PDA

View Full Version : Bez zaglavie:(

Anonimkaa
02-01-2006, 17:57
Hvanah gadjeto mi da pravi seks s nai dobrata mi priqtelka!4uvstvam se ujasno!! :( :( :cry: :cry: Ve4e ne moga da gi pogledna v o4ite.A imam problem i v ku6ti.Tatko ne me puska da izlizam nikude a mama postoqnno mi se kara.Bart mi se drogira i vednuj me prinudi da vzema kokain.Togava mama me hvana i me prebi.Ve4e nqmam i priqteli.Sled kato gadjeto mi mi izneveri i trugna s priqtelkata mi vsi4ki v daskalo me obijdat i imam mn niski ocenki.Tatko nai mn za tova mi se kara.Predi okolo sedmica 6tqha da me iznasilqt i sunuvam ko6mari.Mnogo me e strah 4e tova moje da stane naistina i nz kakvo da pravq.Molq vi pomognete mi! :|

ComiX
02-01-2006, 18:11
Можеш да започнеш с един по-задълбочен поглед към
самата себе си и да спреш да се "оправдаваш" с това,което правят другите!Не мога да се съглася,че по накакъв начин не си успяла да отщажеш на брат ти да вземеш кокаин - най-малкото можеше да потърсиш помощ от родителите ти.
Хванала си гаджето ти да прави секс с най-добрата ти приятелка - замисли се тогава що за гадже и що за приятелка имаш!И вместо да се срамуваш да ги гледаш в очите,да можеш спокойно да заявиш,че не искаш да имаш нищо общо с тях и толкоз! :x
Наложително е да станеш наясно по какви критерии допускаш хората до себе си!Струва ми се,че си в позицията на момиче,което чака да бъде харесано,а можеш ти да си тази,която харесва и решава с кого да бъде!!
Съжелявам,че ти се е наложило да се справяш със ситуации,като опит за изнасилване,но си успяла и не се е случило,нали?!

02-01-2006, 18:13
Ivane, stiga ebava horata we :D:D:D:D

Dr. Kazimbutt
02-01-2006, 18:16
Hvanah gadjeto mi da pravi seks s nai dobrata mi priqtelka!4uvstvam se ujasno!! :( :( :cry: :cry: Ve4e ne moga da gi pogledna v o4ite.A imam problem i v ku6ti.Tatko ne me puska da izlizam nikude a mama postoqnno mi se kara.Bart mi se drogira i vednuj me prinudi da vzema kokain.Togava mama me hvana i me prebi.Ve4e nqmam i priqteli.Sled kato gadjeto mi mi izneveri i trugna s priqtelkata mi vsi4ki v daskalo me obijdat i imam mn niski ocenki.Tatko nai mn za tova mi se kara.Predi okolo sedmica 6tqha da me iznasilqt i sunuvam ko6mari.Mnogo me e strah 4e tova moje da stane naistina i nz kakvo da pravq.Molq vi pomognete mi! :|
Пробвай да напишеш книга.

PROBLEMATIC
02-01-2006, 18:25
Probvai da se udu6i6 s bezji4en telefon ! POMAGA TESTVANO e ot dr.LEVAIN

Phoenix
02-01-2006, 19:29
Апф... е па случва се !

He3HauKa
02-01-2006, 19:57
Апф... е па случва се !
:smt015

Kianna
02-01-2006, 20:13
lele kakwa tragedia,che chak ne mi se wiarwa ; ]ama imash talant de..

pipi`e`golqma
02-01-2006, 21:38
Пробвай да напишеш книга.

И аз така викам..

IKisseDAGirL
02-02-2006, 09:07
eхееййй..! мн гадно, наистина:( ма не мислиш ли, че малко се поувлече..? :D

**EcKo**
02-02-2006, 09:10
За малко да се хвана...;)

sherry
02-02-2006, 11:19
AKO tova,koeto spodeli e vqrno,to naistina si izpitala mnogo gadni ne6ta,sadbata ti e postavila golemi izpitaniq.Opitai se da zabravi6 za vsi4ki tezi problemi,razo4arovaniq i da prodalji6 napred.Otvori nova stranica ot jivota si,otkrii otnovo smisala mu.Ne se predavai ne ne pozvolqvai na vsi4ko,koeto se e slu4ilo da te ubiva malko po malko.Smelo napred,vsi4ko e v tvoi race,sama trqbva da si pomogne6

DiabolicAngel
02-02-2006, 11:52
Ако сама не си помогнеш няма кой друг :!:

DevilWish
02-02-2006, 13:15
Probvai da se udu6i6 s bezji4en telefon ! POMAGA TESTVANO e ot dr.LEVAIN
Hahaha :lol: Dobra ideq =D>