View Full Version : da byda li otnovo s nego
anonimkata
01-31-2006, 12:57
daite mi syvet!hodih s mom4e do predi dva dni, koeto mislq 4e obi4am i 4e toi me obi4a. razdelihme se neznam vse o6te za6to, prosto toi kaza iskam da se radelim,a az mu otgovorih dobre 6tom iska6 bez da iska nikakvo obqsnenie. znam 4e be6e glupavo no kysno, bqhme zaedno ot 5 meseca. spored nego az se dyrjah kym nego ne kakto bi trqbvalo, ne sym mu obry6tala dostaty4no vnimnie, ponqkoga sym se dyrjala vse edno ne mi puka i t.n. ,koeto ne mislq 4e e vqrno. moje bi ne sym sigurna v 4uvstavata si, no za6to togava se 4uvstvam zle v momenta, i kogato go vidq i prosto ej taka se podminavame, prosto ne moga da se styrpq i o4ite mi vednaga se pylnqt sys sylzi. minali samo dva dni, no toi ujasno mi lipsva., no moje bi sym si go zaslujila. znam 4e mnogo pyti sym se izdynvala, i po4ti vinafi kato se karame to e zaradi men.sega neznam dali da napravq ne6to po vyprosa, da go potyrsq li otnovo, ili da ostavq ne6tata takiva kakvito sa. no prosto ne izdyrjam. no sy6to taka se strahuvam ako se syberem i ako sled vreme moite 4ustava se izparqt kak 6te mu kaja 4e az iskam da se razdelim, taj kat toj me ostavi.s nego bqh naistina 6tastliva, a sega znam 4e ako otnovo se syberem az naistina 6te naravq vsi4ko vyzmojno da ne se izdynvam pove4e. spored vas da go potyrsq li otnovo i da preglytna li gordotstta si, ili da ne pravq ni6to.molq vi dai te mi syvet
DevilWish
01-31-2006, 13:03
Vednaga go potyrsi iskai pri4inata za tova,4e ste skysali.Pitai go tolkova lesno li zabravq tezi 5 meseca i dali ima o6te 4uvstva kym teb...Ako kaje da deistvai [-( =D> A ako e ne [-X ](*,) mamata si traka...6te trqq go zabravi6. :oops: :roll:
Потърси го... ако се обичате не оставяй никакви съмнения неизказани. и спри да го нараняваш :) може той да е твоето щастие и така да го загубиш завинаги =;
pipi`e`golqma
01-31-2006, 14:47
Не се излагай обади му се кажи му че искаш да говорите и излесте и поговорете. Тфа е изхода,в които можеш да разбереш дали те обича или не... обади му се :!: :!: :!:
adski_sexy
01-31-2006, 14:58
Аз мисля че трябва да му се обадиш.Както изглежда ти имаш чувства към него, а щом е така, бори се!!! =D>
Potyrsi go :!: i pogovorete. Spored men toi ti e dal obqsnenie. Ne si se dyrjala dobre s nego. Ti ne si syglasna, no si zabludena. Az imah syshtiq problem i bqh pred skysvane s gadjeto mi. Pogovorihme si i naistina se okaza, che sym go premebregvala. Nauchih si uroka i sega sme dosta shtastlivi, dokolkoto e vyzmojno. Ako naistina problema e dyrjanieto ti, napravete edin "analiz" na tezi 5 mesetza i shte razberete koi prav i koi kriv. Ne gubi vreme, deistvai, dokato ranata ne e zasyhnala oshte.
Hmm moq pr sa6to mi go kazva tova 4e ponqkoga se darja bezrazli4no i sqka6 ne mi puka...e to nemoje vinagi da si nadyrvena za nego ima si i takiva momenti....ama tova 4e ne ti e dal pri4ina zaradi koqto ste skusali moje da se tylkuva po dva na4ina ..ili 4e prosto nemoje da izmisli takava a prosto ve4e ne iska da e s teb,ili prosto za6toto ti ne si mu poiskala obqsnenie i toi si e pomislil 4e ne ti puka mn mn.....5 meseca tova vaob6te ne e malko..sigyrno izpitva6 4yvstva kam nego..no predi da se vturni6 da si go vra6ta6 si pomisli dali tezi 4uvstva sa dostaty4no silni i si zaslujava da se bori6..i dali nqma da ti omrazne da si s nego sled nai mn mesec.... :smt016 amm kakvoto i da stane gledai napred i da ne ti puka za ni6ty stanalo..
LiLeNcEtOoO
01-31-2006, 16:23
ne trqbva da iskash takuv savet tova sam trqbva da si resheish preceni san :smt006
scorpiass
01-31-2006, 16:24
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=40622&postdays=0&postorder=asc&start=0
Темата е една лъжа LOCK!
Ето я темата във pcmania
където вика,че се опитва да го разкара, и че той я НАБИЙВА! а сега тука
BEACH
!
teenkopele
01-31-2006, 17:03
Потърси го... ако се обичате не оставяй никакви съмнения неизказани...
IKisseDAGirL
01-31-2006, 17:03
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=40622&postdays=0&postorder=asc&start=0
Темата е една лъжа LOCK!
Ето я темата във pcmania
където вика,че се опитва да го разкара, и че той я НАБИЙВА! а сега тука
BEACH
!
от къде знайш, че тва е същия човек .. :roll:
xOtkiSsSs
01-31-2006, 18:58
Потърси го... ако се обичате не оставяй никакви съмнения неизказани. и спри да го нараняваш :) може той да е твоето щастие и така да го загубиш завинаги =;
axa davai byrzu byrzu :)
zwunkai mu i izlizaite..riskuwash i imash! success ! :wink:
[PITBULL]
01-31-2006, 21:51
potarsi go 6tom ti e gadno i ti se pla4e tova ozna4ava 4e izpitbva6 ne6to kam nego se pak 4ovek razbira koga obi4a nakoi kogato ne e do nego :wink:
ChoCoLAte_
02-01-2006, 11:22
Моят съвет е да го потърсиш и да се изясните ;)
Късмет ;)