PDA

View Full Version : Moderated:тъп ли съм или момичетата напоследък нещо не ...

Junior
02-03-2006, 21:26
Здравейте хора,
това сам аз www.93825.sladur.com кажете грозен ли сам,
тъп ли сам или момичетата напоследък нещо хептем незнаят какво искат .... немога да си намеря момиче с което да ходя сериозно и без да се лъжем и обвиняваме за глупости... да сме заедно не за секса а за това което сме като едно цяло .. 4акам вашето мнение тук и на sladkiq_sf@abv.bg

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Mikohito
02-03-2006, 21:56
Пич проблема не е в теб просто момичетата вече явно незнаят и те какво искат.Уж им се иска да имат дълготрайна и сериозна връзка а изобщо не го показват с нищо.А след това казват че момчетата мислели само за секс и не искат връзка.Аз имам същият проблем.

teenkopele
02-03-2006, 22:03
Пич проблема не е в теб просто момичетата вече явно незнаят и те какво искат.

Споко, продължавай да търсиш и ще намериш желаното момиче. :wink:

pipi`e`golqma
02-03-2006, 23:18
Не се отчайваи.. все пак След всяко зло идва добро ... горе главата O:) ще намериш точното момиче

IKisseDAGirL
02-04-2006, 08:08
не търси любовта...остави я тя теб да открие.. тя е като сянка - когато я преследваш се крие, а когато бягаш от нея, тя те следи :roll: :wink: :oops:

miloto_girl_4e
02-04-2006, 08:21
пич,ама на теб нищо ти няма :!:
даже бих казала,че си адски чаровен :oops: :wink:
да,както казаха преди мен - проблема изобщо не е в теб :!:
просто за съжаление в днешно време момичетата са яко зле и никога не знаят какво искат :!:
престани да търсиш любовта,тя сама ще те намери когато най-малко очакваш :!: :wink:
кЪсмет :!: :D

Sonia...
02-04-2006, 08:45
За готин-готин си,ама как да преценим дали си умен,само да ти кажа това "търся си гадже,за да имам гадже"...:? Винаги са ми били интересни такива хора,не трябва ли първо да се влюбиш в някой и после да искаш да стане нещо с него?И като кажете,не ми върви с момичетата,еми тогава вземи се преориентирай към едно момиче,проблема е,че добрите момичета или вече са заети или вие не можете да ги оцените.:|

white_chik
02-04-2006, 09:10
extra si.Daje si mnoo sladuk.Prosto v dne6no vreme momi4etata uj iskat seriozna vruzka,a vsu6nost tursqt samo broiki.Spoko i tvoq mig 6e doide.6e q sre6ne6 nekoi den

WILD__BOY
02-04-2006, 09:18
Това просто не е правилният начин на мислене. Мирясай малко и се опитай да общуваш повече с момичета. Така ще се научиш да ги разбираш и е голяма вероятността да намериш половинката си :P

cvety_i_bebeto
02-04-2006, 09:31
ne si grozen ama xi4......kakto kazaxa po-gore...ne tarsi lubovta...i4akai tq da te nameri

Oyama
02-04-2006, 09:42
Абе ти хубаво си рекламираш профила тука :evil: ама интернета не е място да се запознаваш с момиче защото готините момичета не висят в нета ами в кафетата и баровете. Тука най много някоя дебела и грозна като тия от магазина на ал бънди.

Aaluran
02-05-2006, 12:10
От снимката ти се вижда, че не си грозен, а от поста - че не си тъп. Ако момичетата не са го схванали, значи проблема е в тях, не в теб.

Абе ти хубаво си рекламираш профила тука :evil: ама интернета не е място да се запознаваш с момиче защото готините момичета не висят в нета ами в кафетата и баровете. Тука най много някоя дебела и грозна като тия от магазина на ал бънди.Току що обиди много моичета, Oyama, и то лошо. Това дали често си в нета, не означава, че си дебел или грозен, а че нямаш какво да правиш.

ПП: Интересно ми е как ще реагират момичетата в този форум.

IKisseDAGirL
02-05-2006, 15:07
не търси любовта...остави я тя теб да открие.. тя е като сянка - когато я преследваш се крие, а когато бягаш от нея, тя те следи
а и забравих да добавя, че харесваната личност не се определя само от външния вид - тя е съвкупност от характер, държание, маниери, интелигентност и умерено самочувствие 8)

Oyama
02-06-2006, 01:13
От снимката ти се вижда, че не си грозен, а от поста - че не си тъп. Ако момичетата не са го схванали, значи проблема е в тях, не в теб.

Абе ти хубаво си рекламираш профила тука :evil: ама интернета не е място да се запознаваш с момиче защото готините момичета не висят в нета ами в кафетата и баровете. Тука най много някоя дебела и грозна като тия от магазина на ал бънди.Току що обиди много моичета, Oyama, и то лошо. Това дали често си в нета, не означава, че си дебел или грозен, а че нямаш какво да правиш.

ПП: Интересно ми е как ще реагират момичетата в този форум.
Боли ме кура чесно да ти кажа :smt005 .

lainagovna
02-06-2006, 04:39
Здравейте хора,
това сам аз www.93825.sladur.com кажете грозен ли сам,
тъп ли сам или момичетата напоследък нещо хептем незнаят какво искат .... немога да си намеря момиче с което да ходя сериозно и без да се лъжем и обвиняваме за глупости... да сме заедно не за секса а за това което сме като едно цяло .. 4акам вашето мнение тук и на sladkiq_sf@abv.bg

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
нека преведа за милите дами:
той е готин пич виждате му профила, в сладур.ком не му пишат затова идва тука. ако не сте регнати в сладура пишете му на пощата... тъпо :smt012

TheMaggie
02-06-2006, 07:47
Emi ne si ot nai krasivite,no stavash.A tova che momichetata ne znaqt kakvo iskat si e palna propaganda.Prosto moje bi tvoqt harakter ne im dopada.Sashto otkade znaesh che neshtata za koito se karate i obviniavate ne sa seriozni spored momichetata? [-X

[C][S][K][A]
02-06-2006, 07:49
Абе пич си е ве...Ти кфо искаш те момичетата не знаят кфо искат :)

TheMaggie
02-06-2006, 07:52
Za kakvo govorish taka kato momchetata sahsto neznaete kakvo iskate?! :evil: :smt062

[C][S][K][A]
02-06-2006, 07:55
Бе да ти кажа знаеме кфо искаме ама вие не ни го давате \:D/

TheMaggie
02-06-2006, 07:57
Aha sega momichetata izkarvash che sa kuchki e tva ako ne e cinizam?! :smt013

[C][S][K][A]
02-06-2006, 08:00
Бе те ако бех акучки и курви добре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ма те кат трагнат с некои си мислят че едва ли не ше се женят :)

TheMaggie
02-06-2006, 08:07
Vie pak momchetata samo za sex mislite.Pri
tova nie momichetata ne sme takiva oligofreni kato VAS??!?!?! :smt018 :smt013 :smt014 :smt062 :smt065

[C][S][K][A]
02-06-2006, 08:09
Еми да малко сме си проЗти аЪГАХГх

TheMaggie
02-06-2006, 08:15
Ni-nakraq si go prizna! :-D :mrgreen: :-D

[C][S][K][A]
02-06-2006, 08:25
Хахахахах е то си е ясну :smt006