View Full Version : Какво ще си помисли?
HouseMania
01-31-2006, 16:15
Абе седя тук и се чудя над едно писмо(историята на това писмо не е от значение).Та чудя се когато въпросният човек към когото то е адресирано какво би си помислил когато го прочете?
Ето го и въпросното писмо:
Milichko...iskam purvo da ti se izvinq za greshkite koito she dopusna dokato ti pisha tova pismo zashtoto...purvo sum piqn vtoro reva...i ne se poluchava da ocelq kopchetata kato horata....
Bebche sedq dopivam poslednite kapki ot shibanata vodka, slusham Green Day i si mislq...mislq si kakvo si ti za men...i razbiram che ti si vsichko absoliutno vsichko bez teb nqma da moga da sushtestvuvam kakto ne bih mogul da sushtestvuvam bez vuzduh, voda & etc. Ti si vsichko priqtno za men vsichko krasivo i vsichko koeto me kara da se radvam da se chustvam jiv...sledvashtite 2 sedmici shte sa nai samotnite v jivota mi...nqma da se smeq nqma da se radvam nqma da jiveq kato horata zashtoto prosto shte mi lipsvash TI- nai vajnoto neshto za men!!Chakam s neturpenie i strah da se vurnesh.S neturpenie zashtoto iskam da si s men poveche ot vsichko, sus strah zashtoto me e strah ot tova da ne me zabravish...da ne me zamenish s drug zashtoto nqma da go prejiveq...nadqvam se da ne se poluchi taka no imam nqkakvo shibano predchustvie i iskrenno se molq da gresha zashtoto ne iskam da te izgubq...Bebche pomni che te obicham, obojavam, cenq i vsichko ostanalo.Obeshtavam ti che nqma da pogledna druga, nqma dori da si pomislq za druga osven teb liboff moq!Samo ne zabravqi che te obichkam che si vsichko za men!Shte te chakam bebe!{}{}Shte mi lipsvat krasivite ti ochi, hubavite i nejni ustni, toplite pregrudgi i iskrenite ti celuvki!!!!!OBICHKAM TE POVECHE OT VSICHKO!!!!!!Ne ME zabravqi MOLQTE!!!!!!
LiLeNcEtOoO
01-31-2006, 16:22
mi az si mislq 4e e napravil neshto mnogo losh i vse pak na koi go pishe
HouseMania
01-31-2006, 16:23
Момче пише на приятелката си която заминава за месец някъде.Без да са се карали или нещо лошо да се е случвало.
mm mislq 4e pismoto e mn 4yvstveno i ako vs koeto e napisano v nego e istina i naistina izvira ot syrceto na tozi 4ovek,to toi zaslujava pro6ka ako e napravil ne6to...a ako pismoto e povliqno samo ot alkhola ne zaslujava da byde poglednat.. :smt019
amm ne ne prosto tova pismo e mn trogatelno....
Олее някой супер яко е сгафил че да пише подобни изтъркани бозички. :---)
IKisseDAGirL
01-31-2006, 16:52
Олее някой супер яко е сгафил че да пише подобни изтъркани бозички. :---) горката.
:arrow: писмото е много трогателно.
дамм..разчувства ме :roll:
moje da sa iztyrkani bozi4ki ama zvy4at mn dobre..na teb ako nqkoi ti gi kaje ne bi li se po4yvstvala polaskana i obi4ana?????//
Samo mahni tova "i vsichko ostanalo" i shte e naistina super.
A....i ili mahni tova, che si piqn, ili napishi, che si piqn, zashtoto ti e mychno, che shte zaminava. Vypreki che e ochevidno, nikoga ne e losho da go spomenesh.
:idea:
I ne se strqskai za nqkakvi si dve sedmitzi. Az si vijdam sgedjeto samo lqtoto, a ti za dve sedmitzi shte plachesh. Mnogo byrzo shte minat. Samo za dve sedmitzi nqma da te zabravi...spoko.....dishai dylboko[/quote]
Milichko...iskam purvo da ti se izvinq za greshkite koito she dopusna dokato ti pisha tova pismo zashtoto...purvo sum piqn vtoro reva...i ne se poluchava da ocelq kopchetata kato horata....
Bebche sedq dopivam poslednite kapki ot shibanata vodka, slusham Green Day i si mislq...mislq si kakvo si ti za men...i razbiram che ti si vsichko absoliutno vsichko bez teb nqma da moga da sushtestvuvam kakto ne bih mogul da sushtestvuvam bez vuzduh, voda & etc. Ti si vsichko priqtno za men vsichko krasivo i vsichko koeto me kara da se radvam da se chustvam jiv...sledvashtite 2 sedmici shte sa nai samotnite v jivota mi...nqma da se smeq nqma da se radvam nqma da jiveq kato horata zashtoto prosto shte mi lipsvash TI- nai vajnoto neshto za men!!Chakam s neturpenie i strah da se vurnesh.S neturpenie zashtoto iskam da si s men poveche ot vsichko, sus strah zashtoto me e strah ot tova da ne me zabravish...da ne me zamenish s drug zashtoto nqma da go prejiveq...nadqvam se da ne se poluchi taka no imam nqkakvo shibano predchustvie i iskrenno se molq da gresha zashtoto ne iskam da te izgubq...Bebche pomni che te obicham, obojavam, cenq i vsichko ostanalo.Obeshtavam ti che nqma da pogledna druga, nqma dori da si pomislq za druga osven teb liboff moq!Samo ne zabravqi che te obichkam che si vsichko za men!Shte te chakam bebe!{}{}Shte mi lipsvat krasivite ti ochi, hubavite i nejni ustni, toplite pregrudgi i iskrenite ti celuvki!!!!!OBICHKAM TE POVECHE OT VSICHKO!!!!!!Ne ME zabravqi MOLQTE!!!!!!
Mnogo e hubavo! Naistina bi napravilo ogromno vpe4atlenie na dadenoto momi4e su6to ako e po-4uvstvitelna moje da se razpla4e. Ot radts de i ot lubov! =D>
HouseMania
01-31-2006, 19:35
Благодаря на отзовалите се.
..pismoto,che e trogatelno-trogatelno e,ama ..kato e trezwen pak tolkowa hubawi li she gi redi?!?! Wsichki kato sa piani sa mnogo liubweowilni..
Dr. Kazimbutt
01-31-2006, 21:34
Алкохолик се обяснява в любов. Нямам какво повече да кажа.
ChoCoLAte_
02-01-2006, 11:29
Писмото е страхотно! Много чувствно, само че и аз искам да попитам като Kianna...на 3,4 водки всеки е мн любвеобвилен...от личен опит знам... :-k
HouseMania
02-01-2006, 12:43
Значи за любопитните историята е следната:
Момиче и момче се познават от 3 години от 2 изпитват сериозно привличане :) но поради много и различни причини немогат да са заедно, но щастието им се усмихва и тяхната връзка вече е факт, но момчето е малко недоверчиво защото, момичето се е държало "леко" с други момчета пред него и...разбирате ме.Проблемът е, че немогат един без друг и затова той се е напил иначе винаги си я обича толкова и пиян и трезвен.
moje da sa iztyrkani bozi4ki ama zvy4at mn dobre..na teb ako nqkoi ti gi kaje ne bi li se po4yvstvala polaskana i obi4ana?????//
А мерси :evil: , некав долен пияница да ми говори тъпотии, мога да го према единствено като обида. Да си търси некоя балъчка щото аз не съм такава. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prekrasno e i mislq 4e tezi dumi biha trognali vseki =D> no dano sa iskreni
Алкохола не Прощава дори и на "Старите Кирки"....
Според мен е хубаво че е искрен към своята приятелка и по този начин и показва колко много държи на нея...обаче...От моя Мъжка гледна точка...
Той пада много при положение че едва ли не е толкова ревнив или нещо друго...той няма достойство..след като се унижава пред момиче !
white_chik
02-01-2006, 14:30
pismoto e prosto...........a we strahotno e.Ili mom4eto naistina e mnoo vlubeno ili vodkata ima ogromno vuzdeistvie vurhu nego.Ama kvoto i da e adski trogatelno i tva momi4e do koeto e adresirano e golqma 6astlivka 4e ima do sebe si takuv 4ovek
abe hora q se vzemete malko v ryce. . . tva che e trogatelno ala bala...da taka e ama v sashtoto vreme si e spr survatka. 2 sedmici ... kato sa poche "auu ama sq she minat kato 2 godini, auu sq she me zabrai" prosto ... ili pyk .. obicham te che obicham te .... to choweka ako go e kazval predi she se znae ama ako se pozanavat kakto kazvate ot 3 godini i sq go kazva v nqkvo pismo ... tva pismo iam chuvstvoto che izbiva nekav kompleks !
Legally_Blonde
02-16-2006, 23:48
О-о-о това е най-хубавото нешо,което съм чувала,ако някой ми го каже на мен....малее!Не го изпускай този човек наистина те обича!!! O:)
VukeHceTy
02-17-2006, 07:12
ponqkoga nqkoi se napivat za da suberat smelost da kajat vsichko..i piqnite ponqkoga sa dosta po chuvstvitelni ot trezvenite...prosto pismoto e strahotno ako naistina toq chovek go misli i chustva a to mai si e taka O:)