Влез

View Full Version : Какво да я правя?

Zanaku
02-02-2006, 23:15
Да кажат момичетата ----
-----
Харесвам едно момиче което в повечето случаи другите момчета биха определили като твърде разкрепостена. Не знае какво иска . Според мои приятели просто я е страх да бъде сама.

мисля че колкото и да го овъртам това ще разясни всичко :

Понякога съм я смятал за к**ка, понякога за най-хубавото нещо в живота ми, след което пак за к**ка и т.н.

Кажете какво да правя! ](*,) #-o

Стеснителната
02-02-2006, 23:33
Целивайте се, и после си теглете едно ебане :smt007 .[/list]

IKisseDAGirL
02-03-2006, 06:26
e разясни по-точно ситуацията де.. как да ти помогнем като незнаем за какво става въпрос :? 8)

midnight...
02-03-2006, 07:19
ами и ти май май не знаеш какво искаш :-s

Aaluran
02-03-2006, 09:09
ами и ти май май не знаеш какво искаш :-s Точно това щях да кажа и аз - щом сам не си сигурен в чувствата си, едва ли можем да ти помогнем. Изчакай малко докато изясниш какво чувтваш към нея или просто станете гаджета - така със сигурност ще разбереш ако не е за теб.

Atika
02-03-2006, 09:38
Ami kakvoto i da e .. ako imash jelanie da q promenish i da si s neq .. neznam kakvo se chudish.. pyrvo razberi kakvo iskash ti i posle se chudi tq kakva e

KOTKATA_17
02-03-2006, 10:16
[quote="Стеснителната"]Целивайте се, и после си теглете едно ебане :smt007 .[/list][/quote
xaxaax i tva go kazva Стеснителнатa :lol:

peperud4icata
02-03-2006, 10:45
dobre kazano =D> =D> =D>

Kianna
02-03-2006, 11:44
nemoje edno momiche da bude nai-hubawoto ti neshto w jiwota i ednowremenno s towa da ia mislish za kuchka..mn si protiworechish..moje da bude nai-hubawoto neshto w jiwota ti i da te iadoswa mnogo,no chak kuchka..ne warwi siakash ;-)))

CVETELLINA
02-03-2006, 17:36
dobre kazano =D> =D> =D>хахаха май има нещо такова :roll: :-k :mrgreen:

Zanaku
02-03-2006, 22:09
познавам я от почти 3 години.
в началото на втората тръгнахме - за една седмица
( а се опитвах да я сваля малко по малко от година - разбираемо е - все пак в даскало).
след което ме заряза заради роза , която и беше подарил един познат. после заряза и него и се хвана с трети, когото познаваше от 5-6 часа.
като го остави и него поведението и се промени доста.
стана по пряма и остави умилкването .

Фарсът тук е че флиртуваше (преди) с повечето ми приятели.
Фарсът на квадрат обаче е че успях да се ....
.... (не ми се смейте) успях да се влюбя в нея.

сега надявам се ви стана по-ясно защо съм на двата полюса относно нея.

в момента съм се окопитил малко и успявам да се държа на разстояние от чувствата. успявам , но е трудно..........

white_chik
02-04-2006, 06:22
dai o6te malko info ako iska6 pomo6t 6toto ni6to ne stava qsno.i kuv e problema kato e malko po razkrepostena da ne bi da predpo4ita6 da e nekuva sduhana zubutka???

LoLLiNa
02-04-2006, 06:34
abe taia spored men samo si tursi maistora! 6tom i e tolkova priatno da zariazva horata nared i da trugva kato luda s novi gadjeta 4estno kazano ne si zaslujava [-( A i tia ne mi prili4a tolkova na ku*ka, kolkoto na ku*va [-X Ako puk si tolkova vluben v neia nedei da i pokazva6 4uvstvata si za6toto ili 6te ti se izsmee v liceto dokato se mliaska s nekoi drug ili AKO vse pak trugne s teb ti 6te si porednia koito 6te zareje prosto za6toto sega tova i e zabavno, kara ia da se 4uvstva silna i jelana, abe got i e da si igrae na ku*va. Spoko do godina-dve 6te i mine :smt004 Ooo no ti ne moje6 da 4aka6 tolkova za6toto si "vluben"! Emi sori priatel no ili se otkaji ot neia za da ne produljava da te naraniava ili se primiri 4e tia ne moje da e samo tvoia i ti 6te bude6 samo porednia vluben v neia glupak, samo porednata igra4ka v rucete i. :smt064
A da i uspeh! :smt006

padnaloto_angel4e
02-04-2006, 06:53
pove4eto momi4eta se strahuvat da budat sami (dori i az) no tova nezna4i 4e sa kurvi .... a i ideqta na
midnight... ne e lo6a

WILD__BOY
02-04-2006, 07:01
Аве ще си позволя да напиша един пост, не за друго ама щото съм имам същи проблем. Луднах по едно момиче. Само тя ми беше в главата. Красива, нежна, откачена, но за сажаление непостоянна в отношението си към момчетата. Винаги като и е кофти идваше при мен, но когато на мен ми е кофти нея я нямаше. е накрая когато аз бях разочарован от нея тя се влюби в мен. Всичко се обърна с краката нагоре и се отдалечихме много.

Та съвета ми е да поговориш с нея. Опитай се. Разкрий и чувствата си по-най добрия начин. Ако ти отвърне чудесно, ако не ще поплачеш един месец и ще си намериш друга :) Няма да те боли много :P