Влез

View Full Version : MOLQ VI POMOGNETE,MN E VAJNO!!!!!!!!!!!!!

Vetrosvir
01-28-2006, 08:23
Hora vijte sega,vsi4ko zapo4na predi godina i polovina ,kogato se zapoznahme s mackata,togava az bqh 90kg,172sm,pulen zubar,oba4e si vuobrazih,4e sum se vlubil do y6i v neq,ta sled polovin godina i malko,ama togava ima edna razlika,bqh 183sm 68kg :D,leka smqna na kg i sm :D,ta sled tova vreme s neq trugnahme i hodehme,dokato ne pomnq kakvo stana oba4e tq mi se razsurdi,4e sa ni kusi razgovorite i,4e sum se buzikal s neq i az rei6ih,4e nqma ko da se prai i q skusah,6toto prosto ve4e mi be6e vtrusnalo ot neq.1 mesec sled tova,prez koito ima6e edni mn 4uvstvitelni e-mail4eta,koito i pi6eh se sre6tnahme i otidohme v edin fr i tq mi kaza,4e me obi4a i se razreva,a na men mi stana gadno,za6toto vsi4ki me navivaha da se zabiq s neq...i az se zabih i nali tam qko v toq moi fr,oba4e na sledva6tiq den sme na disko i dvamata bez da se ygovarqme,no az sum s gadje i ne i obru6tam vnimanie,ot tam tq mi se qdosva i po4vat nqkvi izcepki i tupni.Sled tova minaha 7 meseca bez da sum q vijdal do sega i vsi4ko si be6e tip-top,no sega tq se namurda v moita kompaniq i po4na da izliza i s men,a az napravo si q mrazq i se opitah kato q ebavam da se razkara,no tq ne se razkarva,a produljava da stoi,dori predi 2 dena mi zabi nai-brytalniqt 6amar,koito sum poly4aval ot momi4e,a az edvam se sdurjah da ne napravq ni6to,za6toto e momi4e.Ta ideqta e 4e tq v momenta e subrala 20-30 4oveka da me biqt v edna ot diskotekite v koqto hodq i tova samo za6toto ne i vruzvam,4atkate li?!Zabavnoto v cqlata rabota e,4e ako az vikna hora te nqma da sa podgotveni,za6toto ne znaqt,4e az znam za cqlata taq rabota.A vsu6tnost ironiqta v sly4aq e,4e mackata q predade nai-dobrata i priqtelka :D,no prosto v momenta ne mi se zanimava s absolutno ni6to,osven s edno momi4e v koeto sum vluben do y6i,a be za neq dryga tema :D,ta iskam da se oturva ot taq,da q razkaram ot men za6toto prosto me e gnys ot neq.Predi da mi kajete,4e tq e mn mil 4ovek da poqsnq,kakvo e pravila tq[samo 20-30% za da ne se ypla6ite]:
1.Luskala e na nqkakuv pi4 v sateri4niq teatur dokato sa gledali postanovka[s pi4a sa bili prosto poznati]
2.Ebala se e s nai-dobriq si priqtel 3 puti,i to za6toto si gi e poiskala i 3-te puti
3.Predi 1 sedmica se napi na edin kupon,sled tova se seti za men i po4na da se naliva o6te i da draifa kruv i vsi4ki obviniha men z cqlata rabota
4.Eba se s edno momi4e na edin kupon,pak za6toto tq si go poiska[burkala si e s malkite gnysni prust4eta]
5.Ob6to vzeto ne e kurva,za6toto ne i pla6tat,a i ne e ky4ka,za6toto ne si gi izbira tq,a tq prosto tursi koi i e navit i vednaga lqga s nego i taka...
PLS HELP 6TOTO NE MOGA DA Q GLEDAM DORI!!!!!!!!!!!!!

He3HauKa
01-28-2006, 08:31
Ami pi4 da ti kaja momicheto moje da e sqkakvo no ti si si vinoven.Vmesto da e ibavash i da se praish na gazar prosto ne i obrashtai vnimanie ,zemi si priqtelkata da izliza s teb i se edno vaprosnata pi4ka e nqma.Ne vijdam zashto trqq da e razkarvash ot kompaniqta si pri polojenie che tova ne zavisi ot teb ili da praish kakvoto i da bilo prosto si gledai tvoq jivot.Tva che e sabrala hora da ta biqt sa lapeshki i super smeshni izpalneniq na koito sashto ne trqq se vrazvash... A pak che se ebe na lqvo i na dqsno si e lichno nein izbor ..gledai si tvoq jivot i q zaebi taz se edno ne sashtestvuva :wink:

Vetrosvir
01-28-2006, 08:42
Taka ne se poly4ava,za6toto:
1.V momenta nqmam priqtelka sled kato,a be vse edno...
2.Ima edna macka na,po koqto mn si padam,no prosto,a be 6te postna dryg tema za tva,ne moje da sum s moita macka bez taq da e s nas[e ponqkoga se poly4ava,ama...]
3.Samo kato vidq maznata i fizionomiq i kak pregru6ta tazi deto si padam po neq,mi idva da q ybiq!

sherry
01-28-2006, 09:04
Mi ne i obra6tai vnimanie i tolkoz.Ne vqrvam o6te dalgo da ti se vre.Prosto se inati,6toto vijda,4e ne 6te6 da si s neq,iska da q iska6.
Obarni vnimanie na momi4eto,koeto haresva6 i ne se zanimavai s vaprosnata.Pravi se,4e ne q poznava6 i tolkova.Ne vqrvam da prati hora da te biqt.
Kasmet

Vetrosvir
01-28-2006, 09:37
Da ama ima i o6te edin filosofski problem.Taq macka po koqto si padam hodi s edin pi4 i se poly4ava malko tupi4ko...

sherry
01-28-2006, 12:18
Da ama ima i o6te edin filosofski problem.Taq macka po koqto si padam hodi s edin pi4 i se poly4ava malko tupi4ko...mi kato si ima gadje,si haresai druga,koqto e svobodna,ne sa svar6ili momi4etata na sveta

anonimen
01-28-2006, 12:25
Hora vijte sega,vsi4ko zapo4na predi godina i polovina ,kogato se zapoznahme s mackata,togava az bqh 90kg,172sm,pulen zubar,oba4e si vuobrazih,4e sum se vlubil do y6i v neq,ta sled polovin godina i malko,ama togava ima edna razlika,bqh 183sm 68kg :D,leka smqna na kg i sm :D,ta sled tova vreme s neq trugnahme i hodehme

Фантазираш ли?! :shock:

He3HauKa
01-28-2006, 12:37
Kakto kazah prosto ne i obrashtai vnimanie .... apak nikoi ne te kara da i gledash fizionomiqta ,ignorirai q se edno q nqma ..shtoto kolkoto poveche se zaqjdash s neq tq oshte poveche shta trovi ! :twisted:
Apak za tva drugoto momiche det si ima priqtel ne ti prechi da q zanimavash apak veche tq ako si te haresva shte go zareje :twisted:
ai uspeh i umnata :wink:

n0mak
01-28-2006, 13:24
Hora vijte sega,vsi4ko zapo4na predi godina i polovina ,kogato se zapoznahme s mackata,togava az bqh 90kg,172sm,pulen zubar,oba4e si vuobrazih,4e sum se vlubil do y6i v neq,ta sled polovin godina i malko,ama togava ima edna razlika,bqh 183sm 68kg :D,leka smqna na kg i sm :D,ta sled tova vreme s neq trugnahme i hodehme,dokato ne pomnq kakvo stana oba4e tq mi se razsurdi,4e sa ni kusi razgovorite i,4e sum se buzikal s neq i az rei6ih,4e nqma ko da se prai i q skusah,6toto prosto ve4e mi be6e vtrusnalo ot neq.1 mesec sled tova,prez koito ima6e edni mn 4uvstvitelni e-mail4eta,koito i pi6eh se sre6tnahme i otidohme v edin fr i tq mi kaza,4e me obi4a i se razreva,a na men mi stana gadno,za6toto vsi4ki me navivaha da se zabiq s neq...i az se zabih i nali tam qko v toq moi fr,oba4e na sledva6tiq den sme na disko i dvamata bez da se ygovarqme,no az sum s gadje i ne i obru6tam vnimanie,ot tam tq mi se qdosva i po4vat nqkvi izcepki i tupni.Sled tova minaha 7 meseca bez da sum q vijdal do sega i vsi4ko si be6e tip-top,no sega tq se namurda v moita kompaniq i po4na da izliza i s men,a az napravo si q mrazq i se opitah kato q ebavam da se razkara,no tq ne se razkarva,a produljava da stoi,dori predi 2 dena mi zabi nai-brytalniqt 6amar,koito sum poly4aval ot momi4e,a az edvam se sdurjah da ne napravq ni6to,za6toto e momi4e.Ta ideqta e 4e tq v momenta e subrala 20-30 4oveka da me biqt v edna ot diskotekite v koqto hodq i tova samo za6toto ne i vruzvam,4atkate li?!Zabavnoto v cqlata rabota e,4e ako az vikna hora te nqma da sa podgotveni,za6toto ne znaqt,4e az znam za cqlata taq rabota.A vsu6tnost ironiqta v sly4aq e,4e mackata q predade nai-dobrata i priqtelka :D,no prosto v momenta ne mi se zanimava s absolutno ni6to,osven s edno momi4e v koeto sum vluben do y6i,a be za neq dryga tema :D,ta iskam da se oturva ot taq,da q razkaram ot men za6toto prosto me e gnys ot neq.Predi da mi kajete,4e tq e mn mil 4ovek da poqsnq,kakvo e pravila tq[samo 20-30% za da ne se ypla6ite]:
1.Luskala e na nqkakuv pi4 v sateri4niq teatur dokato sa gledali postanovka[s pi4a sa bili prosto poznati]
2.Ebala se e s nai-dobriq si priqtel 3 puti,i to za6toto si gi e poiskala i 3-te puti
3.Predi 1 sedmica se napi na edin kupon,sled tova se seti za men i po4na da se naliva o6te i da draifa kruv i vsi4ki obviniha men z cqlata rabota
4.e** se s edno momi4e na edin kupon,pak za6toto tq si go poiska[burkala si e s malkite gnysni prust4eta]
5.Ob6to vzeto ne e k***a,za6toto ne i pla6tat,a i ne e ky4ka,za6toto ne si gi izbira tq,a tq prosto tursi koi i e navit i vednaga lqga s nego i taka...

i edin murmot...

Vetrosvir
01-28-2006, 22:33
Eh hora az si misleh,4e v toq forum moje da poly4i6 nqkuv suvet,a vie ste ebasi tupacite,sa za marmoti po4nahte da mi govorite.bate sled kato ne vqrva6 po ne nedei da floodi6 be baluk!

n0mak
01-28-2006, 22:34
Eh hora az si misleh,4e v toq forum moje da poly4i6 nqkuv suvet,a vie ste ebasi tupacite,sa za marmoti po4nahte da mi govorite.bate sled kato ne vqrva6 po ne nedei da floodi6 be baluk!

1-vo ako nqma6e flood nqma6e da ima trafik, ako nqma trafik nqma da ima hosting kompanii, ako nqma hosting kompanii nqma forum

2-ro buahhahaha

Dr. Kazimbutt
01-29-2006, 00:09
4.e** se s edno momi4e na edin kupon,pak za6toto tq si go poiska[burkala si e s malkite gnysni prust4eta]
5.Ob6to vzeto ne e k***a,za6toto ne i pla6tat,a i ne e ky4ka,za6toto ne si gi izbira tq,a tq prosto tursi koi i e navit i vednaga lqga s nego i taka...
И един шоколад, увиваше станиола в мармот...

n0mak
01-29-2006, 00:29
peace \/