View Full Version : Daite mi suvet pls
Anonim4e
01-29-2006, 11:13
Hi na vsi4ko imam problem :( haresva,m edno mom4e i toi mislq 4e me haresva no haresva i dr osven men.V4era v diskotekata mi kaza 4e pove4e ne iska da e s men ama lse d tav mi kaza 4e se e oburkal.Ve4erta kato si pisahme mi kaza 4e trqbva da re6i s neq ili s men da e a az nemoga da svalqm mom4eta poprincip men me svalqt kakvo da pravq za da e s men aaa dnes s nbeq 6te izliza ne kafe :(
HopeLesss
01-29-2006, 11:18
Остави го да реши с коя иска да е. Все пак не трябва да позволяваш да си играе с теб и да бъдеш втората. Ако избере другата, по-зле за него... Все пак има толкова много момчета :-D
Дай му свобода...не го търси нека той си реши какво да направи и с коя иска да бъде :) Успех
LP_girl_14
01-29-2006, 11:39
Момчето има нужда от време,тва е цялата философия.Няма нужда да се надпреварваш с другото момиче,коя първа ще го свали всякаш сърцето му е некъв ловен трофей.Явно е объркан-ами остави го да помисли,не го преследвай,не му се обаждай,изчезни за малко от живота му.Ако има чувства към теб,той ще те потърси :smt008
Da taka trqbva da napravi6 toi sam 6te te potursi
teenkopele
01-29-2006, 20:52
Момчето има нужда от време,тва е цялата философия.Няма нужда да се надпреварваш с другото момиче,коя първа ще го свали всякаш сърцето му е некъв ловен трофей.Явно е объркан-ами остави го да помисли,не го преследвай,не му се обаждай,изчезни за малко от живота му.Ако има чувства към теб,той ще те потърси :smt008
Напълно съгласен. :)
GreenLadyM
01-29-2006, 20:56
ti da ne si nqkakva stoka?Dnes sum s teb utre s neq...?Ne se unijavai po tozi na4in!Shtom se kolebae dali da e s teb ili da predpo4ete druga zaslujava li te? :-k
Zareji go tozi..,ako te hareswashe tolkowa niamashe da ima 2ra..az sum na principa ili edinstwena ili nikoia za dadeno momche..wse pak ti reshawash.. :wink:
Oburkal se bil.Kolko oburkani hora ima,jal da ti stane.TEGLI MU 4ERTATA:)
ycMuBkaTa
01-30-2006, 06:03
Според мен тоя човек щом е толкова несигурен не е за теб! Както казаха другите ти не си стока и предполагам, че няма да приемеш функцията-когато искаш ме потърси, чакам те-тъй че обясни му работата и щом е толкова ненаясно той със себе си-тегли му чертата както казаха преди мен
IKisseDAGirL
01-30-2006, 06:13
и аз :wink: :wink:
Anonim4e
01-30-2006, 13:53
Da dnes zagubih mnogo to4ki durjah se super tupo ve4e mai nqmam nikakuv 6ans!!! A sega za6to pla4a sama si go napravih :cry: :cry: :cry:
gorskata_feja
01-30-2006, 13:59
и аз :wink: :wink:
Az su6to :D
KOTKATA_17
01-30-2006, 16:06
Abe eii kak taka si zagubila to4ki q se stqgai bori se za lubovta bee nqma da se izlaga6 :)