View Full Version : cvete?
значи ситуацията е следната - с една приятелка не сме се виждали от доста време - звъннах и и се уговорихме да се срещнем
знам че тя много харесва рози и въпросът ми е следния (към момичетата главно): "Ако взема роза ще се зарадва много, но може ли да се "обиди", защото няма къде да я мъкне и може само да и пречи?"
Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:
И на теб ти е ясно, че отговора ще е първия ... защо питаш?
LiLeNcEtOoO
02-02-2006, 11:42
mi sled kato obi4a mnogo rozi sledovatelno samo 6te q zaradva6 i ne misla 4e i pre4i :-({|=
KingOfTheFools
02-02-2006, 11:47
Май само си търсиш тема да пуснеш да обереш вниманийце, а?
Спокойно е ! Казани има много !
loool..kakwa dilema..da i kupish li cwete ili ne..chowek s problemi si ;) kupi i,kakwo tolkowa mu mislish!
Eeeee, такъв голям проблееем..отдавна не бях срещала :P Я се вземи в ръце..., естествено, че няма да се "обиди"!
ChoCoLAte_
02-02-2006, 12:55
Eeeee, такъв голям проблееем..отдавна не бях срещала :P Я се вземи в ръце..., естествено, че няма да се "обиди"!
Т'ва бях аз :smt016
OMG. Това изобщо иза ли смисъл да го задаваш? Естествено, че ще и купиш цвете, още повече, че обича розите. Не познавам момиче, което да се обиди, че си и подарил цвете.
miloto_girl_4e
02-02-2006, 15:07
ахахаха,ако се обиди,защото няма къде да я носи .. ахахаахаха :lol: :lol:
естесвено,че ще се зарадва :D
а да,и сигурно ще си помисли,че я харесваш :wink:
white_chik
02-02-2006, 16:51
mnoo qsno 4e 6e se zaradva
strawberry
02-04-2006, 08:10
Боже,Боже,Боже...Как може да питаш такова нещо :?: ](*,) ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц.Как може да си мислиш,че някое момиче ще се ядоса на роза,а и чак ще вземе да се обиди :?: Няма такива.Всяко живо момиче би се зарадвало ужасно много,ако момче им подари роза.А я си представи ако тя го харесва :!: :!: :!: На 7-то небе...Тъйче не се притеснявай да й подариш роза. :wink:
teenkopele
02-04-2006, 11:13
mi sled kato obi4a mnogo rozi sledovatelno samo 6te q zaradva6 i ne misla 4e i pre4i :-({|=
И аз така мисля. :wink:
`Death`Whore`
02-04-2006, 11:16
Ако са 50 рози, ще тежат и ще е неудобно да ги носи, затова съм почитателка на единичните цветя и не харесвам големите букети /а и са кичозни.../. А и едно цвете е красив аксесоар към тоалета на жената. Ако има предпочитания за дрехите си към някой цвят и има много такива дрехи, изберИ цвят цвете, което да отива.