View Full Version : Ku**a li e ili na men mi se vijda stranno ?
extra_power
01-27-2006, 11:27
Na4i neska kato bqh na daskalo edno ot momi4etata cqla sutrin ne me ostavq namira samo mi se natiska i napravo izliza ot relsi qko...Nie ne hodim dori i po BUZATA ne sme se celuvali a tq seki 4as mi pravi znaci da hodim v kenefite!Kvo da pravq 90% sam navit da otida ama se 4udq da ne e li i nqkav nomer tva tiq sa nekvi nenormalni4ki... ot kade da gi znam kajete kvo da pravq ?
sladka_blondi
01-27-2006, 11:36
Курва е.Не се занимавай с нея , а и особенно след като сте от един клас.Само ще си развалите отношенията ако не сега по-нататък.Има и други момичета,недей с тези от класа.Това си е моето мнение,иначе направи това,което смяташ за добре. :idea: :arrow:
Това се нарича, лесна жена. И защо точно в кенефа? Ако искаш секс за 1 ден (след тва ще ти бие шута) ходи. И 2-та случая губиш, или ще те зареже без да си я ебал, или след като си я ебал. Има и 3-ти варянт много да и хареса, и всеки ден да те мори :)
luda_guba
01-27-2006, 12:13
щом си навит 90%,кво чакаш? отиваш,скриваш и шапката и си заминаваш!да си знае...пък и ако и скриеш шапката на другия ден избора е е голям :twisted: 8)
Девствен на 19
01-27-2006, 12:39
отивай бате
He3HauKa
01-27-2006, 13:11
Ako ti e samo za ednoto chukane otivai :twisted: ama ako ochakvash neshto poveche po dobre izobshto ne sa zanimavai 8)
WILD__BOY
01-27-2006, 13:59
Ми щи кажа че си зле.. кво ме интересуват твойте училищни простотии? Ходи я еби и недей да гоовриш. Тея неща се правят, не се дрънкат! :evil: :evil: :evil: :evil:
momi4eto_M_!_S_T
01-27-2006, 14:03
щом си навит 90%,кво чакаш? отиваш,скриваш и шапката и си заминаваш!да си знае...пък и ако и скриеш шапката на другия ден избора е е голям :twisted: 8)
i az taka misla :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ако не те притеснява това, че ще паднеш сам в собствените си очи, действай.
Аз се плаша много от това, че един ден мога да се разочаровам от себе си. Това няма да го понеса.
Ако ти харесва да бъдеш секс играчка за някоя разгонена пуберка, заповядай, приятен ти 'секс в кенефа' желая.
бе направи си кефа кво толкова и се чудиш на тъпата кучка ?!
щом се чудиш дали да я изчукаш по-добре се застреляй..щом имаш възможност действай !!!
Нямаш какво да губиш така ,че ако мислиш,че ще ти е кеф -действай! :wink: :wink:
ахахахахах мое и да се изгаври лекичко с тебе да те разфарля гол и да се извеят вси4ките ти съученици и да станеш за смях
амааа може и да е както казват другите курве ни нам :wink:
Na4i neska kato bqh na daskalo edno ot momi4etata cqla sutrin ne me ostavq namira samo mi se natiska i napravo izliza ot relsi qko...Nie ne hodim dori i po BUZATA ne sme se celuvali a tq seki 4as mi pravi znaci da hodim v kenefite!Kvo da pravq 90% sam navit da otida ama se 4udq da ne e li i nqkav nomer tva tiq sa nekvi nenormalni4ki... ot kade da gi znam kajete kvo da pravq ?
ок ок ок.. еби ама не в кенефа е брато.. малко е тъпичко тама не че има нещо лошо.. щом ти са натиска значи иска да духа или нещо повече нз.. мушкай и бегай :!:
white_chik
01-27-2006, 17:00
ako 4k tolko si zagorql za sex-deistvai.ne mislq 4e si zaslujava 6toto nai-veroqtno iska ili da te preebe pred cqloto daskalo ili da se izfuka na priqtelkite si 4e te e svalila za nula vreme.Re6enieto si e tvoe,no za men tva momi4e si e kurva otvsqkude
Memphis_Bleek
01-27-2006, 17:41
Е , курва е ама ко ти пука :D Действай няма кво да се мисли кат и се иска няма да отказваш я :D На секс не се отказва !!! :P :D :P
extra_power
01-27-2006, 18:19
Откаэах се ! тая ме драэни адски много
PS: izvinqvam se ama kirilicata ne sam q shvanal po klaviaturata o6te i ve4e 6te pi6a na latinica