View Full Version : Искам да предложа 2 неща
1-во
Да се трият (постове и теми) написани на латиница.
Причини:
І. Много е грозно като се мъчиш да разчетеш заглавието на якоя тема.
ІІ. Ще се намали използването на "4" "6"
ІІІ. Се пак сме Българи дайте да си пишем на родния език. И наистина много трудно се чете латиницата.
2-ро Да се промени отчитането на рангове.
Тоест да се отчита по по висок леве, всеки втори вече е с 500 мнения и е супер фен. Нека да е на 2000 и така нататака.
Благодаря за вниманието.
IdontGiveaFuck
01-27-2006, 10:50
Йеп не мога да не отговоря :D
Въпреки ,че и аз мразя латиницата не виждам причина постовете да се трият след като няма правило,което задължава да се пише на кирилица !
Имало е доста теми по този въпрос,но са 'безуспешни'
За ранговете-мен ако питаш е много по-добре да се махнат изобщо..Повечето юзъри просто искат да си вдигнат ранга....
midnight...
01-27-2006, 10:55
и аз ще кажа нещо..щом като не може да се трият мненията-да се направи някакво правило да се пише на кирилица,за да не четем бозите на латиница.който иска кирилизатор имам един в подписа :wink:
отностно ранговете-глупави са,наистина по-добре да се махнат,защото няма абсолютно никакъв смисъл от тях :roll:
Е да и настава, якия спам и флоод, а за кирлицата...
мнението ми е да има такова правило :lol:
и аз ще кажа нещо..щом като не може да се трият мненията-да се направи някакво правило да се пише на кирилица,за да не четем бозите на латиница.който иска кирилизатор имам един в подписа :wink:
отностно ранговете-глупави са,наистина по-добре да се махнат,защото няма абсолютно никакъв смисъл от тях :roll:
Ранговете са направени с цел, гаделичкане на егото. "Я вище с къв ранг съм", но когато имаш 500 мнения и 400 от тях са написани с цел, да си овеличиш ранга, смисъла се губи :wink:
RoyTheReaper
01-27-2006, 11:21
otnovo 6te zaema tvurdata poziciq 4e pisaneto na latinica ne trqbva da se zabranqva. pri4ini:
1. na men mi e trudno da pi6a na kirilica, kakto i na golqma 4ast ot forumcite. ne e redno edna golqma grupa ot hora da se represira taka. tova 6te dovede do zaguba na mnogo potrebiteli.
2. da, bulgari sme, no kakto vijdam vsi4ki pi6at na bulgarski. fakta 4e v momenta me razbirate go dokazva.
3. 4ara na tozi forum e 4e pisaneto na latinica e razre6eno. to4no zadaljitelnata kirilica na drugite bulgarski forumi otbluskva.
4. neka vsi4ki da pi6at kakto im e udobno.
midnight...
01-27-2006, 13:21
1. na men mi e trudno da pi6a na kirilica, kakto i na golqma 4ast ot forumcite. ne e redno edna golqma grupa ot hora da se represira taka. tova 6te dovede do zaguba na mnogo potrebiteli.
е щом ти е трудно може да научиш нещо ново(да пишеш на кирилица) което би ти било полезно :wink:
Това относно Латиницата е точно така!
Грозно е бе хора...
Предложение номер 2,мисля че няма да влезне в сила защото е нещо което не решаваме ние!
Моля недейте се месете в работите на хората.
П.П. добри идей ви хрумват момчета :lol:
1. За сега няма правило да се пише на кирилица, т.е. всеки пише на каквото иска. Но не един път съм го споменал, аз, а сигурен съм и много други хора - видят ли пост по-дълъг от 3 реда на латиница, въобще не го четат. Затормозява, не е красиво. Едно на ръка, че вие, пишещите на латиница си разваляте правописа, защото там няма а-ъ и други подобни.
2. Ранговете.. щом са сложени, значи си имат някаква цел. Друг е въпроса дали е удачна. Аз нямам против да няма рангове, за мен би било по-добре. Много хора, като видят, че някой е 'мега фен' и си казват 'бааа* мааму, тоя е некъФ луд', а всъщност всичките постове да са си чист спам и флууд по темите за игри.
Но теб какво точно те бърка в ранговете? Увеличението само ще подтикне много хора да нафлудят повече постове, за да се доберат до така заветния ранг. Аз предлагам, ако ще се сменят - над 100 поста всички да са Мега Фенове и туй-то.
:D
DarkSanctuary
01-27-2006, 15:53
Значи по въпроса с латиницата, мен също много ме дразни и ми е неприятно да чета такива теми и мнения, но дали занапред ще продължи да се пише така или не, могат да го решат само администраторите на форума! Също така не съм съгласна с това, че ако се въведе правило забраняващо използването на латиница, много от потребителите ще спрат да пишат. Ако имат желание да пишат във форума ще продължат и една латиница едва ли би била причината за тяхното напускане! Освен това нали има кирилизатори, които пишещите на латиница могат да използват, надали ще ви отнеме толкова време, но за сметка на това форума ще изглежда далеч по-добре и пригледен.
Мнението ми за ранговете е, че са глупави и напълно излишни! Те са една предпоставка за повече флууд. Предложението да се става "Мега фен" при натрупване на 2000 поста е повече от безсмислено, тъй като това означава, че потребителите гонещи ранг трябва да се понапънат сериозно и флууда според мен ще стане още по-голям. Според мен е най-добре изобщо да се премахнат ранговете или както е в някои други форуми потребителите сами да си ги избират!
HereTodayGoneToHell
01-28-2006, 18:25
За кирилицата - съгласна съм, но тук става въпрос и до трафик. Колко новаци биха се научили да пишат на кирилица, заради някакъв си форум :?: Не смятам, че са много! А се пак нормално е това да целят админите.
За ранговете - да ги махат! А за тва с "мега фен" :arrow: много тъпо!
За мен:
"Мега Фен" :arrow: "Нямам нищо да правя, сдухан съм, по цял ден не излизам, а се занимавам с тоя форум, защото той е много по-важен от живота ми".
Това гордо ли звучи?
Death^Forever
01-28-2006, 18:31
На мен лично латиницата не ми е проблем, а и може да се загубят доста форумци ако се въведе такова правило...Не знам, това не се решава от нас все пак...Пък и както някои от нас предпочитат кирилицата, така други са свикнали и харесват повече латиницата - всеки има право на избор...А относно ранговете - съгласна съм, но подкрепям една друга идея - в някои форуми ако надвишиш да речем 500, 600 или просто някаква поставена бройка постове, имаш правото сам да си избираш ранг...На мен лично ми звучи добре, за вас не знам...
Az sum kategori4no protiv da se zabrani latinizata i da se pi6i samo na kiriliza.Na men,a sigurna sum i,4e na mnogo drugi im e mn po lesno da pi6at na latiniza.A,i ni6to nqma da se promeni kato se zabrani latinizata.Samo foruma 6e zagubi.A i li4no az pove4e nqma da vlqza v foruma,ako se zabrani latinizata.I stiga ste se pravili na golemi patrioti,molq [-X
anonimen
01-29-2006, 16:54
Ами въпроса за писането на кирилица е разглеждан десетки пъти, но не се е стигнало до взаимно съгласие.:smt014 [-(Повечето потребители нямат възможност да пишат на кирилица и това би попречило на някои. :o Колкото до ранговете. =; За какво са ти нови рангове? Не мисля, че те дават някакви привилегии. Както виждаш, те дори не се забелязват. :-k Има хора и с по 1000-2000 мнения, но това не ги прави повече от общата маса потребители. А колкото до хората, които наистина влизат тук само, за да трупат някакъв фалшив рейтинг - NO comment![-(
miloto_girl_4e
01-29-2006, 20:50
1-во Да се трият (постове и теми) написани на латиница :arrow: миии,докато не се въведе правило да се пише на кирилица,това просто е изключено :!: а и .. да,и мен всъщност ме нерви латиницата.. ама кой ме пита :-k
2-ро Да се промени отчитането на рангове :arrow: и за и против ... верно,че много флууд настава,заради тези рангове,но .. все пак нека да си ги има .. :wink: