PDA

View Full Version : Момичета, излизате ли понякога без бельо?

02-03-2006, 17:02
Веднъж в училище на една мацка дънките и се бяха разгащили отзад толкова надолу, че ако беше с бельо, 100% щях да го видя. Това което видях обаче беше цепката на задника й. :) Явно е била без бельо.

Момичета, вие излизате ли без бельо понякога или просто съм попаднал на уникален случай? :)

HopeLesss
02-03-2006, 17:33
Аз лично не излизам без бельо. Намирам го за доста нехигиенично.... :roll:

GreenLadyM
02-03-2006, 17:47
az nosq mnogo plitki dunki i mnogo plitki prashki :oops: ...mnogo puti mi se e slu4valo da mi kazvat 4e nqmam belio,zashtoto taka izglejda...No ne vse oshte ne mi se e slu4valo da sum bez belio!Predpolagam 4e i momi4eto koeto si vidql e bilo taka...prosto prashkite sa i se "svlekli" mn nadolu... :smt012

02-03-2006, 17:51
Аз също, не само не излизам, а си ходя с бельо... не мога да си представя да си "лепнеш" дънките на голо... иначе за поличка - по-поносимо! А относно това момиче, може да е била с много смъкнати прашки... наистина на поглед изглежда невъзможно да има бельо отдолу, но въпреки всичко да си и присъства в облеклото ;)

deidiy
02-03-2006, 18:04
a we s pola s danki vse taq kak moje edno momi4e koeto se ima za higeni4no da tragne bez belio.
specialno za vav u4ili6te mojebi naistina e bila sas svle4eni pre6ki(koeto pak e jasno) no pak moje i da e bila bez belio :-#

с бельо:)
02-03-2006, 18:36
еми,тва е нормално,при почти вс момичета е така,като ти се смъкнат дънките,те смъкват и прашките и момчетата в клас мн пъти са ни питали и ние като покажем,че сме със,и те мн се учудватама вече си знаят,че е нормално.иначе мн малко момичета ходях без бельо,повече са момчетата,които го правят/през лятото/,което за мен си е доста гадно,ама личен избор.
един съученик ходи без и вс му викат само,че така е мн нехигиенично и ако се уважава,трябвад носи,ама той пак неси слага...вс да прави квото си иска! :D

Svetlana_Pei4eva
02-03-2006, 18:40
nikoga ne izlizam bez belio,adski nehigieni4no e!

seksyy
02-03-2006, 18:43
predpo4itam da mi se vijdat prakite ot kolkoto cepkata na gaza

love_delight
02-03-2006, 18:44
Винаги с бельо!

jacky39
02-03-2006, 21:27
...prosto prashkite sa i se "svlekli" mn nadolu... :smt012

Свлекли или се изгубили!?!
Не говоря за конкретен случай! Не ме разбирай погрешно!
А без бельо не е и комфортно! [-X
Жули-дращи! :(

elize
02-03-2006, 21:31
Ideqta da hodq bez belio ne mi se struva mnogo uda4na.

`Death`Whore`
02-03-2006, 21:32
Не е хигиенично.

>@>>>@<
02-03-2006, 21:44
в тая връзка някои прашки са си като да си без тях...какво им е по-хигиеничното, отколкото да не носиш бельо..

`Death`Whore`
02-03-2006, 22:19
Никой не е казал, че прашките са хигиенични. :-({|= :-({|= :-({|=

lina15
02-03-2006, 22:56
s belio si hodq...1-vo 4e e mnogo po hihieni4no i 2-ro 4e e po komfortno!

pipi`e`golqma
02-03-2006, 22:59
Не неудобно е, некомфортно е и сЪщо така както сички и аз ше кажа че е нехиегично може да се получи някфа инфекция блааа [-X [-X Я боксерките или прашките на д-тУ и тфа е :smt016

white_chik
02-04-2006, 06:39
ne sum izlizala bez belio.Adski nehegeni4no e.A na mnoo momi4eta im se svli4at dunkiti i pra6kite.Taka 4e tva momi4e po4ti sus sigurnost e bilo s belio moje bi prosto po-plitko

ZaBezBelyoto
02-04-2006, 09:17
Predstawete si edno momche wi wodi u tqh i.. sq shte wa ibe..Mi toi dokato wi mahne sutienta(ako e nqkoi kreten shte mu otneme mnogo wreme).. Nosite li potnici ? Sq wi swalq dynkite. Dzipa se razwalq i na onq mu spada. Mychi sa da go oprawi...no ne stawa. Nakraq reshawa da gi drypne sys wsichka sila i da gi skysa. Momicheto e s prashki ili s jenski bokserki.( Na men lichno weche mi e spadnal)Swalq gi i ko wijda ? GORA!Ot pypa do do \,,/. Momiche se izcherwqwane i reshawa da si zamine.I taka dwamata go duhat. Kakyw e izwoda? Ami.. :-k Ne nosete belyo ;)

02-04-2006, 09:26
vazbujdasto e...kogato izlezech s edno momi4e....taka...mejdu drugoto da razberech 4e pod polata ili pantalonite e bez belio))) :lol:

Dizi
02-04-2006, 10:29
кюлотите за гащи ли се броят аааааахахахахаххахахаха
разяснете да знам ко да отговоря :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dizi
02-04-2006, 10:30
извинявам се за отклонението амче разбира се,че си нося бельо за ко да се лишавам от кефа да си избирам по 2 часа какво да си купя :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

`Death`Whore`
02-04-2006, 10:33
Predstawete si edno momche wi wodi u tqh i.. sq shte wa ibe..Mi toi dokato wi mahne sutienta(ako e nqkoi kreten shte mu otneme mnogo wreme).. Nosite li potnici ? Sq wi swalq dynkite. Dzipa se razwalq i na onq mu spada. Mychi sa da go oprawi...no ne stawa. Nakraq reshawa da gi drypne sys wsichka sila i da gi skysa. Momicheto e s prashki ili s jenski bokserki.( Na men lichno weche mi e spadnal)Swalq gi i ko wijda ? GORA!Ot pypa do do \,,/. Momiche se izcherwqwane i reshawa da si zamine.I taka dwamata go duhat. Kakyw e izwoda? Ami.. :-k Ne nosete belyo ;)
Да, не носете бельо, ходете само по къси роклички, защото на момченцата им спада, когато ви свалят гащите. А аз мислех, че мъжете се възбуждат, когато опипват и събличат момиче.
И още нещо - в твоя пост проблемът е най-вече в гората. Следващият път когато ще чукаш някоя, И кажи да е чисто гола и обяръсната дори на главата, за да не ти пречи косата.

IdiOtKa
02-04-2006, 10:57
извинявам се за отклонението амче разбира се,че си нося бельо за ко да се лишавам от кефа да си избирам по 2 часа какво да си купя :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:напаплно сам сагласна .... аи е някво кофти да си без белио .... :mrgreen:

HeDa
02-04-2006, 11:21
Abe tva momi4e e imalo belio mi se struva oba4e prosto e bilo s pra6ki s mnogo niska taliq... I az sym bila s takiva pra6ki i te slizat mnogo nadolu ponqkoga i taka izglejda :smt016 I sa me pitali daje dai imam ne6to ot dolu..Xaxa Vsy6tonst bih izleznala bez belio i bih bila s pola..Na momenti otka4am i moje da napraq ei takava prostotiq hiihih Te mom4etata se vyzbujtat ot takiva raboti mi se struva 8)

ComiX
02-04-2006, 11:25
Никога!Представям си ква комфортност ще е... :?

SweetBunny
02-04-2006, 11:29
Abe tva momi4e e imalo belio mi se struva oba4e prosto e bilo s pra6ki s mnogo niska taliq... I az sym bila s takiva pra6ki i te slizat mnogo nadolu ponqkoga i taka izglejda :smt016
Mdaa, taka e, vijdala sum mnogo momi4eta, na koito dupeto taka im se vijda i ass mnogo vnimavam i moite dunki da ne slqzat taka nadolu i da se vidi cepkata 8-[ :smt087 :smt081
Ina4e dosega ne sum izlizala bez belio, opredeleno nqma da mi e komfortno :smt017 :-#

Oyama
02-04-2006, 11:30
Кат съм на лекции и си нямам работа снимам с ГСМа гъзовете на момичетата от предния ред, се пред мене ше седне некоя гад дето и лъсват бузките, :lol: .

`Death`Whore`
02-04-2006, 11:32
И ако се изкачваш по стълби /с пола и без бельо/ всички ще ти видят половите органи. Много яко.

e4o
02-04-2006, 11:41
bes sutien mi se e slu4valo da izlizam :lol:

02-04-2006, 11:42
Кат съм на лекции и си нямам работа снимам с ГСМа гъзовете на момичетата от предния ред, се пред мене ше седне некоя гад дето и лъсват бузките, :lol: .

Ne se i samniavam-a znaesh li kakvo bi kazal MODERATORA ZA TOVA A :lol: 4e e podsadno..xaxaxaxaxaxxaaaxxaxax :lol: :lol: :lol: :lol:

`Death`Whore`
02-04-2006, 11:48
bes sutien mi se e slu4valo da izlizam :lol:
За да ти гледат всички зърната?

sarang
02-06-2006, 11:19
Аз също, не само не излизам, а си ходя с бельо... не мога да си представя да си "лепнеш" дънките на голо... иначе за поличка - по-поносимо! А относно това момиче, може да е била с много смъкнати прашки... наистина на поглед изглежда невъзможно да има бельо отдолу, но въпреки всичко да си и присъства в облеклото ;)
Хаха, много поносимо за поличка. Особено ако е къса. Наведеш се и... А да не говорим, че влагалището не е сухо, така че къде ще отиват секретите? Направо на земята ли?

Leave`S Eyes
02-06-2006, 11:29
Не..... :smt108 :smt119 :smt011

ralitca_17
02-19-2006, 13:43
DA hodila sum bez belio pod dankovata mi kasa pola,no samo kato sum s gadzeto mi. Mnogo e iako da hodish bez belio pod pola ! inache ako si s danki ili neshto drugo e nedopustimo i nehigienichno da se hodi bez belio!

lainagovna
02-19-2006, 15:21
И ако се изкачваш по стълби /с пола и без бельо/ всички ще ти видят половите органи. Много яко.
2 пъти ми се е случвало а уцеля тая гледка и трябва да кажа че е супер ултра яко за гледане. даже са се сетих веднъж в един реис една с няква къса рокля беше седнала ама така малко остава да и се видят сливитеи като дойде момента да става за мен ли го направи незнам ама първо си отвори широооко краката а на мен патката щеше да ми експлодира и после бааавно започна да става. Мммммм...

sexy_macka
02-19-2006, 15:24
sineoka_kukla Пуснато на: 04.02.5 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

HeDa написа:
Abe tva momi4e e imalo belio mi se struva oba4e prosto e bilo s pra6ki s mnogo niska taliq... I az sym bila s takiva pra6ki i te slizat mnogo nadolu ponqkoga i taka izglejda

Mdaa, taka e, vijdala sum mnogo momi4eta, na koito dupeto taka im se vijda i ass mnogo vnimavam i moite dunki da ne slqzat taka nadolu i da se vidi cepkata
Ina4e dosega ne sum izlizala bez belio, opredeleno nqma da mi e komfortno

=D>

`Death`Whore`
02-19-2006, 15:27
Секси мацка, ако няма какво да напишеш, не цитирай! Ако не можеш да измислиш нищо що-годе смислено, не пиши! Престани да пускаш мнения с цитат и емотиконка, която пляска с ръце!

kissorankata
02-19-2006, 17:17
Не, да не съм луда.Наистина е адски нехигиенично.Да си облека дънките на голо...ужас. :shock: Е, ако става въпрос за без сутиен...може да мине, но за такива които нямат кво да сложат в него. :smt019

ReDoNe
02-19-2006, 18:57
Според мене това може да е мн нехигиенично ... но мене доста ме вазбужда ... някое момиче ... без гащички ... по поличка ... или особено пролетта или ранна есен когато трагнете сас онези бели прозрачни панталонки ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Waterhand
02-19-2006, 19:18
ахахаххахахахахахха :smt017 :smt017

TSecret
02-19-2006, 19:24
po princip enevazmojno da sam bez belio-super nekomfortno e osobeno ako si s pantalon... no v4era cial den biah na gosti pri gadjeto mi i zabraih kvo e belio... :oops: