Влез

View Full Version : Kak da si hvana gadje (momi4e)?

Fuck_the_System
01-31-2006, 07:11
ave hora q kajete molq vi sa kak da si hvana edno hubavo momi4e? kakvo trqbva da napravq to4no i kak da i privleka vnimanieto i drugi takia raboto.
Molq vi iskam seriozni otgovori pls!!! ](*,)

Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.

rowzz
01-31-2006, 08:05
човек тфа е строго индивидуално и не вервам че някой от нас може да ти помогне :smt012

the_green_man
01-31-2006, 08:52
suglasen sum to tva si e strogo individualno,a i vsqko momi4e xaresva da q "svalqt" po razli4en na4in.

anonimen
01-31-2006, 08:52
Трудно, но не пред компа вс. случай! :wink:

Britney`laDy
01-31-2006, 09:44
бъди готин... :lol:

kissorankata
01-31-2006, 09:52
suglasen sum to tva si e strogo individualno,a i vsqko momi4e xaresva da q "svalqt" po razli4en na4in.
Съгалсна съм... :mrgreen:

SickBoy
01-31-2006, 10:06
мииии,какво да ти кажа брато,наеми си курва,после лесно вече ще се справяш с момите.

InHell
01-31-2006, 10:41
бъди готин... :lol:
Ъъмм....какво значи "готин"!? Висок, хубав, с чувство за хумор(т`ва е много важно, всички си падат по хумора!!!!), кола и пари, и всичките ми приятелки да си падат по него.
Това ли значи!? Преведи ми го на нормален език.

Abra-Kadabra
01-31-2006, 11:55
Fuck_the_sistem, kazah ti,bate, 4e tuk nqma da ti dadat konkreten otgovor i s pravo. Vsi4ko si e individualno. Che koi te poznava, koi znae kak izglejdash, koi ti znae haraktera, dali si sramejliv, kontakten i pro4ie. KOi znae kavki momi4eta haresvash.. a i vseki si ima svoi metod. Az ti prepory4vam, tyi kato si nov v tozi forum, vzemi popro4eti malko stari temi. Ima za svalqneto, za sexe, za celuvkata.. i pro4ie:) Chak togava si formolirai po-konkretno vyprosite. Az pone taka mislq!
Uspeh!

miracul
01-31-2006, 16:47
с времето ше се научиш
и аз като малък незнаех как да ги свалям!
всичко се дължи на опит
сега тука и да ти обясна как да я свалиш ти няма как да го направиш :)

ZLA
01-31-2006, 17:03

ama napalno sam saglasna s tova... the_green_man da ne si i ti fen na LP 4e si si slojil tyz snimka na mike..?

theworldleader
01-31-2006, 17:24
Преди всичко бъди себе си.
Не копирай твои приятели.

Hap-a
01-31-2006, 19:34
Nemoga da ti pomogna.
Az li4no v neta mnogo mi se lepqt.da kaja 50 na 100.:-D
Edinstvenoto koeto ostava e da gi pokanq na sre6ta daje te me kanqt.No na jivo neznam kakvo da im kaja i daje tiq ot moq klas mi se praqt na interesni 4e si nqmam priqtelka. :smt013
Ne se strahuvai, i ne budi sramejliv kato men. :roll:

Fuck_the_System
02-02-2006, 08:58
Nemoga da ti pomogna.
Az li4no v neta mnogo mi se lepqt.da kaja 50 na 100.:-D
Edinstvenoto koeto ostava e da gi pokanq na sre6ta daje te me kanqt.No na jivo neznam kakvo da im kaja i daje tiq ot moq klas mi se praqt na interesni 4e si nqmam priqtelka. :smt013
Ne se strahuvai, i ne budi sramejliv kato men. :roll:
Pi4 problema mi e to4no tam 4e sam sramejliv
i napylno se samozakopavam!
Sq prez vakanciqta 6e hodq pri edna priqtelka iska da i opraq tam ne6to na kompa, a az mnoo q haresvam i nai veroqtno 6e izlezem na kafe a az nz kvo da praq i se nujdaq ot syvet! :smt10javascript:emoticon(':smt102')2

**EcKo**
02-02-2006, 09:03
Най-добрия вариянт...Отиваш на дискотека...пиеш докато не ти се отпуснат задръжките...и действаш...без срам без нищо...И не се спичай като видиш момиче...Няма да те изяде ;)

lumpy
02-02-2006, 09:36
Ахъм.. ами нищо секи е срамежлив.. пробваи да не мислиш за това бъди естествен сеино сте най-добри приятели тя не хапе нито пък ще те искорми с тъп предмет просто ако и покажеш че ти е приятно с нея тя може да си падне по теб гледаи винаги да си оригинален ..имаи мнение по секи въпрос но това не значи че като ти кажат земята е кръгла ти да спориш че ромб ...

ако много испадаш в паника пи валерян или диезепан .. до припадак .. не базикам се не го прави НАИСТИНА НЕ ГО ПРАВИ !
алкохола не помага само ти става гадно предполагам че не си много голям и сигорно не пиеш много.. ( е то младите неска почват по на 10 ама карай) бе наи много да се изложиш ако пъ и повърнеш батка много лошо ..

някои жени си падат по слабите маже ... исползваи срама си в твоя полза направи се на уязвим ..

Не я лъжи за неща от сорта аве аз съм имал 100 момичета преди теб ще те усети като види че нямаш вековния опит.. или просто ще те помисли за тъпичък че не си се научил на нищо от тези 100 момичета :)

ами има много неща които могат да се кажат обаче ти трябва да ги откриеш сам

Успех ..

:roll:

Fuck_the_System
02-02-2006, 09:38
6e proam ne6to pyk 6e vidim ;)
Mersi vse pak!!!

Fuck_the_System
02-02-2006, 09:43
drugoto e 4e tq izliza s po golemi ot neq!
az sam samo 1 god po golqm
i sam na 15! nz dali 6e se hvane s mene

**EcKo**
02-02-2006, 09:45
drugoto e 4e tq izliza s po golemi ot neq!
az sam samo 1 god po golqm
i sam na 15! nz dali 6e se hvane s mene
Треа да и е готино с тебе...а не като излезете да няма какво да си кажете...Ако пък тя те търси...Перфектно...ходи на дискотеки с нея ;)

Neko_Dream
02-02-2006, 09:49
Ами момичетрата в тази вързарст си търсят нещо по-отговорно и си мислят, че като е с 2-3 години по-голям от тях вече ще е баси мъжа :) Не трябва да им показваш слабост, момичета дето се кефят на "слабите" са адска, ама адска рядкост. По-добре да се разпуснеш, да се направиш за ден два на големите свалячи, дето всички се хвалят, че са :)
Трябва изобщо да не ти пука! Да не мислиш за това как се дъриш, какво да кажеш, защо да го кажеш, после какво ще стане. Не трябва да си мислиш, "ох, как искам да ходим", "Да си имам гадже", "Дали се целува добре.." и такива глупости. Радвай се на момента, в който разговаряш с момичето, все едно си искал и копнеел само за това - разговор :) Ако не мислиш за други работи - лесно става.

Adrian_
02-02-2006, 10:05
Пич послушай другите!
Не бъди срамежлив!Само ти пречи - от личен опит го знам...ама аз съм трагичен случай...
на 2 пъти две момичета ми бяха навити да си станем гаджета ,а аз се спекох и работата се осра... :smt011 :smt017

lainagovna
02-02-2006, 19:07
е те ти го казаха

cvety_i_bebeto
02-02-2006, 19:27
badi sebe si...i razpitai za neq ako ne znae6 kvo haresva..obra6tai i vnimanie,no ne praeklqvai...nakarai q da se 4uvstva jelana

RUSNAKA
02-02-2006, 19:41
браточкаа вкарваш 2-3 ВоТки отиваш при нея ТеШКарската и ХеИ МацКо(ако нея познаващ)може ли до се запознаем ииии ТаКа брато требва да си отворен Не да земеш и да се здуХаш а ако Те одреЖе отиваш и вкарваш още 3-4-5 ВОТкиии!Поне аз така праим!То Си ИдВа отвътре

Fuck_the_System
02-02-2006, 19:49
vijti sq ko az qvno ne dadoh dostaty4no info i se izvinqvam!
Na4i nii se poznavame otkakto se pomnq edva li ne
(no ne se vijdame mnoo 4esto)
iii az do sega ne mi e praela nqkvo osobeno vpe4atlenie,nooo porasnah i tq mnoo se promeni i az zapo4nah ve4e da si padam po neq :smt007 !
Razvii6 li???

RUSNAKA
02-02-2006, 19:57
еми Бате хоЙ купи един голям букет от цветя така около 30-40рози примерно може и повече нема да исхарчиш мноо пари СПоКо!Или я покани на кефенце или да отидете на киНо!Трябва да я полигавиш малко иии кво стане на ТАМ............. :D

Fuck_the_System
02-02-2006, 20:11
еми Бате хоЙ купи един голям букет от цветя така около 30-40рози примерно може и повече нема да исхарчиш мноо пари СПоКо!Или я покани на кефенце или да отидете на киНо!Трябва да я полигавиш малко иии кво стане на ТАМ............. :D
6666 da ne si lud we pi4???
30-40 rozi are 6e i zema ama predstavi si 4e ne me haresva ko 6e gi praq tiq rozi 6e si gi vra v gyza [-X !!!
Oba4e ideqta za kafence po mi dopada.

RUSNAKA
02-02-2006, 20:16
6666 da ne si lud we pi4???
30-40 rozi are 6e i zema ama predstavi si 4e ne me haresva ko 6e gi praq tiq rozi 6e si gi vra v gyza [-X !!!
Oba4e ideqta za kafence po mi dopada.Не Може да не ги ХАРЕСА!Все пак Моми4ето е крехко и хубаво като ЦВЕТЕ!!!БраТ по добре пробваи!

Aaluran
02-02-2006, 20:21
Не само кафенце, навсякъде, където можете да си говорите. Независимо къде сте, няколко важни неща - изслушвай я, когато говори, не я прекъсвай твърде често, но и не стой като пукал - покажи с позата си, с жестовите си и с думите си, че се интересуваш от това, което иска да ти каже. От време на време "случайно" я докосвай, ако ти се отдаде възможност. И бъди спокоен - ако стане - чудесно, ако не - не е единствената.

The_Hero
02-02-2006, 20:21
Преди всичко бъди себе си.
Не копирай твои приятели.
Съгласен съм с теб! :)
Но това с което не съм съгласен е 4е си за ЦСКА!!!
Защото аз съм за ЛЕВСКИ!!!Но всеки си има ли4но мнение и ли4ни интереси!:) :)

Стеси
02-02-2006, 20:32
Тряя си некаф хипер готин пич. И да си мега сладурче :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Aaluran
02-02-2006, 20:34
#-o

tampokomiks
02-04-2006, 21:46
Ne se kosi e manqk! 6e si nameri6 priqtelka no ne i ako q tyrsi6 4rez kompa.Vqrno e 4e vsi4ko e strogo individualno i 4e vsqko momi4e se svalq po razli4en na4in.a 6tom 6e hodi6 skoro v taz tvoq priqtelka i o6te pove4e 6tom q haresva6 4e i na kafe 6e hodite mi ko iska6 pove4e e ... ama moq syvet e da ne pribyrzva6 mnogo no i da ne se bavi6 pyk sq prekaleno...prosto ulu4va6 momenta.Bydi sebe si.Tq trqbva da te haresva takyv kakyvto si ina4e nqma smisyl...no ot mene znai edno - ostavi gi teq tyrseniq na gadje 4rez neta ili v 4ata i vsqkakvi takiva. STAY IN THE REALITY. uspeh! :twisted: [/img]

02-04-2006, 21:51
trqbvat ti
1vo chervei
2ro vudica :-k

teenkopele
02-04-2006, 21:54
f0r3v3r]човек тфа е строго индивидуално и не вервам че някой от нас може да ти помогне :smt012

На същото мнение съм. :wink:

machoka
02-04-2006, 22:04
Как се хваща момиче.. отиваш, хващаш я за ръката и си готов. :roll:

Ако и продумаш и някоя мила, но искрена дума, а с другата ръка и подариш роза, вероятността да си изпросиш шамар значително намалява.
Ако искреността в думата не е само илюзорна, рискуваш дори да ти отговори.

i'm so excited!
02-04-2006, 23:05
абее ейййййййй, путка майна син каскет...

ave hora q kajete molq vi sa kak da si hvana edno hubavo momi4e? kakvo trqbva da napravq to4no i kak da i privleka vnimanieto i drugi takia raboto.

осъзнаваш ли кво си написал?
я да видим дали съм разбрала. искаш да имаш хубаво гадже така ли?
ти знаеш ли въобще значението на думата 'гадже', което звучи малко детски всъщност, но ще го карам така..
'гадже' не се 'хваща' ей така, колкото да имаш, нали се сещаш, това е много тъпо.
освен това искаш да е хубава. ама тва че е тъпа като ГЪЗ въобще не те интересува?
дотук - искаш някфа празноглава хубавичка кифла, към която дори простички чувства не изпитваш, и с която да се фукаш като селска пача пред приятелите си.
такава ли искаш да е гаджето ти?
остави това.
мислиш ли, че някоя (било то и най-голямата грозотия) ще погледне такова повърхностно момче като теб? може да си приличен на въшност, но отвътре си доста кух като гледам.. още повече че дори не знаеш как да забиеш момиче и питаш за това във форум, пък и претенции за външния вид имаш. много се дразня така. погледни се и тогава имай претенции.
бих се изненадала дори и ако някое съвсем обикновено момиче ти обърне внимание. разсъждаваш толкова по детски и глупаво.....

freeman
02-04-2006, 23:08
1- во: Трябва да избереш обекта, който искаш да свалиш.
2- ро: Трябва да се запознаеш с нея/него.
3- то: Говорите си за някоя интересна тема.
4- то: Разговора става по-интимен.
5- то: Каниш я/го някъде.
6- то: Разменяте контакти.
Успех! :mrgreen:

cannabinoid
02-04-2006, 23:53
фащаш гаджето за краката и ако не си много тъп ще се сетиш кво да правиш :smt017

white_chik
02-05-2006, 11:10
mislq 4e purvo trq da si preceni6 6ansovete.Iska6 hubavo momi4e a ti hubav li si???6toto kvoto i da si govorim vun6niq vid e adski vajen.Ako nqma6 problem s nego prosto si haresai nekva macka,razberi kvo haresva,kvo mom4e tursi i si gotov. :wink:

Tedka-Medka
02-05-2006, 12:05
f0r3v3r]човек тфа е строго индивидуално и не вервам че някой от нас може да ти помогне :smt012

=D>

CVETELLINA
02-05-2006, 12:11
еми ние във форума малко трудно можем да ти дадем съвет,защото това си зависи от самия човек,но по принцип трябва да си естествен и да обръщаш внимание на момичето,не да и се натрапваш,а просто да си мил O:) O:) O:) мисля, че ще помогне
:roll: :P :wink:

Aaluran
02-05-2006, 12:19
f0r3v3r]човек тфа е строго индивидуално и не вервам че някой от нас може да ти помогне :smt012И Господ не може да ти помогне. Ти имаш ли си идея защо хората стават гаджета (как я мразя тая дума)? ЗАщо излизат с някого? Що за въпрос е "как да си хвана хубаво момиче"? Може ли да си толкова... Ама айде ще ти отговоря - първо трябва да разбереш за какво става дума. След това да намериш някое момиче, което харесваш. После я каниш на кафенце/ на разходка/ където и да е, говорите си и се опитваш да разбереш дали и тя те харисва. Ако е така - готово.

AssShot
02-05-2006, 14:42
Брат, по-добре въобще не се опитвай да сваляш момичето, че да не вземе да ти оскубне някой и друг крак. Да знаеш момичетата са много зли и ако те набара в бякой ъгъл ще вземе да ти извади я едно ученце я две. По-добре си стой вкъщи и си седи на топличко. :smt016

Fuck_the_System
02-06-2006, 22:57
абее ейййййййй, путка майна син каскет...

осъзнаваш ли кво си написал?
я да видим дали съм разбрала. искаш да имаш хубаво гадже така ли?
ти знаеш ли въобще значението на думата 'гадже', което звучи малко детски всъщност, но ще го карам така..
'гадже' не се 'хваща' ей така, колкото да имаш, нали се сещаш, това е много тъпо.
освен това искаш да е хубава. ама тва че е тъпа като ГЪЗ въобще не те интересува?
дотук - искаш някфа празноглава хубавичка кифла, към която дори простички чувства не изпитваш, и с която да се фукаш като селска пача пред приятелите си.
такава ли искаш да е гаджето ти?
остави това.
мислиш ли, че някоя (било то и най-голямата грозотия) ще погледне такова повърхностно момче като теб? може да си приличен на въшност, но отвътре си доста кух като гледам.. още повече че дори не знаеш как да забиеш момиче и питаш за това във форум, пък и претенции за външния вид имаш. много се дразня така. погледни се и тогава имай претенции.
бих се изненадала дори и ако някое съвсем обикновено момиче ти обърне внимание. разсъждаваш толкова по детски и глупаво.....
Ave eiiii!!!
ne ta znam kvo si ama toq forum nali e za tva we?
Nqma zna4enie dali vyprosyt mi e typ ili ne az iskam da mi otgovorite kat horata, a ne da mi sa praite tuka na koi znai kvo i da mi natqkvate kolko sym typ!
Ako nemate namerenie da mi pi6ete seriozno si e*ete
p*tkata mai4ina!!! :smt076

02-06-2006, 23:01
СПРЕТЕ! ХОРА СПРЕТЕ, СПРЕТЕ, СПРЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ”Как да си хвана гадже (момиче). Това е сложен процес изискващ сериозни знания по квантова и атомна физика с перфектно владеене на аналитична геометрия. Моля преди да си хващате гадже (момиче) научете добре гореспоменатия материал. Иначе шансовете стават еквиваленти на шанса да откриеш грешка в Айнщановата теория на относителността. Моля замислете се!

ashly besnata
02-07-2006, 06:52
a we pi4 6e ti kaja samo ako i se haresa harakterati,kak se otnasq6 kum edno momi4e i taka

mil4eto_
02-07-2006, 08:50

Moderated by Tiffany
всичко е страго инндивидуално-всяко момиче си има различен вкус.а ти си си харесал вече някоя или просто искаш да си имаш гадже?! :-k

02-07-2006, 18:04

Moderated by Tiffany

abe mil4o beee nali beshe mn k pich i vsi4ki macki ti se lepqha.xaxa i sega neznae6 kak da svalish momi4e.nxaxa sme6en si be brato-pone nica da se be6e smenil :smt005

Fuck_the_System
02-07-2006, 20:04

Moderated by Tiffany

abe mil4o beee nali beshe mn k pich i vsi4ki macki ti se lepqha.xaxa i sega neznae6 kak da svalish momi4e.nxaxa sme6en si be brato-pone nica da se be6e smenil :smt005
Sorry ama me byrka6 s nekoi!
Moje bez da iskam da sym vzel ne4ii drug nick!
Az ko gi svalqh ei taka momi4etata 6tqh da sam mnoo 6tastliv! Blazq mu na toq deto moi da go prai toq nomer! ;)

asdasd98
10-02-2010, 18:30
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен?
3.Първият ти инициал:А-Р,Л-Р,С-Я.
4.Месецът ти на раждане.
5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло?
6.Напиши името на човек от същия пол като теб.
7.любимото ти число?
8.Калифорния или Флорида?
9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът?
10.Напиши желание.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.Отговорите:
1.това е името на човекът,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено-Ти си жив и изпълнене с любов
Черен-Ти си скромен и агресивен
Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие
Син-ти си човек със спонтанен характер
Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора
3.Ако инициалът ти е:
А-К-имаш много приятели и любов в живота
Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне
С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро
4.Ако си роден в:
Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал
Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго
Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени
Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа
5.Ако избереш...
Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях
Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш
6.Това е най-добрият ти приятел
7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си
8.Ако избереш...
Калифорния-обичаш приключенията
Флорида-романтична душа си
9.Ако избереш...
Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран
океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора
10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 чаc

spopi
10-02-2010, 20:18
Бъди себе си.
Не да си срамежлив.

ShtrudeL
10-02-2010, 21:47
Човечето сигурно си е намерило дружка вече.