View Full Version : Искам го...
Миличкото
01-31-2006, 17:09
Боли..Не знам какво да правя...Объркана съм.Ходих с едно момче 4 месеца...Той ме заряза поради тва,че приятелите му ни скараха...6 месеца не сме заедно,даже не сме се виждали...Преди два месеца ми каза,че вече не изпитвал нищо към мен.Преди седмица си казах край,игнорирах го от чата и му изтрих номра и всичко свързано с него.В събота вечерта ми се включи и ми обеща да излезем на кафе неделя или понеделник като се освободи щот само ходел на работа спял и нямал време..Така и не ме потърси...Да го потърся ли или не ... Да му пратя ли смс или да чакам той да ме потъсри.Мисля че ся мисли,че съм го забравила вече...Според вас какво да направя.Дайте плс некаф съвет :smt010
teenkopele
01-31-2006, 17:14
Моят съвет е да го оставиш и да не се занимаваш повече с него! Има и други момчета, не е само той! :wink:
Успех! :)
gorskata_feja
01-31-2006, 17:21
6tom ti e obe6tal i ne te e potursil, zna4i ne si zaslujava !!! taka 4e izob6to ne se zanimavai s nego ... Uspeh
Sashka_Kaleina
01-31-2006, 17:22
Znam 4e nqma da ti podeistva mn dobre tva deto 6te ti kaja ama sled kato toi ne te e potysil do sega....otkakto ti e obe6tal prosto ne e imal jelanie.Ako toi ti se obadi ti sama re6i dali da se vidite no za sega ti prepory4vam da ne se tormozi6 s izli6ni ne6ta.Znam 4e 6te ti e trudno ama... :smt006
6tom ne te e potarsil zna4i ne te zaslujava
black_zuza_heart
01-31-2006, 17:57
Abe q go ostavqi tozi!Da ne bi da e samo toi na sveta?
V nikakyv sluchai ne go tyrsi. Ostavi go toi da go naprvai. A kogato go napravi, trysni mu tel-a ili vratata, ignoriari go v chat-a pak i vyobshte go prati po dqvolite. Ne e edinstveniq. A i po vsichko liche, che ne e zainteresovan. Ne bydi i ti.
Знаеш ли...не го търси...не му пращай смси,не му се включвяай в чата,не му звъни...Ако той иска да те види ще те намери...Ако вие е писано ще се съберете ако ли не има други.Виждам колко мн го обичаш и аз съм така ама негово решение той губи като не те иска...Нека той да си реши какво иска и дали това си ти.Не прави грешката да го потърсиш ТИ!!!
IKisseDAGirL
02-01-2006, 07:20
недей да тичаш след него в никакъв случай!! така само ще реши, че може да те има когато си поиска и няма да си направи труда сам да те потърси :? остави го той да се сети за теб и се направи на не много заинтересувана :wink:
mariella_17
02-01-2006, 07:28
kogato spre6 da ti4a6 sled nego i kato ne mu obra6ta6 vnimanie toi sam 6te razbere kakvo e izgubil.A pak i v kraina smetka ne e samo toi na tozi svqt, mom4eta kolkoto 6te6.6tom toi ne te ocenqva i ne ti obra6ta vnimanie, to sas sigurnost 6te nameri6 nqkoi, koito 6te te oceni
ostavigo i ne se zanimavai s nego.ako naistina izpitva 4uvstva kam tebe 6te te potarsi ako li ne zabravi go i ne misli za nego.toi e ot mom4etata deto se pravqt na veliki
spored mene go potursi prosto ei taka,da go pita6 kak e ili ne6to takova... puk toi togava ako spomene ne6to za sre6ta.. 6te my misli6 togava
бездомник
02-01-2006, 10:10
Моят съвет е да му пратиш есемес, поздрав, да се зближите лека полека... Явно и двамата имате ножда от това. :mrgreen:
ChoCoLAte_
02-01-2006, 10:11
Аз мисля, че е по-добре да не го търсиш. Щото така наистина ще разбере, че когато му скимне може да те има.. а той, ако наистина иска ще те намери.
Успех!