View Full Version : 6te sgre6a li ako go napravq?
Forgive{me}
01-26-2006, 20:01
Здравейте.Аз съм на 14 години и имам гадже от 5 месеца.И двамата наистина се обичаме и се чудя дали да му пусна.Мисля че съм готова за това...но като гледам тука сте доста скептично настроени към момичетата практикуващи секс на тази възраст.Да знам малка съм..но не се ли има и в предвид че не нося сутиен от вчера ... и че мензиса ми дойде преди 2 години? :roll:Тоест развита съм и най-важното е че се чувствам готова за това :roll: Бихте ли ме посъветвали какво да правя ... :cry:
pla6ta6 li danak ob6testveno mnenie?-ne nali? ami togava kakvo ima?vseki si ima jivot i si otgovarq za nego-6tom si gotovo nikoi ne moje da te spre!
Edin savet ot men-nedei da obra6ta6 vnimanie na horskoto mnenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi 14 godini nz,no ako se 4uvstva6 naistina gotova i go iska6 napravi go.
Малка си. Ако беше готова за това, нямаше да питаш други хора по форуми дали да го направиш :wink: Самото ти писане тук е факт, че не е дошло времето още.
Изчакай, когато си готова ще го разбереш и няма да имаш нужда от мнението на други хора.
Успех.
Малка си. Ако беше готова за това, нямаше да питаш други хора по форуми дали да го направиш :wink: Самото ти писане тук е факт, че не е дошло времето още.
Изчакай, когато си готова ще го разбереш и няма да имаш нужда от мнението на други хора.
Успех.
щях да напиша същото...
Давай! Направи това, което искаш! Хорското мнение не е важно! :wink:
miloto_girl_4e
01-26-2006, 20:19
какво от нас,хората във форума искаш разрешение ли?!
прави каквото искаш,щом мислиш,че си готова за това :!:
но,че си малка - да,малка си :!:
tva dali nosi6 ili ne sutien ne e pokazatel,no ti si znaew6
Факай се да не ти пука, имаш нужната възраст... може и да изчакаш до 15 но с предпазни средства.
California
01-26-2006, 20:54
Успех.
щях да напиша същото...
Абсолютно...
и както казаха по-горе цикъла и циците не означават, че е дошло време да правиш секс...
Ама пък като чак толкова иска, твоя воля...Питаш ни дали ще сгрешиш...ми ние от къде бихме могли да знаем? Не познаваме нито теб, нито приятеля ти! Дали ще бъде грешка или не да легнеш с него само ти би могла да си прецениш...
хора значи на 17 съм и имам почти същия проблем.. значи момче съм само че искам да плющя по челото с ч^рка един дет ми каза че тая тема дето съм я пуснал в темата е много тъпа и не е на мястото си. Значи въпроса ми е такъв. Аз от одавна имам чурка и си е^а и женички и момички но съм изправен пред страшна дилема. Значи за да няма мнения от типа "аз не го познавам не мога да ти кажа" само ще кажа че е един супер тъп позьор.Очаквам вашите мнения ако може в темата на темата за момичето.Благодаря предварително
П.п ако требе ше пусна нова бе..
ami spored me si malka naistina , na taq vyzrast tova 4e se 4uvstva6 gotova ne vinagi e za6toto si gotova spored men bi mogla da iz4aka6 malko ako tova nqma da navredi na vryzkata vi , a spored men ako naistinata te obi4a ne bi trqbvao da go interesuva tolkova
Искаме съвет,когато вече знаем отговора,но ни се ще да не го знаем.
Не бързай..
white_chik
01-27-2006, 17:05
kvoto kato nosi6 sutien tva ni6to ne ozna4ava.A kolkoto dali si gotova-edva li horata ot foruma sme tezi,koito opredelqme dali da se ebe6 ili ne.Pomisli si oba4e dali naistina si gotova ili go prai6 samo 6toto gadjeto ti te pritiska.
mi4o_pi4o
01-27-2006, 20:53
Успех.
аз съм на същото мнение ....! ! ! опи4ай си акъла ... !
5 месеца е много време.. поне поза 69 пробвайте, много е яко..
moon^girl
01-28-2006, 14:56
Zdravei mila.
Az za parvi pat pravih sex na 14. Ako se 4yvstvash gotova napravi go. Ne dei da pitash drygite. Reshenieto trqbva da si e tvoe. Ako nqkoi ti kaje sko4i prez prozoreca shte go napraviash li? Ne nali. Taka 4e preceni si sama dali si gotova ili ne. Az li4no ne mislq 4e si malka. Ako se obi4ate pak zashto pak da ne pravite sex. Az li4no ne vijdam pre4ka.
Yspex.
a kak po dqvolite razbra che se obichate ? ti sa neznaesh ebe li ti se pikae liti se puk govorish che se obichate i che si gotova da se naebete .WTF ? e za tva kurvolqka e pulen. [-X [-X [-X pazi si dupkata! :)
momi4eto_M_!_S_T
01-28-2006, 18:28
:lol: a be napravi go pa kvoto 6te da stava : :smt012
WILD__BOY
01-28-2006, 20:56
нищо курвенско няма да правиш секс на 14. Курвенското е като почнеш да го правиш безразборно, курвенско е като всички знаят че пускаш наляво надясно. Но най-курвенското е да ходиш с някой за секса.
He3HauKa
01-28-2006, 21:21
Tva e vajno reshenie i ne trqbva da zavisi ot mnenieto na napalno nepoznati hora :-k Deistvash taka kakto go chustvash...a dali shte e s tova momche,dali shte e utre ili sled 1 mesec ili godina ti sama shte usetish :smt006