Влез

View Full Version : ЗА СЕКСА,ГРАДА,ПОРОКА И МАНАСТИРА 2

02-03-2006, 10:41
Eto takav razgovor se priema kato obida nad dama...

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=29034&postdays=0&postorder=asc&start=30

NO COMENT!!!!!!

E misleh si 4e sme se razbrali s Moderatorite tuk..no kakto izglejda mai sme si vse taka dale4 i kato mnenia,i kato HORA i kato vsi4ko za koeto vi hrumne...jalko!!!!Neprekasnato sam obviniavan v nesto tuk,samo deto ne znam za kakvo to4no....
Ami sled kato vsi4ki kazvate 4e NEO e NEOBHODIMIA GRECHNIK.....zasto kato poglednete vsi4ki temi tuk,moite sa s nai-mnogo mnenia i diskusii po tiah....zasto tezi deto nai-mnogo pliuiat varhu mene parvi pro4itat napisanoto ot men...GOLIAM PARADOX e tova!!!Oba4e vsi4ko si ima granizi i dori moeto tarpenie se iz4erpa!!!!

Tai 4e otsega natatak TEMI OT MEN NIAMA DA IMA NAISTINA VE4E!!!!4etete si spisvania ot roda na.... KOI KADE I KOGA GO SARBIALO,KOI MU SE E DOEBALO,KOI KADE NE E OBRASNAT I ZASTO LIAVATA TOPKA E PO-GOLIAMA OT DIASNATA!!!Tova govori samo za edno-i da se obijdate i da ne se obijdate nivoto na saita e dosta nisko...kazvam go s ogromno sajalenie i s ugovorkata 4e ima to4no 5-6 4oveka tuk/polovinata sa momi4eta/ deto im pravia EVALA!Drugite sa ....abe TE SI ZNAIAT kakvo sa!!!!

:smt013 :smt013 :smt013

P.s.I pove4e na hora pod nivoto mi vaobste niama da otgovariam!!!!Pluite si na volia... :smt018

бездомник
02-03-2006, 10:44
Нео, ти или си на 15 или правиш грешка, че се подвизаваш в тийн форуми! Ако смяташ, че не те ценят тук, може да отидеш в някой не "тийн" форум например...
:-k

machoka
02-03-2006, 11:40
Ami vij California..tai kato ti si edna ot GOLEMITE MI i PRAZNOSLOVI OPONENTKI TUK

Ama to kato se zamislia mai izleze 4e 99 prozenta tuk hem ste k-u-r-v-i...hem ne si go priznavate!!!

+ непрестанните ти обиди към Lola.

Тук ценим женското присъствие :idea:

Подобни изказвания са недопустими. И моля, не създавайте нови топици. Оставил съм Ви нарочно една тема, в която да дискутираме. Други от този род. за Вашата персона, не са нужни.

Лек ден.