View Full Version : sex s nai dobriq mi priqtel
mmmm dali 6te si razvalim otno6eniqta :?: no i dvamata go iskame nz strah me za6toto sme mn dobri priqteli kvo 6te kajete :smt010
mmmm dali 6te si razvalim otno6eniqta :?: no i dvamata go iskame nz strah me za6toto sme mn dobri priqteli kvo 6te kajete :smt010
axxa kat mu vrutne6 dve svirki 6e vii6 kak nema ti se surdi;)
am za6to napravo ne trugnete??? i ve4e kato se gadjosate nqma izob6to da se pritesnqvate!
ne nie sme mn dobri priqteli mejdu nas ima sexlalno privli4ane koeto pre4i i iskame me da go premahnem i smqtam 4e i tva e varqnt a da trugna s nego ne az go haresvam samo kato priqtel
teenkopele
01-29-2006, 09:34
Еми направете го и после ще го мислите.Отдайте се на привличането и на момента. Ако приятелството ви е достатъчно силно, няма да се развали. :)
da to4no! vupreki 4e ne te razbiram (avtorkata)
kaji mi samo koe da poqsnq za teb vsi4ko :)
emi ok! vie ste mn dobri priqteli (predpolagam se razbirate super) za6to vmseto samo da se iz4ukate ne zemete da trugnete i 6te vi e mnogo po dobre
ne nie sme mn dobri priqteli mejdu nas ima sexlalno privli4ane koeto pre4i i iskame me da go premahnem i smqtam 4e i tva e varqnt a da trugna s nego ne az go haresvam samo kato priqtel
da i za tva iska6 da te 4uka xaxaxaxa
6tom mislite 4e sexualnoto privli4ane 6te se premahne kato se iz4ukate-probvaite-samo da ne stane o6te po silno i da si go pravite non stop.. ne 4 ee lo6o ama e po-dobre i ako hodite ..
spored men nqma ni6to po hubavo ot sexa mejdu priateli samo edin sex kakvo tolkowa az sam tvurdo ZA sexa mejdu priateli bez nikakva vruska nqma smisal da trugvat 6toto ako trugnat sled towa (te nqma da se jenqt) 6te skusat nqkoga i moje da si zagubqt i priatelstvoto puk taka prosto sex stiga toi da go razbere
_Sweet_Love_
01-29-2006, 10:37
Щом и двамата го искате, не разбирам защо се чудиш. Сега ти е времето да си живееш...
za kvo da trugvam s nego sled kato az iskam samo da spq s nego we ne go izkam kato gadje prosto iskam da me 4uka kakto i toi go iska oba4e mi tupo za sled tova kvo 6te s tane s priqtelstvoto ni e vse pak blagodarq
miloto_girl_4e
01-29-2006, 11:00
аз не бих си причинила такова нещо :!:
приятелите са си приятели - не са хора,с които да си легнеш :!:
просто много тъпа ще да бъде тази постъпка :!:
а след секса ... да,взаимоотношенията ви няма да са същите :!:
anonimen
01-29-2006, 11:18
Деца! Стига глупости. Няма такова нещо като "най-добър" приятел при жените. Ако искате да го направите по взаимно съгласие, значи ще бъдете гаджета... По поста ти донякъде си мисля да не би да си девствена, но ако си решила - по-добре изчакай! Разбирам, че не си уверена и само защото задаваш подобен въпрос към нас.
Деца! Стига глупости. Няма такова нещо като "най-добър" приятел при жените. Ако искате да го направите по взаимно съгласие, значи ще бъдете гаджета... По поста ти донякъде си мисля да не би да си девствена, но ако си решила - по-добре изчакай! Разбирам, че не си уверена и само защото задаваш подобен въпрос към нас.
Брат, не всички, които се ебат по взаимно съгласие са гаджета. Нали се сещаш? Колкото до авторката на темата - ами то момчето и то доколкото разбирам иска само да те ебе. Така или иначе ще се ебете (това е извън всякакво съмнение, поне както обясняваш обстоятелствата), така че какво си тръгнала да искаш някакви мнения и тем подобри? Няма да ви се развали приятелството, просто връзката освен приятелство ще съдържа и секс (е, все пак не е изключено след време да се появят и чувства и да тръгнете, но засега....).
sh3_1s_7h3_0n3
01-29-2006, 20:16
spored men nqma ni6to po hubavo ot sexa mejdu priateli samo edin sex kakvo tolkowa az sam tvurdo ZA sexa mejdu priateli bez nikakva vruska nqma smisal da trugvat 6toto ako trugnat sled towa (te nqma da se jenqt) 6te skusat nqkoga i moje da si zagubqt i priatelstvoto puk taka prosto sex stiga toi da go razbere
Imenno :!:
аве и мойта най добра аверка е много готина но никога не бих си позволил да я чукам.. просто ще ми е малко :smt017 .. неудобно
ot de twa chustwo da iskash da se prashnesh s best friend-a si i posle pak da ste si sushtite be..mene da pitash she se promenite i to mn,ama nema losho ; ]
sunny_smile_
01-30-2006, 19:16
mi edin(ili pove4e)priqtelski sex samo za dobri pr