PDA

View Full Version : otnovo za momchetata...

santRi
01-31-2006, 08:10
predi nqkolko dni se zapoznah s edno mom4e... taka dosta simpati4no, priqtno na vid i zabavno daje :) v4era si chatihme i toi beshe nqkak si mnogo stranen. sigurna sym 4e iska da mi se haresa, no ne znam zashto. dokolkoto znam za nego toi ima predostatu4no momi4eta sled sebe si za da iska da sum o6te edna ot tqh. i taka sno6ti go pitah zashto se darji taka a toi mi kaza 4e misli 4e imam malko poi4e akyl v glavata i iskal da me opoznae. oba4e ako az go opoznaq shte vzema da se vliubq i malko me e strah zashtoto toi ne e postoqnen. Che vyprosyt mi e sledniq: da se spriqtelq li s nego i ako toi iska da sme ne6to pove4e ot priqteli kak da reagiram sled kato znam 4e nqma da e za dulgo.. i posle moje da mi e gadno???

the_green_man
01-31-2006, 08:44
Riskuvai!!! A i ne misli6 li 4e sled kato toi ti e kazal 4e iska da te opoznae... moje i toi da se e vliubil v teb i da iska ne6to pove4e ot dosega6nite "ednodnevki" (kakto se kazva)???

miracul
01-31-2006, 10:52
Riskuvai!!! A i ne misli6 li 4e sled kato toi ti e kazal 4e iska da te opoznae... moje i toi da se e vliubil v teb i da iska ne6to pove4e ot dosega6nite "ednodnevki" (kakto se kazva)???
бе и аз съм на това мнение ! :wink:

santRi
01-31-2006, 13:16
не допускам да е влюбен в мен все пак не ме познава добре...

psycho_girl
01-31-2006, 13:29
zna4i vuprosut ti e mnoooogo slojen osobeno ako naistina ima momi4enca koito ti4kat sled nego kato poslu6ni ku4enca.na4i vij i na men mi se e slu4valo i postoqnno vijdam kak momi4etata vinagi ti4at sled mom4eta ot tozi tip(broikadjii)opredeleno trqbva da se obedi6 4e toi ne e takuv, za6toto ako se spriqtelite 100%, povqrvai mi ot opit znaq , 6e se vlubi6, a posle ako te zareje zaradi porednata broika meko kazano 6e ti e super gadno, nqma da moje6 da go zabravi6 i ... ](*,) abee nqma da produljavam
are stiga sum te razobejdavala, mom4eto moje puk da e dobro. Znae li 4ovek! :-k

pipi`e`golqma
01-31-2006, 14:41
Ами виж го опознай първо що за човек е и дали цели ти да си поредната му бройка, щото тои може 1000 думи да ти каже и да лъже. Опознай го но се пази да не се влюбиш и ако е някой сериозен със сериозни намерения пробвай може да излезе нещо :smt016 Айди успех :smt059

ht_7j
01-31-2006, 14:41
Ako ima mnoog momicheta sled sebe si, znachi ne gi e otpratil i e vyzmojno da iska poveche. Broikadjiite obojavat da se hvalqt kolko tichali sled tqh. No.....shtom ti e kazal, che imash "malko poveche akyl", edva li te e izlygal, zashtoto kuklichite, koito se zanimavat s broikadjii nqmat mnogo.Znachi toi te otzenqva. Moje i da e iskren. Chovek, koito poema risk, nikoga ne gubi. Az bih go opoznala, no ot distantziq, ne iskash da bydesh naranena posle. Ti se poznavash i znaesh kak shte reagirash. Tova e hubavo, az nikoga ne znam, i deistvam instinktivno. Ne vinagi vyrshi rabota. Opoznai go, no ako neshto ne ti vdyhva doverie, razkarai go.