Влез

View Full Version : Дали ще го нараня?

Selah
01-27-2006, 07:35
Здравейте!
Ще ви споделя един мой проблем и много ще съм и благодарна, ако дадете съвет, тъй като не съм сигурна дали постъпвам правилно.
Имам приятел почти от година. Реално, връзката ни е по-кратка, защото лятото той замина на студентска бригада и не се виждахме цели 5 месеца. Трябва да подчертая, че дори тогава си писахме редовно, обаждаше ми се. Аз не му изневерих(против принципите ми е), въпреки че имах такива възможности. Още лятото ми се зароди идеята, че ще трябва да скъсаме. Може би защото аз не съм влюбена в него(по-скоро съм привързана), не ме привлича особено, не съм готова на дълга връзка и, плюс това, тази година просто нямам време за него(кандидатствам). Попринцип той се съобразява с липсата ми на време и търпеливо ме чака. Вече се виждаме на 2 седмици веднъж (съзнателно се опитвам да му го отдалеча). Обаче онзи ден му писна и попита какво става, мисля ли, че това е нормално и т.н. Понеже нямаше как да продължим разговора по телефона, му казах, че искам да поговорим насаме тези дни. Обмислям да му кажа съвсем внимателно, че няма как да продължим, че проблемът не е в него, че не съм готова на сериозна връзка (каквато той явно иска) и т.н. Страх ме е да не го нараня, ззащото той е чудесен човек и не го заслужава.
Как ви звучи на вас? Какво бихте направили на мое място вие?
Предварително благодаря!

The Biker
01-27-2006, 10:15
Emi ako bqh na tvoe mqsto bih go skusal!Ti samata kaza 4e ne si gotova za seriozna vruska a sega i 6te kandidatstva6!Po dobre go skusai i si u4i seriozno bez da te razseiva 6toto ako te razseiva nqma da moej da si u4i6 kato horata i moje i da ne vlezne6 tam kudeto iska6-a se pak tva e mn vajno ne6to!Napravi go taka 4e da ne mu e 4ak tolkova gadno!Obqsni mu za6to go pravi6 6te te razbere siguren sum ;)

He3HauKa
01-27-2006, 10:34
Pravilno postapvash :wink: Govori s nego i mu obqsni neshtata sigurna sym che shte te razbere :lol:

DeSiTo0o
01-27-2006, 10:45
Az mislq 4e trqbva da mu kaje6 tova koeto 4uvstva6.Estesveno 4e 6te go narani6,no mislq 4e pove4e 6te go boli da vijda kak ti se otdale4ava6 ot nego,a uj si s nego.... :?

Selah
01-27-2006, 17:01
Много ви благодаря! Вече не се чувствам най-гадното момиче на света :) .
Разбира се, ще се опитам най-тактично да го скъсам-ще прехвърля вината на себе си, надявам се да свърши работа. А и много искам да си останем приятели, така ще му го предложа.
Благодаря ви за отделеното време! :wink:

RoSsY88
01-27-2006, 19:22
Ами аз винаги съм слагала на първо място в живота си училището,защото момчета мн...отиват и се появяват нови,а трябва да се учи че да успеш в тоя живот...Докато не се влюбих и отдадох живота на едно момче,ся съжалявам,че пропилях толкова време за едно момче,което ме нарани и никога няма да разбере какъв човек съм в същност.Както казваш ти не го обичаш и е само силна привързаност...разделете се,дано той да не страда и да те разбере...Дано си останете мн добри приятели...Успех

GreenLadyM
01-27-2006, 19:26
spored men dobre postupbash 4e shte mu kajesh istinata...

Kianna
01-27-2006, 19:33
Hm,momiche,towa s 'ucheneto' e prosto 1wata namerena prichina:)Ia se zamisli,ako beshe mnogo wliubena dali shteshe da kajesh "sorry,w momenta kandidatstwam",pri polojenie,che ima hiliadi drugi 2ki,w koito edinia kandidatstwa.Ako ne go obichash-prosto mu go kaji,a ne iztukwai takiwa glupawi izwinenia,po-dobre da znae,che nishto nemoje da ima weche,otkolkoto ewentualno sled kandidatstwaneto ti toi da se nadiawa,zashtoto ochewidno choweka e ludnal po teb..

Selah
01-28-2006, 19:45
Точно се връщам от разговора с момчето. Всичко мина наред, обясних му внимателно нещата, стана му гадно, но мисля, че ме разбра. Благодаря ви, нямате си идея колко ми помогнахте! :smt038

Gravity^of^love
01-28-2006, 19:51
1 година не е малко както и да го въртиш..добре е че не искаш да го лъжеш. Хвани и му кажи но внимавай как ще поднесеш новината че късате. Имай предвид че малко момчета вее идържат на едногодишна връзка..още по малко тя да издържи на разстоянието. Но щом си сигурна че не изпитваш нищо към него няма какво повече да чакаш и да го нараняваш още повече пак и сам сигурна е ако е точно момче ще те разбере (кандидатстването и всичко останало)..успех!

white_chik
01-29-2006, 07:15
mislq 4e si vzela pravilno re6enie.Ti ne go obi4a6,no nqma da go zaebe6 po vuzmojno nai-gadniq na4in a 6e mu go kaje6 suvsem takti4no.Dano da te razbere i da uspee da go preodolee.