View Full Version : etva mu se vika lebirint
beauty_flauer_
01-30-2006, 08:32
hhmm. problema e takav, ot 3 godini treniram fitnes. i v zalata se zapoznah s edno mom4e koeto ot togava /t.e. ot 3 god/ mn me haresva. i priqtelkata mi mu dade moq nomer. i zapo4na da mi zvani za kafenca, no men kato ne me kefi vse mu otkazvah. no sme izlizali 1-2 pati kolkoto da otbiq nomera. mn se nadqvah s vremeto da me zabravi i da prestane da mi se obajda, no uvi ne stana. vse o6te mi zvani vseki den i t.n. nosi mi rozi; obada mi se; darji se mn vaspitano; uvajava me.... i az mn se zamislqm. imam nqkakvi simpatii kam nego, no se kolebaq mn. i sam ubedena 4e e iskren za6toto go poznavam ot 3 god i dostata4no sme si babrili v zalata. daje e malko zadrasten. spira me toa 4e ne me kefi na van6en vid- mn e "ogromen" a az haresvam po-slabi4ki po princip. ina4e kato harakter e maj-me4ta. :))))))) daite nqkakav savet.thanks predvaritelno
Shadow_Walker
01-30-2006, 08:45
Ами помисли върху чувствата си-дали го харесваш или го искаш само за приятел.Ако решиш, че външността не е най-важното (което си е така) давай :wink: Но ако няма някакво физическо привличане между вас....е все пак те съветвам да станете :)
beauty_flauer
01-30-2006, 08:53
hhmm. mi mn me kefi kato harakter. vinagi sam me4tala za takav maj do sebe si. edinstveniq nedostatak e tova 4e ne me kefi mn na van6en vid. da prav si 4e ne nai-vajnoto. :) i e student v sofiq i e malk odale4ko no... vse pak se vra6ta vsqka sedmica. az sam taka 4e takmo re6a 4e 6te mu kaja 4e iskam da sme zaedno /za6toto toi 4aka moq otgovor/ i posle se razkolebaq. i napravo samo se tormozq. ise vartq v edin omagiosan krag. :)
Shadow_Walker
01-30-2006, 09:52
Ами щом винаги си искала такъв човек до себе си давай :wink: А и другощом имаш някакви съмнения това значи, че го харесваш :) просто ако не го харесваше нямаше да имаш съмнения.
Ади давай и късмет \:D/
Fallen_angel
01-30-2006, 11:24
Е ние не можем да влезем в главата ти и да видим какво изпитваш .. а и щом ти самата не знаеш какво искаш, не очаквай някой тук да знае:)
Всеки казва, че външността не е важна, но не съм много убедена, че всички вътрешно в себе си наистина вярват в това.Ако няма привличане тръпката просто се губи ..Послушай сърцето си .. то какво ти шепне..?
DeSiTo0o
01-30-2006, 11:29
Ami vij sega,ako izpitva6 nqkakvi simpatii kum nego,milsq 4e tova ne e dostatu4no...taka de,ti ne moje6 da otvurne6 na 4uvstvata mu...
Pomisli dobre za svoite 4uvstva kum nego,preceni dali go haresva6 ili ne.Ne mu davai naprazni nadejdi.
:roll:
hahoooto
01-30-2006, 13:09
Az puk mislq 4e 6tom ti xaresva tolkovas mnogo kato xarakter opitai.. puk vremeto 6te si pokaje.Ni6to ne gubi6.. mai : :-k A ima i drugo.. Ne vqrvam da e 4ak puk tolkova otvratitelen - vuv vseki ima ne6to xubavo!
I vse pak tova si e tvoq jivot ,v koito re6eniqta si gi vzima6 ti!Poslu6ai surceto si ,ako izpitva6 ne6to kum nego to togava kakvo? 6te go tai6 v sebe si zaradi predrasudacite na drugite ??? Abe.. yspex ti jelaq i da pi6e6 kakvo e stanalo :smt016
gorskata_feja
01-30-2006, 13:25
Ni6to ne gubi6 ako opita6 :) jelaq ti uspeh
zavisi na koe darji6 pove4e-na van6niq vid ili na vatre6nostta
Shtom se chudish, znachi momcheto te privlicha. Zashto ne prbvash? Ako ne se poluchi, nqma da se poluchi. I ti i toi shte go razberete i toi shte spre da ti zvyni i izobshto da te zakacha. I dvamata shte prodyljite napred bez loshi chuvstva.
Shtom se chudish, znachi momcheto te privlicha. Zashto ne prbvash? Ako ne se poluchi, nqma da se poluchi. I ti i toi shte go razberete i toi shte spre da ti zvyni i izobshto da te zakacha. I dvamata shte prodyljite napred bez loshi chuvstva.
ppfff...nqmam...ime
01-31-2006, 21:23
mi nz bre du6i4ko. vslu6ai se kakvo ti kazva onzi vatre v teb. nie mojem samo da te obarkame. nau4i se da vzima6 re6eniqta si sama. aide i pomisli dobre, predi da deistva6. ...... :)
Shtom se chudish dali da trugnesh s nego ili ne znachi ne si dostatuchno priwlechena i edna ewentualna wruzka niama da bude tolkowa istinska!No.wse pak hubawite neshta stawat sluchaino,edna sauchenichka trugna s momche,koeto ne hareswa,no w posledstwie super mn se wliubi.Ako iskash riskuwai ! ; ]
ChoCoLAte_
02-01-2006, 11:36
Ами явно не си съвсем безразлична към него.., но преди всичко може би трябва да изясниш собствените си чувства, за да не му даваш напразни надежди на момчето..че така е мн кофти .. :oops:
white_chik
02-01-2006, 14:38
na tvoe mqsto 6tqh da trugna s nego,za da vidq dali 6e izleze ne6to.Vse pak vun6niq vid ne e tolko vajen,a toi 6tom e ogromen, a ne grozen-idealno.Ako ne probva6 sega moje bi nikoga nqma da nameri6 drugo mom4e koeto tolko da durji na teb