View Full Version : Как да потисна подозренията си?
Jenninka
01-28-2006, 07:07
Здравейте...!Въпроса,който сега задавам сигурно ще ви стори много странен...Не става дума за ревност или нещо подобно.Просто съм адски несигурна във връската си с моя приятел и не знам какво вече да правя.Много пъти сме говорили с него на тази тема и общо взето се стига все до там(след като си поговорим)-че аз си правя грешни изводи.Чесно казано не само той мисли така...След всеки разговор и аз го разбирам.Та въпроса ми е как да престана да се чувствам така,защото това имам чувствотот,че прераства в параноя и предполагам,че на приятеля ми рано или късно ще му писне.Не е до доверие,вярвам му.Просто искам да потисна това в мен...Не знам как обаче.Не помага това да се виждам повече с приятели и такива неща,да се разсейвам или нещо подобно.Трябва някакси да си изградя нещо като защита.Не искам да мисля постоянно,че ще се разделим.А това ме побърква,тази мисъл...Благодаря ви предварително;)
He3HauKa
01-28-2006, 08:23
Mi macka prosto si kaji ,,Kakvoto e pisano shte stane''.... Kogato si s nego misli samo za vas dvamata i se naslajdavai na migovete prekarani s nego na lubovta vi ..I az bqh v podobna situaciq zashtoto mnogo pati sa me lagali no...nqkaksi uspqh da se spravq ... kazah si ,,ako toi me obicha nqma da me izlaje,narani,zareje..a ako ne me obicha to togava ..shte si namerq nqkoi drug''... Normalno e da se samnqvash no misli polojitelno zashtoto sega si s nego i neka nishto drugo da ne te pritesnqva... :wink:
Vetrosvir
01-28-2006, 08:36
Dy6ko ti po-skoro si si q izgradila tazi za6tita,se6ta6 li se?No ne my pozvolqva6 da premina prez,za6tita.Ti si kato stena ot mramor za nego i toi nqma na4in da te izka4i bez ti da my otvori6 portata.Hodil sum s momi4e kato teb i naistina ne be6e mn obnadejdava6to,za6toto se 4uvstvah super gadno,za6toto togava q obi4ah,no blagodarenie to4no na tova durjanie ot neina strana skusahme 41 puti za 8-9 sedmici[zabavno,a].Ne pravi su6tata gre6ka kato moqta macka,za6toto sled kato te e turpql dori i 3-4 dena,zna4i si struva da si s nego i,4e naistina ako ne e lubov ima nqkakvi za4atuci na lubov.
Prosto trqbva sami4ka da se samonavie6,4e spira6 s podozreniqta.Postavi si go za cel,vseki pat 6tom zapo4ne6 da se samnqva6,si spomni za vsi4ki jestove,koito e napravil za teb,za vsi4ki hubavi momenti,koito ste imali zaedno i za tova,4e nesigurnostta,koqto ponqkoga izpitva6,moje da razru6i vrazkata vi.Se6tai se za proqvite mu na lubov kam teb i taka 6te razsee6 samneniqta.Nedei da misli6 nai-lo6oto.
LP_girl_14
01-28-2006, 17:53
Мила,всичко си зависи от т еб самата.Просто трябва да контролираш тези песимистични мисли,да се опиташ да не мислиш за това как един ден ще дойде края на връзката ви,а например как да я заздравите.Показвай му колко много държиш на него,не позволявай на тази параноя да те оплете във мрежите си.Може би се нуждаете от малко свежест във връзката си,да идете някъде заедно,да внесете малко романтика.Опитай се да си докажете взаимно колко важен е другия за вас!Любовта е една магия и вие трябва да й се отдадете изцяло,а не да я тровите със съмнения и напразни опасения за край :smt018
anonimen
01-28-2006, 17:56
Ами може би и ти незнаеш какво точно искаш...
DiabolicAngel
01-28-2006, 18:15
Няма смисъл да се измъчваш сама.Бъди по уверена както в себе си,така и в приятеля си.Успях :P