View Full Version : Бихте ли искали той/тя да знае?
някой си там
02-01-2006, 19:12
Здравейте, от доста време следя форума, и реших и аз да напиша нещо! Бихте ли казали на момчето/момичето, в което сте влюбени несподелено, че го/я харесвате? Искате ли той/тя да знае или всичко си остава във вас?
Ето моя случай например: Страшно много съм влюбен в едно момиче от моето училище. Отначало си мислех, че нещо ще стане (почти съм сигурен в това) ама не стана, защото съм тъпанар! Минаваше времето и от известно време тя си има гадже. С нея си останахме добри приятели. Сега се чудя дали да и кажа какво изпитвам и просто да разбера дали найстина съм имал някакъв шанс и аз съм се прецакал сам или не?! Обаче тя може да го приеме, че искам да ги разделя с гаджето и или нещо такова. И дори да не го приеме така може да си развалим приятелството с нея заради това. Моля ви кажете си мнението! Благодаря ви!
Barbaronka
02-01-2006, 19:18
Drug variant,osven tozi da govorish s neq i da i kajesh vsichko koeto ti e na surceto az ne vijdam!
Davai smelo !
Uspeh ti jelaq! :) :smt006
dam kaji i. tia kato ni6to moje da izbere teb. ako niama6 smelost da i go kaje6 napravo, pokazvai i go no bez gadjeto i da e naokolo(ina4e 6e ima tupanica :smt014 :lol: ) neka da razbere 4e ima6 4-va kum neia.
a da i uspeh! =D>
Може да й кажеш,ама я си представи,че обича гаджето си..Ще те отреже и после шси тотално преебан,щот няма да ти има и доверие кат на приятел толкова колкото преди да й са обясниш.Ама ти си решавай..
Nai-mnogo da si razwalish priatelstwoto,nai-dobre ne riskuwai.Usetil si se,no mnogo kusno!
Razberi dali naistina tq obicha gadjeto si i dali dyrji na nego. Shtom ste dobri priqteli kakto kazvash, tova ne bi trqbvalo da e trudno. Ako e shtastliva s nego, ne se byrkai, zashtoto si zakysnql. No ako ne e, a i ti chuvstvash, che mojesh da q napravish shtastliva, deistvai. Priznai i, no go napravi diskretno s malko misteriq. ;-)
Josefinne
02-01-2006, 21:42
Аве по-добре не й казвай...
IKisseDAGirL
02-02-2006, 07:29
Razberi dali naistina tq obicha gadjeto si i dali dyrji na nego. Shtom ste dobri priqteli kakto kazvash, tova ne bi trqbvalo da e trudno. Ako e shtastliva s nego, ne se byrkai, zashtoto si zakysnql. No ako ne e, a i ti chuvstvash, che mojesh da q napravish shtastliva, deistvai. Priznai i, no go napravi diskretno s malko misteriq. ;-)
и аз мисля така :roll:
провери дали е привързана към приятеля си, и ако не е действай :oops: ако пък е, ще се наложи да се примириш и да изчакаш докато скъсат,за да се пробваш:)
[PITBULL]
02-02-2006, 07:43
govori s neq kaji i 4e trqq i kai6 ne6to i i kaji 4e q haresa6 ili si q haresval mn i 4e trqq da i go kaje6 da ti olekne moje pak i da stane ne6to :lol: a ako ne si ostanete priqteli
**EcKo**
02-02-2006, 08:18
Аве по-добре не й казвай...
Не и казвай...И аз бях така като бях малък...и си затраях...Сега тя ми е най-добрата приятелка...А ако бяхме ходили...Нямаше да е толкова добре... [-X
DiabolicAngel
02-02-2006, 11:55
Преди да направиш каквото и да е си помисли кое е по ценно за теб - приятелството или любовта с това момиче.Успех :P
e_l_i_z_a
02-02-2006, 12:58
Кажи и!Нищо няма да загубиш!Според мен тя ще избере теб!
**EcKo**
02-02-2006, 13:00
Кажи и!Нищо няма да загубиш!Според мен тя ще избере теб!
не съм толкова сигурен...Тя изобщо показвала ли е че има интерес към него?
Може просто да го иска за приятел
DevilWish
02-02-2006, 13:09
Dobre davate "SmislenI" syveti...ave hora az ako si imam gadje i nqkoi moi priqtel mi kaje takova ne6to pyrvo,4e 6te go izbqgvam ot sram i ot gadno,4e si imam gadje i ne moga da mu obyrna vnimanie,a ako slu4aino go haresvam 6te skusam s priqtelq si i 6te sajalqvam posle.
Ne smqtam,4e ideqta za sega da i kazva6 e dobra.Po-dobre govori s neq za tova dali obi4a mnogo priqtelq si i tn.Pitai q kak 6te reagrira,ako sega nqkoe hubavo mom4e i predloji tq dali bi ostavila priqtelq si i ako ti kaje za ni6to na sveta-nedei ,za6toto i priqtelstvoto 6te is izgybute.Syvetvam te za sega ostavi ne6tata takiva kakvito sa i samo pitai vyprosnoto momi4e kakvi sa i namereniqta za vryzkata im s tova neino gadje.
cvety_i_bebeto
02-02-2006, 14:59
vij razpitai malko za vrazkata im,i togava deistvai,ako naistina se obi4at ili ne6to takova-po-dobre,ostavi vsi4ko taka kakto e,prosto si propusnal momenta,a i priqtelstvoto e mn,po-dobar varqnat ot lubovta...i ne se ot4aivai ima mnogo momi4eta...
еми щом ходи с друг някакси не върви сега да и го кажеш тва. из4акай да скъсат (ако скъсат де) и тогава и признай,че я харесваш. :)
Батко да ти обясня нещо за жените. Тва е гадно стадо. Имал си шанс изпуснал си го, дреме ти на кура. НИкога не трябва да оставаш в неизгодна позциция като се занимаваш с жена [-X , НИКОГА не трябва да я оставаш да си мисли че тя има предимство пред тебе и че ти си безсилен пред нея защото винаги ще бъдеш преебан от тая гад, винаги трябва да бъдеш печеливш винаги жената трябва да е преебана, винаги.
Здравейте, от доста време следя форума, и реших и аз да напиша нещо! Бихте ли казали на момчето/момичето, в което сте влюбени несподелено, че го/я харесвате? Искате ли той/тя да знае или всичко си остава във вас?
Ето моя случай например: Страшно много съм влюбен в едно момиче от моето училище. Отначало си мислех, че нещо ще стане (почти съм сигурен в това) ама не стана, защото съм тъпанар! Минаваше времето и от известно време тя си има гадже. С нея си останахме добри приятели. Сега се чудя дали да и кажа какво изпитвам и просто да разбера дали найстина съм имал някакъв шанс и аз съм се прецакал сам или не?! Обаче тя може да го приеме, че искам да ги разделя с гаджето и или нещо такова. И дори да не го приеме така може да си развалим приятелството с нея заради това. Моля ви кажете си мнението! Благодаря ви!
Много често срещан проблем. Извинявам се, ако преповторя нечие мнение, просто нямах нерви да чета всичко.
Пич, само един въпрос ще ти задам :arrow: какво би загубил ако й признаеш :?:
И ще ти развия кратко възможните ситуации:
1. Ти й казваш и се оказва, че и тя има чувства към теб :arrow: супер :!:
2. Ти й казваш и тя те отрязва :arrow: голямо важно, не е единствена. Ще ти е мъчно известно време, ама ще ти мине, лично гарантирам (ако не ти мине, обади ми се, ще се напием по този повод)
3. Ти си траеш от срам, а пък тя има чувства към теб :arrow: гадост, никога няма да си с нея, защото не си се престрашил да попиташ.
4. Ти си траеш и тя няма чувства към теб :arrow: еми да, ама не можеш да си сигурен дали има или няма ако не попиташ ;-)
Така че мисля, че отговора е ясен. Можеш да загубиш повече ако си траеш, отколкото ако й поставиш въпроса ребром.
Айде, действай, стискам ти палци.
kaji i trqbva da riskuva6...ako ni6ty ne stane i ne otvarne i tq na 4uvstvata ti ne gubi6 ni6ty..vse pak 6te si ostanete priqteli..pak az sam sigyrna 4e 6te predpo4ete6 da ste priqteli ot kolkoto ni6ty.. :smt019
bulgarche
02-04-2006, 19:37
Май ще е по-добре да не й казваш сега, защото наистина може да стане нещо в отношенията било тоо между вас или пк между тях. След това може...аз винаги съкм казвал ня момичетата когато вече сме си приятели им споделям какво ми е било преди :) А и сега...точно те са ми истинските приятелки бих казал :)