View Full Version : Kakvo da pravq
Ot izvestno vreme izlizam s edno momche ,t.e ot 6-7 meseca,ma se vijdame po vednyj-dva pyti na mesec ..toi e mn visok,a az minionche ..toi ne e ot toq rod momcheta ,koito se osmelqvat da te celunat ,a po pogleda se lichi che go iska .. a az kak da postypq i az go jelaq ,no primerno kato me izprashta i mi se iska da go celuna,ma e mnogo visok ,nema kak ili da mu kaja "Navedi se" she e mn typo i prosto..a na kafe ,toi ne e takyv na osveteni i ojiveni mesta,a na peika i duma da ne stava ...daite syveti ,10x
KOTKATA_17
01-30-2006, 16:08
EEE sa viso4inata edva li trqbva da te trevoji :P dai malko po visaoka obuvka se pak :arrow: na kafe e mn dobre ili na diskoteka ako e sednal otiva6 pri nego i :smt008 taka trqbva da napravi6 :) aide kusmet
ХАХХАХХАХА
Не че не може ама го е срам!
И с моя ни е много голяма разликата (към 30 см) ама си ме целува без проблем :lol: :lol:
EEE sa viso4inata edva li trqbva da te trevoji :P dai malko po visaoka obuvka se pak :arrow: na kafe e mn dobre ili na diskoteka ako e sednal otiva6 pri nego i :smt008 taka trqbva da napravi6 :) aide kusmet
Напълно съгласен съм...
ami i az bqh taka i znaesh li kakvo podeistva..
napravih se ,che se spynah po pytq ,toi me hvana i az go celunah Leko po ustnite i toi otvyrna na celuvkata i ottogava toi po princip si me cunKa ,bez problemi ,probvai -tuk si trqbva malko smelost i pyrva krachka ot nqkogo ot dvama Vi :smt016
Ot izvestno vreme izlizam s edno momche ,t.e ot 6-7 meseca,ma se vijdame po vednyj-dva pyti na mesec ..toi e mn visok,a az minionche ..toi ne e ot toq rod momcheta ,koito se osmelqvat da te celunat ,a po pogleda se lichi che go iska .. a az kak da postypq i az go jelaq ,no primerno kato me izprashta i mi se iska da go celuna,ma e mnogo visok ,nema kak ili da mu kaja "Navedi se" she e mn typo i prosto..a na kafe ,toi ne e takyv na osveteni i ojiveni mesta,a na peika i duma da ne stava ...daite syveti ,10x
Kachi se na neshto i go tzeluni. :oops: Mnogo e sladursko.
Napravi ti pyrvata stypka, dokato toi se otpusne i posle nqma da imate problemi.
A vyzmojno li e da go e sram, zashtoto shte trqbva da se navede mnogo i da si misli, che moje da izglejda smeshno?
Samo se pochudih....
Napravi ti pyrvata stypka, dokato toi se otpusne i posle nqma da imate problemi.
A vyzmojno li e da go e sram, zashtoto shte trqbva da se navede mnogo i da si misli, che moje da izglejda smeshno?
Samo se pochudih....
da moje ida go e sram da se navede i da simisli,che momicheto moje da se odrypne i da mu stane kofti...davai ti ;) mai v sluchaq taka e po dobre ;P
He3HauKa
01-30-2006, 20:27
Samo se pochudih....
Tva e dobra ideq ..
Samnqvam se da go e sram shtoto e niska ama se pak.. koi znae :mrgreen:
ami kaji mu da se navede za malko de ,uj da mu shepnesh neshto na ushe i Hop,celuni go ... a da se kachish na nego ,kakto kaza nqkogo ,za pyrvi pyt e leko pribyrzano,ne mislish li ,osobeno ako momcheto e po =pritesnitelno :)
teenkopele
01-31-2006, 17:01
Напълно съгласен. :wink: :)
e_l_i_z_a
01-31-2006, 17:05
Ми седни в него на дискотека или пейка :-k :D
`Death`Whore`
01-31-2006, 17:05
Той на колко 10 години е?