View Full Version : Да и кажа ли, че я обичам ???
Ето и моя проблем.
Харесвам от доста време едно момиче от моя клас, дочух, че и тя ме харесва ама нали съм голям идиот не направих нищо. Сега тя си има гадже няколко годиди по голямо от нея и реших да я забравя. Обаче толкова я харесвам, че направо ме изгаря представата, че не е с мен :cry: :cry: :cry: и постоянно си мисля за нея . Аз не и обръщам много внимание, защото ме е страх да не разберат тия от моя клас, че си падам по нея иначе ставът ужасни. Тя също не ми обръща кой знае колко внимание и сега излезна, че се познавам с момичето което харесвам а почти не си говорим :?
Хора дайте ми съвет какво да правя, че това момиче ме изкарва извън кожата. До сега никое момиче не ми е харесвало толкора даже харесвам е меко казано аз е обичам в истиския смисъл на думата. Да и разкрия ли чуствата си при положение, че си има гадже ?? Ами ако ми кайе НЕ, тогава какво ще правя ??
air_soul
01-28-2006, 01:11
estestveno!!!Riskuvai, jivei kakto ti iskash, bori se za me4tite si i NIKOGA, AMA NIKOGA ne propuskai miga!
taka 4e deistvai. Samo edna zabelejka, ako smqtash 4e haresvam e prekaleno meko, to ne mislish li, 4e obi4am e prekaleno silno kazano!?
LP_girl_14
01-28-2006, 01:31
Ми пич пробвай се пък квото стане.Започни да прекарваш повече време с нея,покажи й че не ти е безразлична,започни лека полека да флиртуваш с нея,да й покажеш че тя е специална за теб,а не просто съученичка.Пък тва кво ще кажат тия от вашия клас кво ти пука?Тва си е твоя живот и не позволявай на никой да ти се меси.Може пък след време да се окаже че й тя е имала чувства към теб,амa и тя заради тази нерешителност не е предприела нищо,после ще си умираш от яд.Живота е само един и трябва да се наслаждаваме на всеки един миг сякаш той ти е последния.Имаш ли възможност да си щастлив,не я пропускай :wink:
po losho nqma nakude da stane ? taka ili inache sq si bez neq.. davay s dvata kraka na purva pa kvoto stane :) ili she izlezesh s gadje naprad ili sha si ostanesh s kur f ruka(kakto si i sega) :)
Рискувай...викни я на кафе и и` кажи чуствата си към нея.Не знам може би ще стане нещо щом и тя те е харесвала ама трябва да и обръщаш повече внимание и да не ти пука за чуждото мнение ако разберат,че я харесваш.Пък за гаджето и` не знам,може да иам любов между тях и да се обичат ама ти пробвай.МОят съвет рискувай,че после да не стане късно.Успех!
IKisseDAGirL
01-28-2006, 07:07
от опит глава не боли...е да де,в тоя случай боли,ама по-лошо ще е да знаеш, че може би си имал някакъв шанс, но от страх и предразсъдаци си го пропилял :?
Освен тва ти каза, че когато си разбрал, че тя те харесва, не си направил нищо и ето че сега съжаляваш...не повтаряй грешката си от първия път, защото пак ще се самообвиняваш :roll: Действай! :wink:
Jamalska
01-28-2006, 08:37
аз пък бих казала точно обратното..НЕДЕЙ да и казваш.Само ще я уплашиш..щом си има мъж още повече...Просто ако ти се отвори случай..тя скъса с него..или просто можете да се забиете...добре...след време можеш да и кажеш че я обичаш...ама така не става..само ще се прецакаш още повече...
Jamalska
01-28-2006, 08:38
аз пък бих казала точно обратното..НЕДЕЙ да и казваш.Само ще я уплашиш..щом си има мъж още повече...Просто ако ти се отвори случай..тя скъса с него..или просто можете да се забиете...добре...след време можеш да и кажеш че я обичаш...ама така не става..само ще се прецакаш още повече...
Vetrosvir
01-28-2006, 08:51
Pi4 vij sega moq suvet....zna4i.ako ti pravqt gaden nomer ima6 vuzmojnost da postupi6 po 2 na4ina,da se vpusne6 v boq ili da ostavi6 ne6tata da se ytalojat.Spored men e nai-dobre sredniq variant mejdy dvete.Prosto dviji s neq po4ni da se subira6 s neq v edna kompaniq i t.n..Sega s momi4eto po koeto az si padam e su6toto,no razlikata e,4e az s moita sum se zabival,no ne sme ot edin klas,no puk ina4e hodi s edin deto mn ne my se kefq,koito e po-golqm.A be ob6to vzeto prosto q svalqi bez da i pokazva6 i kazva6 otkrito,4e q haresva6.Izvestno vreme se buzikai s neq,a sled tova po4ni da i pravi6 komplimenti[taka sled kato predi si q buzikal 6te se 4uvstva strahotno kogato i pravi6 kompliment].I sled tova,4aka6 da stanq nqkoe ot tiq dve ne6ta:1.Ili da skusa s oniq pi4.2.Ili da razbere6 ot neina priqtelka,4e ti se kefi. KUSMET!!!
anonimen
01-28-2006, 11:58
Не се подтискай допълнително! Сподели и на "четири очи" колко я хресваш! Кажи й, че искаш това да си остане между вас и, че ще я разбереш, ако не те желае!
Успех! :wink:
white_chik
01-28-2006, 16:39
obadi i se i q pokani nqkude.Mnoo qsno 4e trq da si razkrie6 4uvstvata,kvo ti puka kvo milsqt sme6nicite ot kalsa ti???ako tq te otreje-zdrave da e-6e si nameri6 druga,no pone nqma cql jivot da sujalqva6 4e si q izpusnal i ne si naprail ni6to za da bude tvoq.
Zna4i parvo ...hi...nz oba4e i az mislq 4e 6te e po dobre ako i kaje6.Ne se pritesnqvai ot klasa ti,kvo ti pyka za tqh?..A kolkoto do tova kakvo 6te ti kaje....ako e DA deistva6 i si jivee6....a ako e NE..pravi6 sa6toto prodaljava6 napred...opitva6 se da q zabravi6...ili ne6to podobno..No ne mislq 4e 6te ti kaje NE....vse pak kakto kaza...tq sa6to te e haresvala...a moje bi i tq nz kak da ti razkriq 4yvstvata si? :-k
Fallen_angel
01-28-2006, 18:00
Заставам твърдо зад Jamalska.Остави момичето да си живее живота и да бъде щастлива с тоя, с който е в момента.Имал си възможност - пропуснал си я.Няма връщане назад.Бил си чул, че тя те харесва .. знаеш ли колко подобни клюки се разнасят целодневно .. откъде може да си толкова сигурен, че това не е просто поредната такава?И другото което е ... тебе те е страх дори да говориш с нея пред съучениците си, за което не намирам смислено обяснение...не бях чувала досега някой да го е страх да говори със свой съученик, за да не си били помислили другите нещо ..
Ами представи си стане нещо м/у вас .. какво .. ще се криете и ще излизате тайно, за да не ви види никой, защото тебе те е страх някой да не разбере???
midnight...
01-28-2006, 18:13
по-добре и кажи, за да не се питаш след време"какво щеше да стане..?"
рискувай, ако пък тя ти откаже значи просто не е била за теб и не си е струвало
но ако приеме - :smt008 \:D/
тебе те е страх дори да говориш с нея пред съучениците си, за което не намирам смислено обяснение...не бях чувала досега някой да го е страх да говори със свой съученик, за да не си били помислили другите нещо.
Не съм казал, че няма обяснение. А и ти се пак не ги познаваш та да си мислиш, че е странно, че ме е страх от тях. А защо ме е страх това е друга тема.
Бил си чул, че тя те харесва .. знаеш ли колко подобни клюки се разнасят целодневно.
Ами не е точно клюка. Една нейна приятелка в дискотеката ми каза "Д. те харесва". Това е което си спомням. Обаче аз тогава излизах с едно друго момиче и не направих нещо по въпроса.
Ами представи си стане нещо м/у вас .. какво .. ще се криете и ще излизате тайно, за да не ви види никой, защото тебе те е страх някой да не разбере???
Е то ако стане едтествено, че няма да ми пука от никой, ама ако не стане ще съм двойно прецакан.
Да ви кажа не бих си правил толкова труд за което и да е момиче при положение, че има достатъчно които си търсят гадже. Само, че това момиче наистина ми харесва и се чудя как не съм го разбрал по рано :?:
Имал си възможност - пропуснал си я.
Тук си сто процента прав. Това го знам и си нямаш представа колко съжалявам за това. Обаче въпроса ми беше свързън с това дали да и кажа, че я харесвам при положение, че си има гаже, че съм от нейния клас, и че ако го направя съучениците ми то главно момичета ще въртят тая тема до края на годината !?!?!?
miss_piss
01-29-2006, 10:04
kaji i :P ne vqrvam da stane nqkakuv golqm problem..samo moje da spe4eli6 :smt057
IKisseDAGirL
01-29-2006, 11:18
Обаче въпроса ми беше свързън с това дали да и кажа, че я харесвам при положение, че си има гаже, че съм от нейния клас, и че ако го направя съучениците ми то главно момичета ще въртят тая тема до края на годината !?!?!?
еми то не е необходимо всички да разбират :roll: говори с нея и я помоли сичко да си остане м/у вас. обясни й причината - тя сигурно е свястно момиче и ще те разбере:)
xOtkiSsSs
01-29-2006, 11:50
Ми пич пробвай се пък квото стане.Започни да прекарваш повече време с нея,покажи й че не ти е безразлична,започни лека полека да флиртуваш с нея,да й покажеш че тя е специална за теб,а не просто съученичка.Пък тва кво ще кажат тия от вашия клас кво ти пука?Тва си е твоя живот и не позволявай на никой да ти се меси.Може пък след време да се окаже че й тя е имала чувства към теб,амa и тя заради тази нерешителност не е предприела нищо,после ще си умираш от яд.Живота е само един и трябва да се наслаждаваме на всеки един миг сякаш той ти е последния.Имаш ли възможност да си щастлив,не я пропускай :wink:
:wink: :)
suga_suga
01-29-2006, 16:10
kaji i riskuvaj.i bez tva ne si s neq,nqma da zagubi6,a pone 6te zn kakvo misli tq!uspeh!
По-добре късно от колкото никога така че според мен е най-добре да й кажеш какво изпитваш, бъди много обстоятелствен и многословен, разкажи й за всяка най-малка емоция, които изпитваш когато я погледне6, докснеш и тн.
пс: ако цепиш английски прочети края на сигнатурата ми :wink: