Влез

View Full Version : Moderated: За първи път незнам как да спечеля някого?

ivito
02-03-2006, 03:04
zdraveite!problema e sledniq - hodeh s edno mom4e koeto v na4aloto pokazva6e 4e ima 4ustva no vs go misleha 4e e s momi4etata samo zaradi sex-a i az si imah edno na um.sled tova nqkak si sprq da mi pokazva kakvo 4ustva i az napravih edna ujasna greshka.edna ve4er se napihme s pr-ki i az se celuvah s nai dobriq mi pr-tel i estestveno " dobrojelateli" dookrasili istoriqta i az ne uspqh da mu obesnq.i sega ujasno mn iskam da byda s nego za6toto si go obi4kam i toi kaza 4e me obi4a i mi e prostil no ne moje da e s men.za parvi pat nz kak da spe4elq nqkogo....daite nqkakvi syveti pls! spored nai dobriq mu pr-tel 6te se opravim no az ne vqrvam.molq pomognete! 8-[

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 1 и 7 от правилника!
Благодаря!

MAFIOZO
02-03-2006, 07:09
offffffff mnoo se draznq taka nqkoi kato kaje OBI4KAM SI GO..... mi kato si go OBI4KA6 6te nameri6 na4in be!a i da si mislila kakvo pravi6

mariella_17
02-03-2006, 08:15
i az mislq, 4e svremeto 6te se opravite, moje bi prosto mu trqbva malko vreme da pomisli i ako naistina te obi4a otno6eniqta vi 6te se opravqt. ina4e prosto badi mila i mu dokaji, 4e go obi4a6 i 4e naistina sajelqva6 dokato e vreme

e_l_i_z_a
02-03-2006, 10:54
Говори с него и му кажи,че наистина го обичаш и се съберете пак!

02-03-2006, 11:09
offffffff mnoo se draznq taka nqkoi kato kaje OBI4KAM SI GO..... mi kato si go OBI4KA6 6te nameri6 na4in be!a i da si mislila kakvo pravi6

shto be chovek ,stavat ponqkoga greshki,ti ne si li si pomislql za druga ..?!?Samo ne kazvai Ne,che nqma povqrvam :) vseki pone vednyj v jivota si izneverqva(poradi red pricini)dali za 1 vecher ili za poveche vreme..ne se znae ;)
a otnosno temata ,syblazni go ,celuni go i mu kaji kolko dddyrjish na nego ;)

peperud4icata
02-03-2006, 11:17
nai-dobre govori s nego za da moje toi da razbere 4uvstvata ti.spored men 6te se opravite,no trqbva malko vreme da mine.i az da sam na negovo mqsto i az 6te iskam da iz4akam malko :lol:

Kianna
02-03-2006, 11:56
Nikoi nemoje da znae dali shte se suberete ili ne..wupreki,che mnogo hora sa si mislili,che e s momichetata si samo zaradi sex-a moje da greshat..,t.e. da ne moje ili da ne iska da prieme,che si mu iznewerila-wse pak towa dosta nakurniawa samochuwstwieto mu..gowori s nego i mu kaji neshtata takiwa ,kakwito sa!Success ! :wink:

MAFIOZO
02-03-2006, 16:14
sa 4e sam izneverqval da priznavam no posle kogato momi4eto razbere i mi kaje KRAI zna4i KRAI a ne da xodq da se molq kato parcal za da me obi4at

rusalkata_
02-03-2006, 17:23
ами...какво да направиш?опитай се все пак за последно да спечелиш доверието му...но ако той не иска и каже че не иска да има нищо общо с теб,съобрази се с желанието му...и друг път помисли преди да се целуваш с някой... :?

CVETELLINA
02-03-2006, 17:28
еми трябва да поговориш с него и да се опиташ да му обясниш,че ти обичаш него и ,че тази изневяра не е значела нищо за теб и ,че си направила тази грешка,защото си мислела че м/у вас вече няма чувства....ако така е станало наистина де :-k :-k ....според мен това би трябвало да ти помогне O:) O:) Успех
:smt006 :wink: :wink:

gorskata_feja
02-03-2006, 17:34
Az si mislq, 4e trqbva da sednete 2-mata s nai-dobriq ti fr i mom4eto, koeto obi4a6 i da se opitate da mu obesnite kvo e stanalo to4no :)

Aaluran
02-03-2006, 18:04
Говори с него.(По)кажи му че наистина съжаляваш. Кажи му истината - че наистина го обичаш и че това е било ужасна грешка. Но му дай малко време - сега е много наранен и в сърцето си, все още не ти е простил.

ivito
02-03-2006, 20:42
blagodarq vi za pomoshta. 6te opitam pak... kakvoto stane..ne moga da go nakaram na sila.blagodarq vi pak