View Full Version : OBI4am go!,,HELP ME!
zna4i hi-te parvo!Moqt problem e sledniq...na skoro se zapoznah s edno m-4e..koeto otna4alo ne haresah..no...toi mi predloji da hodim...i az kazah 4e trqaa da si pomislq...ot togava minaha okolo 2 sedmici a toi ni6to ne e kazal...nz dali ne si e nameril dr?...sq si izlizame ot vreme na vreme s kompaniqta...mng ni e qko...govorime si...no...problema e v tova 4e sas vseki izminal den mislq 4e se vlubvam v nego vse pove4e i pove4e...nz kakvo da prava...kakto kazah vijdame se po4ti postoqnno i...nemoga da jiveq taka...daite savet kakvo da pravq?..HELP ME!...ako prodaljavam taka naistina 6te polydeq....PLS HELP ME!
priti_kiti
01-28-2006, 18:27
:shock: dobre de... na4i toi ti e predlojil i ti si kazala 4e 6te si pomisli6..dotuk dobre.minali sa 2 sedmici prez koito ti ne si mu dala nikakav otgovor nali?i sa si misli6 4e toi si ima druga? :shock: ako naistina si se vlubila v nego,pogovorete si i mu kaji 4e priema6 predlojenieto mu ako o6te vaji. e tova e :) uspex
aHyC`FoReVeR
01-28-2006, 20:38
Кажи му гей умри аГЪАХГ
DevilWish
01-28-2006, 20:39
Hahah emi 6tom ti e predlojil glypa4e deistvai :smt005 :mrgreen: :-D
kaji mu da li iska da mu duha6 ako se navie i mu haresa , ima golemi 6ansove i da tragnete
tova e nai-dobroto re6enie
He3HauKa
01-28-2006, 20:56
izddebni go nqmade da ste samo dvamata imu namerni ..abe napravo si mu go kaji che si si go haresala :mrgreen:
white_chik
01-29-2006, 07:03
bqh v su6tata situaciq minalata godina i napraih ogromna gre6ka-ne mu kazah ni6to.Taka 4e vuzmojno nai-skoro si pogovori s nego,obqsni mu 4e naistina ti e trqbvalo malko vreme da go poopoznae6 i sega ve4e si sigurna v 4uvstvata si i ako toi o6te e navitak-perfektno.Ne izpuskai 6ansa si.Drug moje i da nqma6
LP_girl_14
01-29-2006, 10:50
виж мила,тва че ти не си му дала отговор веднага съвсем на означава че веднага се е втърнал в обятията на друга.Просто вериоято не иска пак да прави първата крачка,защото се страхува че ще го отблъснеш.Щом сте в едн акомапания,наскоро той ти е предложил,ти изпитваш чувства към него-ами тогава какво чакаш.Не пропускай шанса си да си с момчето което толкова харесваш заради глупави обстоятелства и причини.Говори с него,признай му чувствата си и се опитайте да сте щастливи,защото ако не го направиш сега след време вероятно много ще съжаляваш че си си пропуснала шанса ](*,) Живото е един и трябва да живеем всеки миг като за последно :smt007
Znam 4e moje bi ste pravi....oba4e...nz to4no kak da my go kaja...strah me e ot tova kakvo moje da mi kaje...vaob6te nz kak da zapo4na...a naistina mng si padnah po nego...pr mi mi kazaha 4e i toi mng me e haresal o6te otna4aloto...no..nz kakvo da pravq...moje bi si misli 4e...ne go haresvam i zatova ne kazva ni6to no...ne e taka...i...v momenta se nai mng se strahyvam ot tova 4e moje da si pomisli 4e ne gi haresvam i...da zareje vs...naistina nz kakvo da pravq...mislq 4e nqmam smelosta da priznaq 4yvstvata si... :smt010 i....a nasitina naistina mng go obi4am..postoqnno mi e v glavata...a i po4ti postoqnno se vijdame i...napravo...6te se gramna... :smt068
Tedka-Medka
01-29-2006, 19:33
:shock: dobre de... na4i toi ti e predlojil i ti si kazala 4e 6te si pomisli6..dotuk dobre.minali sa 2 sedmici prez koito ti ne si mu dala nikakav otgovor nali?i sa si misli6 4e toi si ima druga? :shock: ako naistina si se vlubila v nego,pogovorete si i mu kaji 4e priema6 predlojenieto mu ako o6te vaji. e tova e :) uspex
mda be ..i az sum na tfa mnenie :)
utiash pri nego i mu kaash priemam ti
predlojenieto..to oshte vaji li? i ako ti kaje
da vaji :) deistvai :smt008
:smt019
IKisseDAGirL
01-30-2006, 09:02
Znam 4e moje bi ste pravi....oba4e...nz to4no kak da my go kaja...strah me e ot tova kakvo moje da mi kaje...vaob6te nz kak da zapo4na...a naistina mng si padnah po nego...pr mi mi kazaha 4e i toi mng me e haresal o6te otna4aloto...no..nz kakvo da pravq...moje bi si misli 4e...ne go haresvam i zatova ne kazva ni6to no...ne e taka...i...v momenta se nai mng se strahyvam ot tova 4e moje da si pomisli 4e ne gi haresvam i...da zareje vs...naistina nz kakvo da pravq...mislq 4e nqmam smelosta da priznaq 4yvstvata si... :smt010 i....a nasitina naistina mng go obi4am..postoqnno mi e v glavata...a i po4ti postoqnno se vijdame i...napravo...6te se gramna... :smt068
ее недей се излага така де :P хващай го бързо, той няма да те ухапе:)
няма смисъл да се измъчваш - ще видиш, че е по-лесно отколкото предполагаш :wink:
beauty_flauer
01-30-2006, 09:09
moqt savet e parvo da se ubedi6 4e naistina go haresva6, za6toto nie jenite sme malko stranni i kato nqkoe mom4e ni predloji izvednaj zapo4va6 da go haaresvame !!! a tva e malko stranno. i vtoro ti o6te ne si mu otgovorila. a po princip majete ne obi4at mn da povtarqt /e ima si i izklu4eniq de/. toi 4aka tarpelivo tvoq otgovor i ne iska da te pritiska, ili po skoro se e ot4aql ot tova 4e ne mu dava6 nqkakav otgovor. taka 4e 4asovnika si tik-taka, a tvoeto vreme te4e i e po-dobre da deistva6 po-darzi4ko.:)))))) aide i uspeh. :D \:D/ :wink:
losemymind
01-30-2006, 12:02
Ami 6tom ti e predlojil zna4i i toi ima 4uvstva kum tebe i ne e bezrazli4en. Trqbva da mu kaje6 ama trqq ostanete na same. Nqkoi put mu se obadi i idete na kafe za da si razqsnite ne6tata :wink: