View Full Version : Любовта е важна
Момин петел
02-01-2006, 17:48
Продавам смилянски боб на едри зърна,като на Пмаела Андерсън,много евЧин Чи добър,ща знаити много върво с лютеницата,па му турете малко чубрика и муцка става.Ако питате каква е връзката с темата,искам да ви питам да ми дадете съвет защо всички убави момета ме не искат,я съм арен,че и овчи калпак имам чорбаджийски...търсете ме с писма,я съм от село Горен чубарлия,Янко Хаджистанков(на дедо Пьне синот)че търсите,сите ме знаят,имам и качамак със зеле....пръстите да си оближеш...а ако знаите какви пръжки имам....
червенийо пипер пропускаш брат... е там е истината, я ти казвам... на бай Пешко манджосите са се с тоз пуст червен пипьер... ;)
FairyNymph
02-01-2006, 17:52
XA XA XA =D> i kyde trqqshe se smeq
маче му турим.. бе да те....бай Иване,откога не си идвал в нащо село,нова чаршия имами,десят качета сланина имам,идвай да те гостим...че и бай Минко уцелил големио глиган....курбан ке праим идвай дате гостим,че и сватба има...
ma koi e kazal da se smee6
епа на село кат додеш че видиш... нема да се научите каде е армагана вии...
ei ma ivane ne prikanvai momite,lo6a zulva e,sospata krivata e iuru6la rekata,tam gore na ope4enio 4ovek,de gonihme qzvete,q 4e 4aam da se mani na redkata gora iurucite i 4e doidem,a onaq moma da vnomava 4e va6 armagan go znaim otvli4ate momiti gore u gorata i tam sus zverovete gi zilvate...q ne priknvai momiti 4e da ne vikna bai Haralampiiev s briniketo