View Full Version : Moderated:тъп ли съм или момичетата напоследък нещо не ...
Здравейте хора,
това сам аз www.93825.sladur.com кажете грозен ли сам,
тъп ли сам или момичетата напоследък нещо хептем незнаят какво искат .... немога да си намеря момиче с което да ходя сериозно и без да се лъжем и обвиняваме за глупости... да сме заедно не за секса а за това което сме като едно цяло .. 4акам вашето мнение тук и на sladkiq_sf@abv.bg
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Mikohito
02-03-2006, 21:56
Пич проблема не е в теб просто момичетата вече явно незнаят и те какво искат.Уж им се иска да имат дълготрайна и сериозна връзка а изобщо не го показват с нищо.А след това казват че момчетата мислели само за секс и не искат връзка.Аз имам същият проблем.
teenkopele
02-03-2006, 22:03
Пич проблема не е в теб просто момичетата вече явно незнаят и те какво искат.
Споко, продължавай да търсиш и ще намериш желаното момиче. :wink:
pipi`e`golqma
02-03-2006, 23:18
Не се отчайваи.. все пак След всяко зло идва добро ... горе главата O:) ще намериш точното момиче
IKisseDAGirL
02-04-2006, 08:08
не търси любовта...остави я тя теб да открие.. тя е като сянка - когато я преследваш се крие, а когато бягаш от нея, тя те следи :roll: :wink: :oops:
miloto_girl_4e
02-04-2006, 08:21
пич,ама на теб нищо ти няма :!:
даже бих казала,че си адски чаровен :oops: :wink:
да,както казаха преди мен - проблема изобщо не е в теб :!:
просто за съжаление в днешно време момичетата са яко зле и никога не знаят какво искат :!:
престани да търсиш любовта,тя сама ще те намери когато най-малко очакваш :!: :wink:
кЪсмет :!: :D
Sonia...
02-04-2006, 08:45
За готин-готин си,ама как да преценим дали си умен,само да ти кажа това "търся си гадже,за да имам гадже"...:? Винаги са ми били интересни такива хора,не трябва ли първо да се влюбиш в някой и после да искаш да стане нещо с него?И като кажете,не ми върви с момичетата,еми тогава вземи се преориентирай към едно момиче,проблема е,че добрите момичета или вече са заети или вие не можете да ги оцените.:|
white_chik
02-04-2006, 09:10
extra si.Daje si mnoo sladuk.Prosto v dne6no vreme momi4etata uj iskat seriozna vruzka,a vsu6nost tursqt samo broiki.Spoko i tvoq mig 6e doide.6e q sre6ne6 nekoi den
WILD__BOY
02-04-2006, 09:18
Това просто не е правилният начин на мислене. Мирясай малко и се опитай да общуваш повече с момичета. Така ще се научиш да ги разбираш и е голяма вероятността да намериш половинката си :P
cvety_i_bebeto
02-04-2006, 09:31
ne si grozen ama xi4......kakto kazaxa po-gore...ne tarsi lubovta...i4akai tq da te nameri
Абе ти хубаво си рекламираш профила тука :evil: ама интернета не е място да се запознаваш с момиче защото готините момичета не висят в нета ами в кафетата и баровете. Тука най много някоя дебела и грозна като тия от магазина на ал бънди.
От снимката ти се вижда, че не си грозен, а от поста - че не си тъп. Ако момичетата не са го схванали, значи проблема е в тях, не в теб.
Абе ти хубаво си рекламираш профила тука :evil: ама интернета не е място да се запознаваш с момиче защото готините момичета не висят в нета ами в кафетата и баровете. Тука най много някоя дебела и грозна като тия от магазина на ал бънди.Току що обиди много моичета, Oyama, и то лошо. Това дали често си в нета, не означава, че си дебел или грозен, а че нямаш какво да правиш.
ПП: Интересно ми е как ще реагират момичетата в този форум.
IKisseDAGirL
02-05-2006, 15:07
не търси любовта...остави я тя теб да открие.. тя е като сянка - когато я преследваш се крие, а когато бягаш от нея, тя те следи
а и забравих да добавя, че харесваната личност не се определя само от външния вид - тя е съвкупност от характер, държание, маниери, интелигентност и умерено самочувствие 8)
От снимката ти се вижда, че не си грозен, а от поста - че не си тъп. Ако момичетата не са го схванали, значи проблема е в тях, не в теб.
Абе ти хубаво си рекламираш профила тука :evil: ама интернета не е място да се запознаваш с момиче защото готините момичета не висят в нета ами в кафетата и баровете. Тука най много някоя дебела и грозна като тия от магазина на ал бънди.Току що обиди много моичета, Oyama, и то лошо. Това дали често си в нета, не означава, че си дебел или грозен, а че нямаш какво да правиш.
ПП: Интересно ми е как ще реагират момичетата в този форум.
Боли ме кура чесно да ти кажа :smt005 .
lainagovna
02-06-2006, 04:39
Здравейте хора,
това сам аз www.93825.sladur.com кажете грозен ли сам,
тъп ли сам или момичетата напоследък нещо хептем незнаят какво искат .... немога да си намеря момиче с което да ходя сериозно и без да се лъжем и обвиняваме за глупости... да сме заедно не за секса а за това което сме като едно цяло .. 4акам вашето мнение тук и на sladkiq_sf@abv.bg
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
нека преведа за милите дами:
той е готин пич виждате му профила, в сладур.ком не му пишат затова идва тука. ако не сте регнати в сладура пишете му на пощата... тъпо :smt012
TheMaggie
02-06-2006, 07:47
Emi ne si ot nai krasivite,no stavash.A tova che momichetata ne znaqt kakvo iskat si e palna propaganda.Prosto moje bi tvoqt harakter ne im dopada.Sashto otkade znaesh che neshtata za koito se karate i obviniavate ne sa seriozni spored momichetata? [-X
[C][S][K][A]
02-06-2006, 07:49
Абе пич си е ве...Ти кфо искаш те момичетата не знаят кфо искат :)
TheMaggie
02-06-2006, 07:52
Za kakvo govorish taka kato momchetata sahsto neznaete kakvo iskate?! :evil: :smt062
[C][S][K][A]
02-06-2006, 07:55
Бе да ти кажа знаеме кфо искаме ама вие не ни го давате \:D/
TheMaggie
02-06-2006, 07:57
Aha sega momichetata izkarvash che sa kuchki e tva ako ne e cinizam?! :smt013
[C][S][K][A]
02-06-2006, 08:00
Бе те ако бех акучки и курви добре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ма те кат трагнат с некои си мислят че едва ли не ше се женят :)
TheMaggie
02-06-2006, 08:07
Vie pak momchetata samo za sex mislite.Pri
tova nie momichetata ne sme takiva oligofreni kato VAS??!?!?! :smt018 :smt013 :smt014 :smt062 :smt065
[C][S][K][A]
02-06-2006, 08:09
Еми да малко сме си проЗти аЪГАХГх
TheMaggie
02-06-2006, 08:15
Ni-nakraq si go prizna! :-D :mrgreen: :-D
[C][S][K][A]
02-06-2006, 08:25
Хахахахах е то си е ясну :smt006