PDA

View Full Version : Имам проблем с момче, ПОМОЩ

In4iTu
01-29-2006, 20:25
Здравейте!Ще ви разкажа на кратко за проблема си и искрено се надяеам някой да ми помогне...От известно време, постепенно с времето започнах да харесвам/обичам е силна дума, затова няма да я употребявам/ един от приятелите си.Той знае че не ми е безразличен,защото една приятелка се изпуснала пред него, но не мога да разбера защо продължава да ми говори за "невъзможната си любов"! Преди време, още когато го чувствах само като приятел ми беше споделил, че обича някакво момиче, което НЯМА същите чувства към
него.Сега и двамата се правим, че никой нищо не знае за моите чувства, но на мен от това ми става много гадно.Нямам никаква представа и за неговите чувства.Когато "говорим" в интернет ми изпраща някакви целувки, прегръдки и т.н., но когато се гледаме очи в очи не ми показва чувствата си / ако има изобщо такива/ по никакъв начин.
Не знам какво да правя.Да му кажа ли че не ми е безразличен, защото той от мен не го е чувал, или да оставя нещата така и да се опитам да го забравя, което ще е трудно:( Кажете ми какво да правя...И ако мнението Ви е да му кажа, няма да е лошо да дадете и накакви съвети, как да стане това...Мерси предварително!

teenkopele
01-29-2006, 20:49
Аз мисля,че ще е най-добре да му кажеш какво изпитваш към него. Кой знае, може и той да изпитва нещо повече към теб. :)
Как да го направиш...излизате някъде само двамата на някое спокойно място и му казваш,когато прецениш,че момента е най-подходящ,чувствата ти към него и да се надяваме,че той ще им отвърне.
Успех. :)

priti_kiti
01-29-2006, 20:51
hmmm spored men nqma da e lo6o ako ti go pita6 dali toi ima nqkakvi 4ustva kam teb,6toto poje da si se zabludila otnostno tiq "celuvki i pregradki" i to po internet :? nai dobre e da si pogovorite i da se izqsnite kvo praite ot tuk natatuk :-k

Kianna
01-29-2006, 21:23
men da pitash ne triabwa da mu kazwash,moje bi tezi dumi deto ti prikazwa za "newuzmojnata si liubow" sa edin goliam namek,ako tolkowa ia obicha,toi dori i da bude s teb shte si mu 2ra w akula,priemi faktite i dawai napred,wse shte namerish niakoi,koito da te wludiawa i da si mu edinstwena! O:)

mnogomili4kata-sf
01-29-2006, 21:56
Аз мисля,че ще е най-добре да му кажеш какво изпитваш към него. Кой знае, може и той да изпитва нещо повече към теб. :)
Как да го направиш...излизате някъде само двамата на някое спокойно място и му казваш,когато прецениш,че момента е най-подходящ,чувствата ти към него и да се надяваме,че той ще им отвърне.
Успех. :)

Подкрепям напълно мнението

ht_7j
01-29-2006, 23:47
Az bih mu kazal. Pitash kak? Lichno predpochitam direktniq podhod, bez uvyrtaniq. Ne ste na 10 godini vse pak!

IKisseDAGirL
01-30-2006, 07:50
men da pitash ne triabwa da mu kazwash,moje bi tezi dumi deto ti prikazwa za "newuzmojnata si liubow" sa edin goliam namek,ako tolkowa ia obicha,toi dori i da bude s teb shte si mu 2ra w akula,priemi faktite i dawai napred,wse shte namerish niakoi,koito da te wludiawa i da si mu edinstwena! O:)
ами ако под "невъзможна любов" e имал предвид точно нея? :?
според мен е най-добре да му кажеш. Нищо няма да изгубиш, можеш само да спечелиш :wink:

01-30-2006, 19:01
Az bih mu kazal. Pitash kak? Lichno predpochitam direktniq podhod, bez uvyrtaniq. Ne ste na 10 godini vse pak! Vsa6tnost sym na 13..po4ti 14 :) Mersi na vsi4ki, 6te mu kaja pyk... kvoto stane:) oba4e ako nqkoi mi kaje i kak da preodoleq sramejlivostta si... po princip ne sam sramejliva, daje naprotiv, zapoznah se s nego na ulicta... prosto ei taka... no sega ve4e mi e dosta trudno da govorq s nego bez da si opleta ezika ili da se izcepq po nai-tapiq na4in....

In4iTu
01-30-2006, 19:03
Az bih mu kazal. Pitash kak? Lichno predpochitam direktniq podhod, bez uvyrtaniq. Ne ste na 10 godini vse pak! Vsa6tnost sym na 13..po4ti 14 :) Mersi na vsi4ki, 6te mu kaja pyk... kvoto stane:) oba4e ako nqkoi mi kaje i kak da preodoleq sramejlivostta si... po princip ne sam sramejliva, daje naprotiv, zapoznah se s nego na ulicta... prosto ei taka... no sega ve4e mi e dosta trudno da govorq s nego bez da si opleta ezika ili da se izcepq po nai-tapiq na4in....

fresh4e
01-30-2006, 20:15
trqbva da govori6 s nego i da si izqsnite koi kakvo 4uvstva.iz4akai da ostanete sami ili go izvikai nqkade na tiho i spokoino mqsto kadeto nqma da vi bezpokoqt.ne uvartai a mu kaji napravo kakvo 4uvstva6.posle go popitai direktno ima li i toi 4uvstva kam teb i ve4e natatak.. :smt008