PDA

View Full Version : dali e stanala belqta?

mmmx
02-03-2006, 10:17
zdravejte. predi 2-3 sedmici pravihme sex s priqtelkata mi, az svar6ih s prezervativ. Sled tova ima6e 10-tina min svirki, probahme vroti tek na golo, no nqma6e vreme i prikly4ihme (1-2 min na golo). sega trqbva da i doide na moqta priqtelka, no ne6to se bavi, dali e stanalo ne6to????!?!

G.X. 17 godini.

mmmx
02-03-2006, 10:21
togava ne bqh svar6il vtoriq tek.

ProstoAz
02-03-2006, 10:34
Нищо не е станало, спи спокойно! Скоро ще и дойде! :wink:

[PITBULL]
02-03-2006, 10:34
ne e mn sigurno no ima testove i lekari

mmmx
02-03-2006, 10:40
ot kolko do kolko dni ako zakysnee trqbva da se pritesnqvam? dnes ve4erta 6te pysna edno test4e za bremennost da vidim

02-03-2006, 13:31
Ми кво да ти кажа почвайте вече да избирате тапети и да мислите име за детето

mmmx
02-03-2006, 16:09
6te go krystim Гocт, i 6te zapalq sve6ti4ka da e ostroymno deteto kolkoto tebe i kycito vapcarov zaedno.

Aaluran
02-03-2006, 18:32
Ако пропусне и следващият си цикъл, тогава има сериозно основание за притеснение. Дотогава - тестове за бременност и ако са положителни - лекари.

LadyDi
02-03-2006, 18:36

След като не си свършил какво се тревожиш :?: Не знаеш ли как стават бебетата :?: С онези мъничките нещица, дето ги пускаш като свършиш :?:

Това е от втория тек... но ако при първия презервативът е бил скъсан... тогава има за какво да се притесняваш...

Aaluran
02-03-2006, 18:48

След като не си свършил какво се тревожиш :?: Не знаеш ли как стават бебетата :?: С онези мъничките нещица, дето ги пускаш като свършиш :?:

Това е от втория тек... но ако при първия презервативът е бил скъсан... тогава има за какво да се притесняваш...Кратък урок по анатомия - освен спермаозоидите спермата съдържа и секрети от няколко жлези - Коупъровата или простатна и семенни мехурчета. По време на половия акт тези жлези отделят секрети, които могат да съдържат живи спрерматозоиди, които е възможно да причинят бременност(макар че не е много вероятно).

Така че, LadyDi, не е съвсем сигурно, че момичето няма да забременее, ако не си свършил.

LadyDi
02-03-2006, 18:55

Това е от втория тек... но ако при първия презервативът е бил скъсан... тогава има за какво да се притесняваш...Кратък урок по анатомия - освен спермаозоидите спермата съдържа и секрети от няколко жлези - Коупъровата или простатна и семенни мехурчета. По време на половия акт тези жлези отделят секрети, които могат да съдържат живи спрерматозоиди, които е възможно да причинят бременност(макар че не е много вероятно).

Така че, LadyDi, не е съвсем сигурно, че момичето няма да забременее, ако не си свършил.

Благодаря за урока, беше безценен. Точно това исках да обясня, че вероятността да забременее е горе долу еднаква.

Aaluran
02-03-2006, 19:06

Благодаря за урока, беше безценен. Точно това исках да обясня, че вероятността да забременее е горе долу еднаква. Надявам се, че говориш сериозно, в който случай благодаря.

Между другото забравих да спомена, че на тая възраст, а и изобщо цикъла може да се наруши от много неща (като стрес или болест, например), така че не се плаши от предишния ми пост. Шанса наистина е малък.

LadyDi
02-03-2006, 19:24
Не говорех сериозно. Знам много добре за течностите, освен спермата, които съдържат сперматозоиди. Но ти благодаря за това, че направи усилието да ми го обясниш.
А колкото до нарушението на цикъла, да съвсем вярно е. Ако си я наплашил, че е бременна, нищо чудно скоро да се проявят и други симптоми на бременност. Самовнушението е опасна работа, а стресът е една от основните причини за забавянето или преждевременното идване на цикъла.

WILD__BOY
02-03-2006, 19:53
тестче !

02-03-2006, 20:03

Това е от втория тек... но ако при първия презервативът е бил скъсан... тогава има за какво да се притесняваш...
Emi az puk na tebe 6te ti kaja 4e sled kato vednuj e svur6il s prezervativ ima veroqtnost po penisa da e ostanala sperma!Moje i da ne e golqmo,koli4estvo,no sus sigurnost e dostatu4no za edno bebe!
OPREDELENO E NUJEN TEST!!!

gboy
02-03-2006, 21:36
predi kolko vremestana tova - otidi do aptekata ima testove za 1 sedmica sled zabremenqvaneto i vzemete edin

a ina4e kakto spomenaha gore - moje razbira se

mmmx
02-05-2006, 09:50

Emi az puk na tebe 6te ti kaja 4e sled kato vednuj e svur6il s prezervativ ima veroqtnost po penisa da e ostanala sperma!Moje i da ne e golqmo,koli4estvo,no sus sigurnost e dostatu4no za edno bebe!

to4no tova imax vpredvid. 4e moje da e ostanalo ne6to, vypreki 4e sled tova ima6e 10-tina min svirki... dneska 6a praim test4e, stiskajte palci

sherry
02-05-2006, 10:47

to4no tova imax vpredvid. 4e moje da e ostanalo ne6to, vypreki 4e sled tova ima6e 10-tina min svirki... dneska 6a praim test4e, stiskajte palcidobre e da znae6 za drugiq pat pone da si go izmie6,ako e ostanalo ne6to da go ostrani6.Kaji kvo e stanalo s testa,stiskame palci :wink:

mmmx
02-06-2006, 19:26
estestweno che e stanalo kato ne znaesh kyde da prekliuchwash
chestito tatence hermafrodit e

moje6 da si odari6 1 4ikiq v znak na solidarnost sys hermafroditite, koi znae, moje i ti da si takyv

ina4e napravihme testa zasega e nared vsi4ko, mislq sled 2-3 dni da napravim povtoren da mi e mirna glavata :)
EVALA :-({|=

deidiy
02-06-2006, 19:39
ima si testove i ginekolozi taka4e..............................

malchoto_f
02-06-2006, 20:21
nai-dobre da poseti lekar. ni6to nqma da i stane. i za tvoq, i za neina sigurnost. :)

PR
02-06-2006, 20:40
da ne e losho da napravite edno test4e ...:)) dori ako ne za drugo pone vie da ste spokoino ... pak ako e stanal gafa... da se spre navreme :)) haide yspehh hora :))