View Full Version : S Kakvo se po4istvate na intimnite mesta ?
Sladurkoto
02-01-2006, 19:36
Zna4i ne sum mnogo opiten v sexa, no znam 4e trqbva da sym se po4til mejdu krakata ( az sam mom4e ) Do sega sym go pravil sys samobrasna4ka za ednokratna upotreba... Oba4e nali kato se obrusne6 sas samobrasna4ka mai ot kosyma otdolu izlizat 2 ili ne6to ot sorta... toest taka sredno po 1 pat v sedmicata se brusna mejdu krakata a sam na 15 i malko mi e gadno... v smisal ne mislq 4e e dobre, predlojete kakvo da napravq... Intimi na muje pravqt na mnogo malko mesta, pityl sam na nqkolko mesta i kazaxa 4e ne rpavqt takova ne6to. Prosto naistina iskam nqkoi da mi pomogne i s kakvoto mojete i kajete i vie kak go pravite, za men li4no e mnogo gadno momi4eto da ne se e po4istilo, mislq 4e i na momi4etata im e gadno.
Pozdravi
ami tova po princip si e vupros na li4en izbor no az predpo4itam i dvata da sa izbrusnati ili da sa xodili na kola maska ili na ne6to drugo!zna4i az prez lqtoto VINAGI xodiq na lazerna epilaciq mnogo e efikasno i dobro a prez drugite 3 sezona:proletta i esenta sus krem ili samobrusna4ka(pove4eto puti s krem polzvam tozi na VEET) a zimata ne pipam ni6to za da mi topli :lol: :lol:
Карам на шкурка, ама вече не бачка !
Ше почвам с ъглошлайфа !
Арен петел
02-01-2006, 20:38
С домашна лютеница
kola maska :)) goreshta..gadnichko e,ama efekta e dobur
стига сте се гаврили с мом4ето. ужасни сте.
купи си виит за интимни части(има такъв специален) и се обезкосми. има подробно указание.
niki_borisov
02-01-2006, 21:03
Ше почвам с ъглошлайфа !
s rejachkata za dyrwa ako e po-seriozno a ako e po-lesno s bradwata
С домашна лютеница
Момчето иска помощ,а ви какво му давате? Простотията си в пълния й блясък.. срамота..
По темата-кола маска ми се струва добър избор,но на това място ще боли доста,но трябва да свикнеш щом си решил и там да бръснеш
air_wisp
02-01-2006, 22:46
Самобръсначка
**EcKo**
02-01-2006, 22:48
За сега сомобръсначка...търся по ефектно :roll:
С курочистачката действам :roll: ...
the.girle.you.want
02-02-2006, 17:12
Phoenix написа:
Ше почвам с ъглошлайфа !
Цитат:
Цитат:
С домашна лютеница
emi da- vie sigurno daje ne gi i mahate kato gledam kolko ste seriozni po temata. hodite si kato kateri4ki v intimnite zoni mai a? :-# po- dobre si mal4ete kato ne mojete da kajete ne6to umno.
po temata- da ti kaja nai- efikasni sa kolata maska i lazara, nai dalgotraini sa i pravqt kosama po-mek no tova sled 2-3 mahaniq. a ina4e moje s krem- toi sa6to pravi kosama po-mek no iska malko po-4esto da povtarq6 procedurata. krema ima sastavki koito uvrejdat korena na kosama, koeto zabavq rasteja mu i noviq kosam e po tanak i po lesen za otstranqvane. :D :) :wink: aide i dano sam ti pomognala pone malko.
бездомник
02-02-2006, 17:14
с джобното ми ножче "викторинокс"! :P
Phoenix написа:
Ше почвам с ъглошлайфа !
Цитат:
Цитат:
С домашна лютеница
emi da- vie sigurno daje ne gi i mahate kato gledam kolko ste seriozni po temata. hodite si kato kateri4ki v intimnite zoni mai a? :-# po- dobre si mal4ete kato ne mojete da kajete ne6to umno.
Ъъъъъ, да съм те питал ?!? Ако исках да кажа нещо умно, нямаше да пиша тука !
`Death`Whore`
02-02-2006, 17:32
Човек се обезкосмява, ако иска. Работа е на този, който го вижда гол.
Phoenix написа:
Ше почвам с ъглошлайфа !
Цитат:
Цитат:
С домашна лютеница
Ъъъъъ, да съм те питал ?!? Ако исках да кажа нещо умно, нямаше да пиша тука !qvno i da iska6 da kaje6 ne6to umno nemoje6 da go izmisli6 sam vij da go prepi6e6 da ama sam da go izmisli6 :smt011
Phoenix написа:
Ше почвам с ъглошлайфа !
Цитат:
Цитат:
С домашна лютеница
Ъъъъъ, да съм те питал ?!? Ако исках да кажа нещо умно, нямаше да пиша тука !qvno i da iska6 da kaje6 ne6to umno nemoje6 da go izmisli6 sam vij da go prepi6e6 da ama sam da go izmisli6 :smt011
Ти отивай да ебеш брачедка си, футболисте и остави мисленето на можещите ! Прошляк !
Phoenix написа:
Ше почвам с ъглошлайфа !
Цитат:
Цитат:
С домашна лютеница
Ти отивай да ебеш брачедка си, футболисте и остави мисленето на можещите ! Прошляк !axxa purvo tva koeto 6e si praa s neq si e li4no moq rabota kapi6? vtoro opredeleno ne sam pro6lqk izob6to ne me poznava6 ta da govori6 taka...
Phoenix написа:
Ше почвам с ъглошлайфа !
Цитат:
Цитат:
С домашна лютеница
Ти отивай да ебеш брачедка си, футболисте и остави мисленето на можещите ! Прошляк !axxa purvo tva koeto 6e si praa s neq si e li4no moq rabota kapi6? vtoro opredeleno ne sam pro6lqk izob6to ne me poznava6 ta da govori6 taka...
Не, ве, не капиш ! И понеже ти си един отворко ( реши,че можеш да нападаш моя милост) ше ти говоря както си искам и ти нищо не можеш да направиш по въпроса !
estestveno 4e 6te mi govori6 nali mi zavijda6! no tozi forum ve4e mnogo izprostiq i mislq si deact. acc-to i da ne se zanimavam sus selqni kato pove4eto p.s. ima dosta svestni xora
estestveno 4e 6te mi govori6 nali mi zavijda6! no tozi forum ve4e mnogo izprostiq i mislq si deact. acc-to i da ne se zanimavam sus selqni kato pove4eto p.s. ima dosta svestni xora
Така си е ! Винаги съм искал да съм футболист и да еба братовчедките си ! И какво защо обиждаш селяните ? Ти да не си кореняк гражданин ! Всички сме от село !
! Айде свободен си !
Така си е ! Винаги съм искал да съм футболист и да еба братовчедките си ! И какво защо обиждаш селяните ? Ти да не си кореняк гражданин ! Всички сме от село !
! Айде свободен си !ei edna umna misal koqto da sum vidql ot teb! vqrno si e 4e si4ki idvame ot nqkude! kolkoto iska6 se zaqjdai i v koqto i tema da go pravi6 vse mi e 200
! Айде свободен си !ei edna umna misal koqto da sum vidql ot teb! vqrno si e 4e si4ki idvame ot nqkude! kolkoto iska6 se zaqjdai i v koqto i tema da go pravi6 vse mi e 200
Ae щом продължаваш да пишеш май ти е повече от 200 ! ахахахаха
Sladurkoto
02-04-2006, 11:46
Taka, blagodarq na vsi4ki koito do tuka kazaxa ne6too koeto 6te mi pomogne ! Zna4i za kola maska me e strah, i to dosta ;) Sprqh se Na Krem za Intimni 4asti. Kajete mi, v aptekite prodava li se ? DO kolkoto razbrah se kazva "Veet Za Intimni 4asti" Razqsnete o6te malko, blagodarq
Pozdravi
e kvo da ti razqsnqvame krem za intimni 4asti to e v 1 kutiika vutre si ima listovka s podrobno opisanie za izpozvaneto na krema i .
колко кинта струва туй чудо ? :roll:
бездомник
02-04-2006, 19:05
Понякога ползвам и електрожен!
колко кинта струва туй чудо ? :roll:emi mislq 4e ne pove4e ot 4-5 leva ne sam siguren