View Full Version : SOS DR MOMI4E M/U NAS
podivqlata
01-30-2006, 07:32
ZDR ideqta e slednata-s moqt priqtel sme zaedno ot 3mes i tvurdi 4e mn si me obi4a i mu vqrvam.NO predi men dulgi godini e bil xlutnal do y6i po edno dr momi4e.za izvestno vreme sa xodili,no sa se razdelili.sega tvurdi 4e tq e nai-cennoto ne6to za nego i nai-dobrata mu priqtelka.postoqnno govori za neq i dori si e ka4il snimka s neq v 1 sait za zapoznanstva.imam 4uvstvoto 4e o6te izpitva nqkakvi 4yvstva kum neq osven"priqtelskite mu"!kajete mi ima li ne6to takova?vuzmojno li e takova priqtelstvo m/u biv6i?kakvo da pravq i kakvo da mislq?blagodarq predvaritelno!
"Старата любов ръжда не хваща" ... нали си чувала тази поговорка?Е,мисля че е така..
:wink: Не си казала нищо за нейните отношения към него :roll: ..но
недей да чакаш да стане по-лошо ми поговори с прияте
лят ти и му кажи,че на теб не ти е приятно от неговото държание,че си объркана и незнаеш накъде оти
ва връзката ви.. Почти винаги от един честен разговор всичко си отиво на мястото!
HopeLesss
01-30-2006, 08:27
"Приятелството може да завърши с любов, но любовта с приятелство - рядко"... И според мен си е точно така... Много рядко гаджета стават добри приятели. Трябва и двамата да са охладнели напълно един към друг за да се получи. Това, че е качил тяхна снимка в нет-а нищо не значи, може просто да се харесва именно на тази снимка. Не го ревнувай без причина и не си трови нервите докато не си напълно сигурна какво става. Моят съвет е да не отлагаш, а да говориш с гаджето си и да изясните към коя какво чувства.