View Full Version : kak da po4na
ZNAM che moqta priqtelka iska da pravim.. "sex" m ne mi go e kazvala direktno no te si se razbira po deistviqta i dumite i .. iskam da pogovorq s tova za neq no tq 4aka az da zapochna .. no se chudq kak da zapochna .. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
malchoto_f
02-03-2006, 20:28
vij sega.... prosto i kaji 4e q jelae6, no taka 4e da ne q postavq6 v neudobno polojenie i da ne q uniji6. kaji i 4e q obi4a6 i tova e esetveniq pat na razvitie na va6ata vrazka. kaji i 4e si gotov da pravite sex i 4e kogato i tq e gotova da ti go kaje za da bedat otno6eniqta vi napalno harmoni4ni i palni. a i 4e 6te 4aka6 kolkoto se nalaga - za da ne se 4uvstva pritisnata...... :)
prosto trqbva da si po-nejen i gotovo. ina4e moje da se stresne. aide i samo taka...
vij sega.... prosto i kaji 4e q jelae6, no taka 4e da ne q postavq6 v neudobno polojenie i da ne q uniji6. kaji i 4e q obi4a6 i tova e esetveniq pat na razvitie na va6ata vrazka. kaji i 4e si gotov da pravite sex i 4e kogato i tq e gotova da ti go kaje za da bedat otno6eniqta vi napalno harmoni4ni i palni. a i 4e 6te 4aka6 kolkoto se nalaga - za da ne se 4uvstva pritisnata...... :)
prosto trqbva da si po-nejen i gotovo. ina4e moje da se stresne. aide i samo taka...
am nee tq e gotova... useshtam go no kakto i da e .. mersi za suveta .. :)
SweetBunny
02-03-2006, 21:12
Samo edno ne razbiram :-k
Pita6 ni kak da zapo4ne6 da i namekva6, 4e iska6 da pravite sex?
ili
Kak da zapo4ne6 sus samiq sex? :smt004
Samo edno ne razbiram :-k
Pita6 ni kak da zapo4ne6 da i namekva6, 4e iska6 da pravite sex?
ili
Kak da zapo4ne6 sus samiq sex? :smt004 da verno
ImaNewbie
02-03-2006, 21:28
кажи и да се наведе като за начало после пиши пак да ти обяснявам
kaji i 4e mn miri6e i izka6 da q izkupe6 i prosto kato si zad neq "nevolno" i metni sapuna i tq kato se navede ..... ve4e e qsno