View Full Version : dali e stanala belqta?
zdravejte. predi 2-3 sedmici pravihme sex s priqtelkata mi, az svar6ih s prezervativ. Sled tova ima6e 10-tina min svirki, probahme vroti tek na golo, no nqma6e vreme i prikly4ihme (1-2 min na golo). sega trqbva da i doide na moqta priqtelka, no ne6to se bavi, dali e stanalo ne6to????!?!
G.X. 17 godini.
togava ne bqh svar6il vtoriq tek.
ProstoAz
02-03-2006, 10:34
Нищо не е станало, спи спокойно! Скоро ще и дойде! :wink:
[PITBULL]
02-03-2006, 10:34
ne e mn sigurno no ima testove i lekari
ot kolko do kolko dni ako zakysnee trqbva da se pritesnqvam? dnes ve4erta 6te pysna edno test4e za bremennost da vidim
Ми кво да ти кажа почвайте вече да избирате тапети и да мислите име за детето
6te go krystim Гocт, i 6te zapalq sve6ti4ka da e ostroymno deteto kolkoto tebe i kycito vapcarov zaedno.
Ако пропусне и следващият си цикъл, тогава има сериозно основание за притеснение. Дотогава - тестове за бременност и ако са положителни - лекари.
След като не си свършил какво се тревожиш :?: Не знаеш ли как стават бебетата :?: С онези мъничките нещица, дето ги пускаш като свършиш :?:
Това е от втория тек... но ако при първия презервативът е бил скъсан... тогава има за какво да се притесняваш...
След като не си свършил какво се тревожиш :?: Не знаеш ли как стават бебетата :?: С онези мъничките нещица, дето ги пускаш като свършиш :?:
Това е от втория тек... но ако при първия презервативът е бил скъсан... тогава има за какво да се притесняваш...Кратък урок по анатомия - освен спермаозоидите спермата съдържа и секрети от няколко жлези - Коупъровата или простатна и семенни мехурчета. По време на половия акт тези жлези отделят секрети, които могат да съдържат живи спрерматозоиди, които е възможно да причинят бременност(макар че не е много вероятно).
Така че, LadyDi, не е съвсем сигурно, че момичето няма да забременее, ако не си свършил.
Това е от втория тек... но ако при първия презервативът е бил скъсан... тогава има за какво да се притесняваш...Кратък урок по анатомия - освен спермаозоидите спермата съдържа и секрети от няколко жлези - Коупъровата или простатна и семенни мехурчета. По време на половия акт тези жлези отделят секрети, които могат да съдържат живи спрерматозоиди, които е възможно да причинят бременност(макар че не е много вероятно).
Така че, LadyDi, не е съвсем сигурно, че момичето няма да забременее, ако не си свършил.
Благодаря за урока, беше безценен. Точно това исках да обясня, че вероятността да забременее е горе долу еднаква.
Благодаря за урока, беше безценен. Точно това исках да обясня, че вероятността да забременее е горе долу еднаква. Надявам се, че говориш сериозно, в който случай благодаря.
Между другото забравих да спомена, че на тая възраст, а и изобщо цикъла може да се наруши от много неща (като стрес или болест, например), така че не се плаши от предишния ми пост. Шанса наистина е малък.
Не говорех сериозно. Знам много добре за течностите, освен спермата, които съдържат сперматозоиди. Но ти благодаря за това, че направи усилието да ми го обясниш.
А колкото до нарушението на цикъла, да съвсем вярно е. Ако си я наплашил, че е бременна, нищо чудно скоро да се проявят и други симптоми на бременност. Самовнушението е опасна работа, а стресът е една от основните причини за забавянето или преждевременното идване на цикъла.
WILD__BOY
02-03-2006, 19:53
тестче !
Това е от втория тек... но ако при първия презервативът е бил скъсан... тогава има за какво да се притесняваш...
Emi az puk na tebe 6te ti kaja 4e sled kato vednuj e svur6il s prezervativ ima veroqtnost po penisa da e ostanala sperma!Moje i da ne e golqmo,koli4estvo,no sus sigurnost e dostatu4no za edno bebe!
OPREDELENO E NUJEN TEST!!!
predi kolko vremestana tova - otidi do aptekata ima testove za 1 sedmica sled zabremenqvaneto i vzemete edin
a ina4e kakto spomenaha gore - moje razbira se
Emi az puk na tebe 6te ti kaja 4e sled kato vednuj e svur6il s prezervativ ima veroqtnost po penisa da e ostanala sperma!Moje i da ne e golqmo,koli4estvo,no sus sigurnost e dostatu4no za edno bebe!
to4no tova imax vpredvid. 4e moje da e ostanalo ne6to, vypreki 4e sled tova ima6e 10-tina min svirki... dneska 6a praim test4e, stiskajte palci
to4no tova imax vpredvid. 4e moje da e ostanalo ne6to, vypreki 4e sled tova ima6e 10-tina min svirki... dneska 6a praim test4e, stiskajte palcidobre e da znae6 za drugiq pat pone da si go izmie6,ako e ostanalo ne6to da go ostrani6.Kaji kvo e stanalo s testa,stiskame palci :wink:
estestweno che e stanalo kato ne znaesh kyde da prekliuchwash
chestito tatence hermafrodit e
moje6 da si odari6 1 4ikiq v znak na solidarnost sys hermafroditite, koi znae, moje i ti da si takyv
ina4e napravihme testa zasega e nared vsi4ko, mislq sled 2-3 dni da napravim povtoren da mi e mirna glavata :)
EVALA :-({|=
ima si testove i ginekolozi taka4e..............................
malchoto_f
02-06-2006, 20:21
nai-dobre da poseti lekar. ni6to nqma da i stane. i za tvoq, i za neina sigurnost. :)
da ne e losho da napravite edno test4e ...:)) dori ako ne za drugo pone vie da ste spokoino ... pak ako e stanal gafa... da se spre navreme :)) haide yspehh hora :))