View Full Version : Аватарите:(((
Защо няма някакво огреничение за това колко да е голям един аватар. Някои са като уоупейпъри, а за подписите да не говорим - поеми, песни, пак уоупейпъри...
бездомник
01-31-2006, 20:46
Правилата за употреба на аватар!
Показва малка картинка под вашите детайли в съобщенията. Само една картинка може да бъде показвана, с основа не по-голяма от 80 пиксела, височина не по-голяма от 80 пиксела и размер на файла не по-голям от 6kB. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
The DooM
02-19-2006, 18:57
Правилата за употреба на аватар!
Показва малка картинка под вашите детайли в съобщенията. Само една картинка може да бъде показвана, с основа не по-голяма от 80 пиксела, височина не по-голяма от 80 пиксела и размер на файла не по-голям от 6kB. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :? това е за качените аватари.... трябва да се сложи ограничение от админ панела.
za6to imam zabrana da si sloja avatar-kato ne otgovarq moje6e parvo da ima preduprejdenie za da go smena... ot tolkova vreme sam vav foruma,i toq avatar sede6e ot suma vreme sega lit rqbva6e da go triete basi... super nespravedlivo e ! :smt013 :smt012 :-k :? :( [-X