска се запознах с едно момиче и я поканих на кафе след даскало аз я чаках и тя не доиде а ми каза че ще доида...утре кфо да правя?да и искам ли обяснение?...една неина приятелка ми каза че се била притеснила но не ми се вярва :( :( :(
Ми, братле, преебан си! :( Едвали е имало някакво обстоятелство, което да я е притеснило. :shock: Просто е била стеснителна и е решила, че ако тактично избегне срещата ще я оставиш намира! Случва се!:(
Никви обеснения... забрави!Две са причините поради които не е дошла:
Или и е станало наистина неудобно
Или не е искала въобще да идва,но е нямало как да ти откаже!
То си проличи коя от двете е :lol:
the_green_man
01-26-2006, 20:00
napulno sum suglasen s ComiX!!!
kissorankata
01-26-2006, 20:22
ComiX е напълно права.
popitai q mnooo qsno?!I ako ti kaje istinata si zaslujava da opitash pak ako ne..spoko ima drugi!
Last_kiss_f
01-26-2006, 20:37
По-добре не и искай обяснение,защото тя може да си каже че едва ли не и държиш сметка.Покания още веднъж на кафе и тогава би трябвало да ти обясни сама.Ако и този път не дойде значи работите няма да станат :?
teenkopele
01-26-2006, 20:41
Напълно съгласен с ComiX . :wink:
Днеска се запознах с едно момиче и я поканих на кафе след даскало аз я чаках и тя не доиде а ми каза че ще доида...утре кфо да правя?да и искам ли обяснение?...една неина приятелка ми каза че се била притеснила но не ми се вярва
ако решиш да обърнеш нещата и да не изглеждаш преебан извини и се и и кажи, че си немогъл да отидеш станало е някакъв проблем или си измисли нещо...излез от ситуацията на преебан..така ше се почустваш по-добре
Пробвай пак и ако не стане и ЕБИ МАЙКАТА 8)
DiabolicAngel
01-27-2006, 08:09
От обяснения няма смисъл.Остави я.Ако тя иска нещо сама ще дойда да ти каже.Успех :)
He3HauKa
01-27-2006, 10:51
От обяснения няма смисъл.Остави я.Ако тя иска нещо сама ще дойда да ти каже.Успех :)
8)
Прецакала те е...не я търси,ако иска нещо тя ще те намери...Пък ако не те потърси значи е някоя курва и не се занимавай с такива!
CRaZy_IKT
01-27-2006, 16:02
Днеска се запознах с едно момиче и я поканих на кафе след даскало аз я чаках и тя не доиде а ми каза че ще доида...утре кфо да правя?да и искам ли обяснение?...една неина приятелка ми каза че се била притеснила но не ми се вярва
ако решиш да обърнеш нещата и да не изглеждаш преебан извини и се и и кажи, че си немогъл да отидеш станало е някакъв проблем или си измисли нещо...излез от ситуацията на преебан..така ше се почустваш по-добре
Nai tochnoto ;) EVALATA
ami syper typo e postypila kato ne e do6la,mnogo detsko povedenie bih kazala, a i ne smqtam 4e e lo6o da i poiska6 obqsnenie-pylni gluposti sa tva deto kazvat 4e po toq na4in i dyrji6 smetka,savsem v reda na ne6tata e da popita6 za6to taka e postypila.A tva predlojenie deto e da kaje6 4e ne si do6yl i demek da se izmykne6 ot situaciata na preeban naistina e qka ideq oba4e ne mislq 4e si stryva po tozi na4in.Prosto tva momi4e qvno se dyrji detinski za6toto ako ne moje6e ili neiska6e moje6e pone po nqkakf na4in da ti kaje ili nqkaf sms pone da ti prati -nali znae6 koito iska-tyrsi na4in ,a koito ne=opravdanie
white_chik
01-27-2006, 17:21
mi precakala te e.ne mislq 4e trq da i iska6 obqsnenie.6tom ne e do6la zna4i tva e polojenieto.6e si nameri6 druga koqto 6e doide
Днеска се запознах с едно момиче и я поканих на кафе след даскало аз я чаках и тя не доиде а ми каза че ще доида...утре кфо да правя?да и искам ли обяснение?...една неина приятелка ми каза че се била притеснила но не ми се вярва :( :( :(
Ignorirai q totalno! Ne i pozvolqvai se te razigrava? Zashto shte q pitash? Zashtoto si slab li? Ostavi q da se pravi na interesna na nqkoi drug! Izpusnala si e shansa s teb!
black_zuza_heart
01-27-2006, 17:45
Бе вързала ти е тенекия,според мен въобще не е имала намериние да идва а е отговорила механично!Ако наистина и се идваше със сигурност щеше да дойде!
abe choweko riskuwai,ko te kefi tolkowa mackata idi i i predloji pak kafe,tia ako ne iska ili she ti kaje,ili she si prolichi..nishto ne gubish,nai-mnogo da spechelish.wsichko nai-hubawo e sluchaino wse pak.. :P
... tova sled daskalo i 4e nee doshla mngo mi napomnq za edin slu4ai po4ti katotvoq ... ai tva i go prostih i posle pak mi varza tenikiq ako sam na tebe daje nqma i da q pozdravqvavm po ulicite... ili ako ne si se zaribil po neq i napravi sushtiq nomer kakto tq na pred i kato q vidish ne i kazavi nnishto samo q pitaoi dali i dran4i ...taka shte se nau4i da ne sii igrai s horata :twisted:
АХахах аз вчера я видях и я подминах после тя ми званя 4 пъти аз и затворих 3 и след тфа дадох на една приятелка да се обади :)
IKisseDAGirL
01-28-2006, 14:48
АХахах аз вчера я видях и я подминах после тя ми званя 4 пъти аз и затворих 3 и след тфа дадох на една приятелка да се обади :)
хахаха LoL :))))))) :P
ама и тебе си те бива, честно :wink: обаче недей мн да прекаляваш, за да не я изгубиш. Може пък момичето да си е имало основателна причина да не дойде :roll:
LoVe_RuSlAn
01-28-2006, 15:35
Mislq 4e za vsi4ko vinagi si ima pri4ini 1-vo izslu6ai neinata i ako ne ti se stori napylno osnovatelna zna4i moje i da ne q tyrsi6 ve4e!!!
^Pretty{}Girl^
01-28-2006, 17:04
8)
i az taka mislq
NeBrEjNo
01-29-2006, 18:15
Преебан
iskam samo da popitam-kakvo stana sled kato na 4tiq pyt e dignala tvoq priqtelka? kak e protekUl razgovorra?
Никви обеснения... забрави!Две са причините поради които не е дошла:
Или и е станало наистина неудобно
Или не е искала въобще да идва,но е нямало как да ти откаже!
То си проличи коя от двете е :lol:
taka e