View Full Version : ЗА СЕКСА,ГРАДА,ПОРОКА И МАНАСТИРА!!!
Та вживявайки се в новата си роля чеда мои,аз НЕО ви казвам……
1.Никога не правете секс!!!
2.За да не се поболеете освобождавайте напрежението само чрез новата така наречена А сексуалност/насаме с себе си/
3.Не си и помисляйте да пожелавате човек от срещуположния пол/камо ли от собствемня/,за да не Ви накажат!!!
4.Бъдете неосведомени за Интимността,защото това е Истината по Пътя на Живота!!!
5.Прекланяите се пред девствеността и на всяка цена я пазете до дълбока старост,тя е вашето съкровище!!!
6.Гледайте нещата само в розово-Света е толкова хубав,а ако случайно Ви кажат че неща като наркотици,проституция и престъпност съществуват..не им вярвайте,тези информации са плод на заблудени мозъци дето си мислят че всичко знаят!
7.Спрете и да четете всичко което става за четене-така Света ще си остане розов завинаги!!!И не влизайте в нета-пороците там дебнат на всяка крачка!!!Не гледайте и TV!!!
8.Ако всичко написано по горе Ви се случва...…Господ да Ви е на помощ!
Амин!
Патриарх НЕО!!!!!
/бивш грешник/
P.с.И сега още по-сериозно....ако някой се е почувствал засегнат от моите поствания тук...дълбоко и искренно извинение!!!!!
И понеже и това дето четете е COPY-PASTE.....още веднъж извинения!!!! :roll: :roll: :roll:
Напълно подкрепям Нео !
Всички сте прошляци !
fuckin' moron..
Tia ne si s vsi4kia si..PROSTI I GOSPODI!!!! [-X
vij predi te mislex za dosta sme6en i dosaden i glupav! NO sega opredelno si vru6tam dumite nazad!!!
vij predi te mislex za dosta sme6en i dosaden i glupav! NO sega opredelno si vru6tam dumite nazad!!!
E blagodaria MAFIOZO 4edo moe....)))))
Ozeniam dumite ti...
iskam da se izpovqdam izvur6ix dosta pregre6eniq....
fuckin' moron..dobre kazano
Otwraten
02-02-2006, 18:09
Towa 6te e parwiq mi i poleden post w tozi taka nare4en "teen" forum. Poradi wazmojnite napadki ot strana na Lola ili drugi podobni individi s wezdesa6ta inteligentnost 6te uto4nq 4e sam "gost" za6toto samoto registrirane w forum kadeto nai obsajdanite temi sa "imate li si plan za 4ekiite", "kosmi w mejdubuzieto" i "dali da spq s nego KAJETE MIIIIIIIII" e prosto gubene na wreme. Temite na Neo (dori da priemem 4e sa napalno copy-paste) raznoobrazqwaha foruma i bqha moje bi edno ot malkoto ne6ta za koito otdelqh 5 min ot surfinga mi iz tozi forum. Zakliu4enata tema otnosno kuponite i linka sas snimki: da, mogat da se slojat w grafata "nepodhodq6ti za detska auditoriq" no ne mislq 4e biha podtiknali nqkoi nezrql individ kam moralen upadak. :smt018 :-& Towa e ne6toto koeto imam da kaja predi i tazi tema da bade zakliu4ena (koeto za sajalenie Neo sam ubeden 4e 6te se slu4i).
P.S. Lola samo pitam: ne misli6 li 4e 320+ mneniq w razstoqnie na 1 mesec ne se otrazqwat warhu psihi4eskoto ti razwitie??? I ne wijdam kaf e problema Neo da e "po putka" ot teb pri polojenie 4e w avatara ti ne wijdam kapka jenstwenost... Leka we4er na wsi4ki. :smt006
predlagam boikot ? :arrow:
Кръвосмешението е смъртен грях !
Кръвосмешението е смъртен грях !ei kvo da napraviq maikati mnogo mi xaresva(ebati kurvolqka e)
Кръвосмешението е смъртен грях !ei kvo da napraviq maikati mnogo mi xaresva(ebati kurvolqka e)
Брао ве ! Ама щом говоря за кръвосмешение(научи какво означава) излиза, че щом ебеш майка ми, тя е и твоя майка (не те е срам да ебеш майка си и да я наричаш курволяк), а аз имам брат майкоебец ! ахахахха
Баси тъпака... помисли малко преди да вкарваш "наредби" ахаххахаха !
pffffff ti si sme6niq! znam kvo ozna4ava kruvosme6enie!ne mi govori sme6nik!
pffffff ti si sme6niq! znam kvo ozna4ava kruvosme6enie!ne mi govori sme6nik!
Мноо си прав ! Все пак виж ме... не знам какво е кръвосмешени, пиша изречения без смисъл, а грамотността си няма да я коментирам ! Ама ко да ти разправям, важното е да си футболиииист !
P.S. Lola samo pitam: ne misli6 li 4e 320+ mneniq w razstoqnie na 1 mesec ne se otrazqwat warhu psihi4eskoto ti razwitie??? I ne wijdam kaf e problema Neo da e "po p***a" ot teb pri polojenie 4e w avatara ti ne wijdam kapka jenstwenost...
ммм, ако имаш предвид, че на снимките
не съм с къса пола тип колан и потниче
с деколте до под пъпа...ако за теб това е
женственост, хубаво тогава не съм женствена:)
за сметка на това имам поне малко акъл.
320+ мнения са нищо, просто съм банната със
стария ми ник.в форума съм от 2 години вече:)
къф е проблема нео да е по-путка от мен?
ми...щом няма проблем, чукай го:)
vajnoto e da si ozloben kompleksiran i da se zaqjda6 s tezi na koito im zavijda6....
"Госте",можеш спокойно да се пишеш от собствения си ник,все пак има неща като стил на писане и разни други такива,които определено те издават...
vajnoto e da si ozloben kompleksiran i da se zaqjda6 s tezi na koito im zavijda6....
Така е ! Трябва и да миришеш, обаче !
Така е ! Трябва и да миришеш, обаче !emi koito nqma pari da si plati smetkata za vodata parnoto toka taka e....
Така е ! Трябва и да миришеш, обаче !emi koito nqma pari da si plati smetkata za vodata parnoto toka taka e....
Отново си прав, но голяма част от българите са така и не мисля, че е уместно да се подиграваш с такива неща !
Отново си прав, но голяма част от българите са така и не мисля, че е уместно да се подиграваш с такива неща !off stana mi tupo da se zaqjdam ako iska6 na LS vupreki 4e nqma smisal pone da ne FLOOD-vame temata
Отново си прав, но голяма част от българите са така и не мисля, че е уместно да се подиграваш с такива неща !off stana mi tupo da se zaqjdam ako iska6 na LS vupreki 4e nqma smisal pone da ne FLOOD-vame temata
Мне. Тука си ми е добре ! Аз точно заради флуда го правя !
a nigga with attitude
02-02-2006, 20:06
ako ne se luja su6tite prostoii sa se govorili prez vremeto na srednovekovieto, vreme nasiteno s nezakonno rodeni deca, s nejelana bremennost i epidemii ot polovi bolesti
no da te svetna brato - ve4e ne sme v 6ibanoto srednovekovie. ima prezarvativi, kontracepti4ni sredstva, lekarstva protiv pove4eto bolesti, i propovqdvaneto na stari kato vremeto ideali za devstvenost i vyzdarjanie sa ne samo nenujni no i vredni.
i ako ima ne6to vajno na tozi svqt, ne6to koeto 6te ni spasi ot lainata na poroka, zalelei vsqko kyt4e na zemqta, to tova e liubovta, liubovta v neinata pylna estestvena forma - ne prosto 4uvstvo i ne prosto sex,a kombinaciqta ot dwete.
i to4no zaradi kato takiva kato teb, G-n neo, dnes v syvremenniq swqt liubov i sex sa dwe razli4ni ne6ta - edna ogromna gre6ka, koqto e v osnovata na vsi4kite izvra6teniq na koito sme svideteli.
ste ti bade dadeno sinko 8)
"Госте",можеш спокойно да се пишеш от собствения си ник,все пак има неща като стил на писане и разни други такива,които определено те издават...
A ti Ekita...za koi li pat se nalaga da se zanimavam s psevdo naveroiatnia ti nuh...ta ako imach vpredvid 4e ste sedna da picha v toia forum/kadeto iavno samoto mi registrirane beche grechka,no az vinagi sam si AZ i picha ako ne si zabeliazala ot svoe ime/kato GOST....zna4i si na nivoto na LOLA....
Ama to kato se zamislia mai izleze 4e 99 prozenta tuk hem ste k-u-r-v-i...hem ne si go priznavate!!! 8)
California
02-03-2006, 09:47
И по какво определи, че сме курви?
Ami moga da predstavia dostata4no dovodi...dori na li4na osnova :lol: O:) Oba4e..mi e zabraneno..a i ve4e sam Patriarh!!!!!Ne ne moga da pravia takiva nesta..ne ne neeee..... [-X :smt018 [-X
California
02-03-2006, 10:03
Ami moga da predstavia dostata4no dovodi...dori na li4na osnova :lol: O:) Oba4e..mi e zabraneno..a i ve4e sam Patriarh!!!!!Ne ne moga da pravia takiva nesta..ne ne neeee..... [-X :smt018 [-X
Нищо не можеш да представиш, защото предполагам, че не познаваш лично никой от тук!
Нищо не можеш да представиш, защото предполагам, че не познаваш лично никой от тук!
Ami vij California..tai kato ti si edna ot GOLEMITE MI i PRAZNOSLOVI OPONENTKI TUK...predpolagai si kolkoto iskach...savsem bezplatno e!!!!
California
02-03-2006, 10:12
Щом искаш за опонентка ме смятай, но не видях да защитиш мнението си... като се имат предвид всичките ти интелигентни теми (без онази със снимките) доста елементарно от твоя страна да си "оставиш магарето в калта"... :smt017
Щом искаш за опонентка ме смятай, но не видях да защитиш мнението си... като се имат предвид всичките ти интелигентни теми (без онази със снимките) доста елементарно от твоя страна да си "оставиш магарето в калта"... :smt017
STOM KAZVACH..SAMO 4E MAI ELEMENTAREN E SAMIA SAIT...I GOLIAMA 4AST OT POTREBITELITE MU...BIAH POMOLEN SAVSEM 4OVECHKI OT MODERATORITE TUK ZA NIAKOI NESTA I SE RAZBRAHME..TAKA 4E SE OBARNI KAM TIAH..AZ PROBLEM NIAMAM
California
02-03-2006, 10:17
Разбирам...бягаш от въпроса ми...
ми да има доста излишни неща в тоя сайт, но след като според теб е "елементарен" защо продължаваш да влизаш?
Разбирам...бягаш от въпроса ми...
ми да има доста излишни неща в тоя сайт, но след като според теб е "елементарен" защо продължаваш да влизаш?
zasto li...mi to si piche pod vsiako edno nesto napisano ot men...ne si li pro4ela :lol:
Ловеца, не дей да обиждаш дамите тук, пък и малко с неподходяща ирония подхождаш към ситуацията, но ти си знаеш.
Темата се изчерпа.