View Full Version : MOLQ VI POMOGNETE,MN E VAJNO!!!!!!!!!!!!!
Vetrosvir
01-28-2006, 08:23
Hora vijte sega,vsi4ko zapo4na predi godina i polovina ,kogato se zapoznahme s mackata,togava az bqh 90kg,172sm,pulen zubar,oba4e si vuobrazih,4e sum se vlubil do y6i v neq,ta sled polovin godina i malko,ama togava ima edna razlika,bqh 183sm 68kg :D,leka smqna na kg i sm :D,ta sled tova vreme s neq trugnahme i hodehme,dokato ne pomnq kakvo stana oba4e tq mi se razsurdi,4e sa ni kusi razgovorite i,4e sum se buzikal s neq i az rei6ih,4e nqma ko da se prai i q skusah,6toto prosto ve4e mi be6e vtrusnalo ot neq.1 mesec sled tova,prez koito ima6e edni mn 4uvstvitelni e-mail4eta,koito i pi6eh se sre6tnahme i otidohme v edin fr i tq mi kaza,4e me obi4a i se razreva,a na men mi stana gadno,za6toto vsi4ki me navivaha da se zabiq s neq...i az se zabih i nali tam qko v toq moi fr,oba4e na sledva6tiq den sme na disko i dvamata bez da se ygovarqme,no az sum s gadje i ne i obru6tam vnimanie,ot tam tq mi se qdosva i po4vat nqkvi izcepki i tupni.Sled tova minaha 7 meseca bez da sum q vijdal do sega i vsi4ko si be6e tip-top,no sega tq se namurda v moita kompaniq i po4na da izliza i s men,a az napravo si q mrazq i se opitah kato q ebavam da se razkara,no tq ne se razkarva,a produljava da stoi,dori predi 2 dena mi zabi nai-brytalniqt 6amar,koito sum poly4aval ot momi4e,a az edvam se sdurjah da ne napravq ni6to,za6toto e momi4e.Ta ideqta e 4e tq v momenta e subrala 20-30 4oveka da me biqt v edna ot diskotekite v koqto hodq i tova samo za6toto ne i vruzvam,4atkate li?!Zabavnoto v cqlata rabota e,4e ako az vikna hora te nqma da sa podgotveni,za6toto ne znaqt,4e az znam za cqlata taq rabota.A vsu6tnost ironiqta v sly4aq e,4e mackata q predade nai-dobrata i priqtelka :D,no prosto v momenta ne mi se zanimava s absolutno ni6to,osven s edno momi4e v koeto sum vluben do y6i,a be za neq dryga tema :D,ta iskam da se oturva ot taq,da q razkaram ot men za6toto prosto me e gnys ot neq.Predi da mi kajete,4e tq e mn mil 4ovek da poqsnq,kakvo e pravila tq[samo 20-30% za da ne se ypla6ite]:
1.Luskala e na nqkakuv pi4 v sateri4niq teatur dokato sa gledali postanovka[s pi4a sa bili prosto poznati]
2.Ebala se e s nai-dobriq si priqtel 3 puti,i to za6toto si gi e poiskala i 3-te puti
3.Predi 1 sedmica se napi na edin kupon,sled tova se seti za men i po4na da se naliva o6te i da draifa kruv i vsi4ki obviniha men z cqlata rabota
4.Eba se s edno momi4e na edin kupon,pak za6toto tq si go poiska[burkala si e s malkite gnysni prust4eta]
5.Ob6to vzeto ne e kurva,za6toto ne i pla6tat,a i ne e ky4ka,za6toto ne si gi izbira tq,a tq prosto tursi koi i e navit i vednaga lqga s nego i taka...
PLS HELP 6TOTO NE MOGA DA Q GLEDAM DORI!!!!!!!!!!!!!
He3HauKa
01-28-2006, 08:31
Ami pi4 da ti kaja momicheto moje da e sqkakvo no ti si si vinoven.Vmesto da e ibavash i da se praish na gazar prosto ne i obrashtai vnimanie ,zemi si priqtelkata da izliza s teb i se edno vaprosnata pi4ka e nqma.Ne vijdam zashto trqq da e razkarvash ot kompaniqta si pri polojenie che tova ne zavisi ot teb ili da praish kakvoto i da bilo prosto si gledai tvoq jivot.Tva che e sabrala hora da ta biqt sa lapeshki i super smeshni izpalneniq na koito sashto ne trqq se vrazvash... A pak che se ebe na lqvo i na dqsno si e lichno nein izbor ..gledai si tvoq jivot i q zaebi taz se edno ne sashtestvuva :wink:
Vetrosvir
01-28-2006, 08:42
Taka ne se poly4ava,za6toto:
1.V momenta nqmam priqtelka sled kato,a be vse edno...
2.Ima edna macka na,po koqto mn si padam,no prosto,a be 6te postna dryg tema za tva,ne moje da sum s moita macka bez taq da e s nas[e ponqkoga se poly4ava,ama...]
3.Samo kato vidq maznata i fizionomiq i kak pregru6ta tazi deto si padam po neq,mi idva da q ybiq!
Mi ne i obra6tai vnimanie i tolkoz.Ne vqrvam o6te dalgo da ti se vre.Prosto se inati,6toto vijda,4e ne 6te6 da si s neq,iska da q iska6.
Obarni vnimanie na momi4eto,koeto haresva6 i ne se zanimavai s vaprosnata.Pravi se,4e ne q poznava6 i tolkova.Ne vqrvam da prati hora da te biqt.
Kasmet
Vetrosvir
01-28-2006, 09:37
Da ama ima i o6te edin filosofski problem.Taq macka po koqto si padam hodi s edin pi4 i se poly4ava malko tupi4ko...
Da ama ima i o6te edin filosofski problem.Taq macka po koqto si padam hodi s edin pi4 i se poly4ava malko tupi4ko...mi kato si ima gadje,si haresai druga,koqto e svobodna,ne sa svar6ili momi4etata na sveta
anonimen
01-28-2006, 12:25
Hora vijte sega,vsi4ko zapo4na predi godina i polovina ,kogato se zapoznahme s mackata,togava az bqh 90kg,172sm,pulen zubar,oba4e si vuobrazih,4e sum se vlubil do y6i v neq,ta sled polovin godina i malko,ama togava ima edna razlika,bqh 183sm 68kg :D,leka smqna na kg i sm :D,ta sled tova vreme s neq trugnahme i hodehme
Фантазираш ли?! :shock:
He3HauKa
01-28-2006, 12:37
Kakto kazah prosto ne i obrashtai vnimanie .... apak nikoi ne te kara da i gledash fizionomiqta ,ignorirai q se edno q nqma ..shtoto kolkoto poveche se zaqjdash s neq tq oshte poveche shta trovi ! :twisted:
Apak za tva drugoto momiche det si ima priqtel ne ti prechi da q zanimavash apak veche tq ako si te haresva shte go zareje :twisted:
ai uspeh i umnata :wink:
Hora vijte sega,vsi4ko zapo4na predi godina i polovina ,kogato se zapoznahme s mackata,togava az bqh 90kg,172sm,pulen zubar,oba4e si vuobrazih,4e sum se vlubil do y6i v neq,ta sled polovin godina i malko,ama togava ima edna razlika,bqh 183sm 68kg :D,leka smqna na kg i sm :D,ta sled tova vreme s neq trugnahme i hodehme,dokato ne pomnq kakvo stana oba4e tq mi se razsurdi,4e sa ni kusi razgovorite i,4e sum se buzikal s neq i az rei6ih,4e nqma ko da se prai i q skusah,6toto prosto ve4e mi be6e vtrusnalo ot neq.1 mesec sled tova,prez koito ima6e edni mn 4uvstvitelni e-mail4eta,koito i pi6eh se sre6tnahme i otidohme v edin fr i tq mi kaza,4e me obi4a i se razreva,a na men mi stana gadno,za6toto vsi4ki me navivaha da se zabiq s neq...i az se zabih i nali tam qko v toq moi fr,oba4e na sledva6tiq den sme na disko i dvamata bez da se ygovarqme,no az sum s gadje i ne i obru6tam vnimanie,ot tam tq mi se qdosva i po4vat nqkvi izcepki i tupni.Sled tova minaha 7 meseca bez da sum q vijdal do sega i vsi4ko si be6e tip-top,no sega tq se namurda v moita kompaniq i po4na da izliza i s men,a az napravo si q mrazq i se opitah kato q ebavam da se razkara,no tq ne se razkarva,a produljava da stoi,dori predi 2 dena mi zabi nai-brytalniqt 6amar,koito sum poly4aval ot momi4e,a az edvam se sdurjah da ne napravq ni6to,za6toto e momi4e.Ta ideqta e 4e tq v momenta e subrala 20-30 4oveka da me biqt v edna ot diskotekite v koqto hodq i tova samo za6toto ne i vruzvam,4atkate li?!Zabavnoto v cqlata rabota e,4e ako az vikna hora te nqma da sa podgotveni,za6toto ne znaqt,4e az znam za cqlata taq rabota.A vsu6tnost ironiqta v sly4aq e,4e mackata q predade nai-dobrata i priqtelka :D,no prosto v momenta ne mi se zanimava s absolutno ni6to,osven s edno momi4e v koeto sum vluben do y6i,a be za neq dryga tema :D,ta iskam da se oturva ot taq,da q razkaram ot men za6toto prosto me e gnys ot neq.Predi da mi kajete,4e tq e mn mil 4ovek da poqsnq,kakvo e pravila tq[samo 20-30% za da ne se ypla6ite]:
1.Luskala e na nqkakuv pi4 v sateri4niq teatur dokato sa gledali postanovka[s pi4a sa bili prosto poznati]
2.Ebala se e s nai-dobriq si priqtel 3 puti,i to za6toto si gi e poiskala i 3-te puti
3.Predi 1 sedmica se napi na edin kupon,sled tova se seti za men i po4na da se naliva o6te i da draifa kruv i vsi4ki obviniha men z cqlata rabota
4.e** se s edno momi4e na edin kupon,pak za6toto tq si go poiska[burkala si e s malkite gnysni prust4eta]
5.Ob6to vzeto ne e k***a,za6toto ne i pla6tat,a i ne e ky4ka,za6toto ne si gi izbira tq,a tq prosto tursi koi i e navit i vednaga lqga s nego i taka...
i edin murmot...
Vetrosvir
01-28-2006, 22:33
Eh hora az si misleh,4e v toq forum moje da poly4i6 nqkuv suvet,a vie ste ebasi tupacite,sa za marmoti po4nahte da mi govorite.bate sled kato ne vqrva6 po ne nedei da floodi6 be baluk!
Eh hora az si misleh,4e v toq forum moje da poly4i6 nqkuv suvet,a vie ste ebasi tupacite,sa za marmoti po4nahte da mi govorite.bate sled kato ne vqrva6 po ne nedei da floodi6 be baluk!
1-vo ako nqma6e flood nqma6e da ima trafik, ako nqma trafik nqma da ima hosting kompanii, ako nqma hosting kompanii nqma forum
2-ro buahhahaha
Dr. Kazimbutt
01-29-2006, 00:09
4.e** se s edno momi4e na edin kupon,pak za6toto tq si go poiska[burkala si e s malkite gnysni prust4eta]
5.Ob6to vzeto ne e k***a,za6toto ne i pla6tat,a i ne e ky4ka,za6toto ne si gi izbira tq,a tq prosto tursi koi i e navit i vednaga lqga s nego i taka...
И един шоколад, увиваше станиола в мармот...