PDA

View Full Version : Страх ме е

mitkomechev
02-04-2006, 10:21
Проблема ми е че свършвам доста бързо, още на 2рата минута.Но и аз и приятелката ми искаме да продължим. Имам сили и наистина го правя, но ме е страх, защото съм напълнил презерватива още на 2 минута.Тя си мисли че свършвам по късно, в смисъл не ме усеща.И аз продължавам да блъскам още с пълен презерватив.После като го изкарам всичко е точно,но ме е страх че може нещо да се случи.Какво ще кажете по въпроса

`Death`Whore`
02-04-2006, 10:27
Веднага преставаш да го правиш! Има голяма вероятност да са излезли доста сперматозоиди.

red_rose
02-04-2006, 10:30
Наистина трябва да спреш.Ами представи си само,че някой път презервативът се скъса и тогава какво ще правиш??? Тя ще те пита защо си свършил в нея и тогава лъжата ти ще излезе наяве.Едва ли ще й е много приятно да разбере,че не си я пазил.По-добре си поговорете за това и със сигурност ще измислите нещо, защото иначе ще има да тичате до аптеката за постинор [-X

mitkomechev
02-04-2006, 10:33
добре до сега винаги е бил здрав, има ли шанс да е станала белята, от тук нататък ще променя нещата

`Death`Whore`
02-04-2006, 10:36
Добре, де, не можеш ли да се сдържаш малко? Когато ти дойде да свършиш, си помисли за нещо от училище. И така - няколко пъти. Мъжът казва, че след сдържане оргазмът е доста по-силен.
А презервативът се задържа към пениса и веднага след свършването се изважда от жената!

Бате Иво
02-04-2006, 10:37
1.30% от мъжете свършват бързо
2.30% са импотентни
3.30% са като тебе тъпи
4.10% са такива каквито ти никога няма да бъдеш

Ся сериозно земи се осъзнай що за отговори питаш ...

mitkomechev
02-04-2006, 10:39
Бате Иво,питам щото ме притесняват тези неща и се надявах някой да сподели и да ме посъветва какво да правя. Да спирам и да продължавам с нов балон или?

`Death`Whore`
02-04-2006, 10:41
1. Това не е балон.
2. Свършваш, вадиш, измиваш си много добре пениса, изшикаваш се и започвате пак.

neshtu
02-04-2006, 10:42
ole :) da opredeleno prestani da go pravish tova... ot kyde znaesh che e bil zdrav? ami ako se e spukal.a i da ne e veroqtnostta da se sluchi e dosta golqma. mda opitvaj da se sdyrjash a i po-dobre kato svyrshish si smeni prezervativa prosto .. nevqrvam priqtelkata ti da ti se syrdi che go smenqsh, a po-skoro bi i bilo nepriqtno ako razbere che ne q pazish kakto kaza red rose

`Death`Whore`
02-04-2006, 10:45
А тя трябва да е адски зле, за да не усеща, че в нея влиза нещо МЕКО!

Hun7eR
02-04-2006, 17:29
Има много подобни теми "свъпшвам много бързо" и ако малко се беше разровил щеше да видиш ,че първите пъти е така ... колкото по-често го правиш толкова по-дълго ще е .. \:D/

bulgarche
02-04-2006, 19:10
След като свършиш...половия акт приключва...то си е закон. Не продължавай да "блъскаШ след това. По-добре го смени и шпак си продължавай, но не и със същия

vihrogon
02-04-2006, 20:12
ima edni prezervativi kazvat se DUREX PERFORMA (v siva kutiika sa ) koito imat edna napalno bezvredna sastavka koqto spomaga da ne se prazni6 barzo

02-04-2006, 20:46
:mrgreen: Тук е така със всяка тема : някой каже нещо и другите се скъсват да го повтарят. 8 мнения - все еднакви. Казах го веднъж, ще го кажа пак : 3 са моите правила, които ми дават конрол

1) Ти трябва да си отдолу. Няма да обяснявам защо.
2) Гледай да стои повече вътре - не го вади много, а съвсем малко.
3) Мисли си за нещо друго. Аз си тананикам на ум парчета на любимите ми групи например.

При изпълнение на тези условия всичко ще е наред. След 20-тата минута при мен вече няма спирка и свършвам буквално, когато си поискам. При НеИзпълнение на условията и две минути са ми много :) признавам

Като свъшиш първия път оправи се, погушкай я докато юнака се вдигне пак и втория път гарантирам, че няма да свършиш поне 30 мин. Аз първия път, в който имах втори рунд не свърших :oops:

а...и спри с това "тя не ме усети" , не може да не те е усетила, освен ако не е сляпа, глуха и бавноразвиваща се.

Aaluran
02-05-2006, 12:59
:mrgreen: Тук е така със всяка тема : някой каже нещо и другите се скъсват да го повтарят. 8 мнения - все еднакви.Повтарят го защото е вярно. Ето и за ще повторя - пише си го на инструкциите - след като свършиш го вадиш ВЕДНАГА от нея. После, след като се измиеш и смениш презерватива - тогава може да повториш. Но НЕ продължаваш

malkoto_kurve
02-05-2006, 13:11
:mrgreen:

Като свъшиш първия път оправи се, погушкай я докато юнака се вдигне пак и втория път гарантирам, че няма да свършиш поне 30 мин. Аз първия път, в който имах втори рунд не свърших :oops:

а защо си мислиш че едно момиче иска да го клатят 30-40 минути, понякога 15-20 минути са напълно достатъчни, а ако не тя не стигне до оргазъм, значи проблема е в момечето

Aaluran
02-05-2006, 13:25
:mrgreen:

а защо си мислиш че едно момиче иска да го клатят 30-40 минути, понякога 15-20 минути са напълно достатъчни, а ако не тя не стигне до оргазъм, значи проблема е в момечетоВъпросът е напълно различен, а именно грешно ли е да продължава след като е свършил без да сменя презерватива, не дали той или тя свършва или не свърщва.

expl0de
02-05-2006, 18:11
Проблема ми е че свършвам доста бързо, още на 2рата минута.Но и аз и приятелката ми искаме да продължим. Имам сили и наистина го правя, но ме е страх, защото съм напълнил презерватива още на 2 минута.Тя си мисли че свършвам по късно, в смисъл не ме усеща.И аз продължавам да блъскам още с пълен презерватив.После като го изкарам всичко е точно,но ме е страх че може нещо да се случи.Какво ще кажете по въпросаЕдна злобарка 15 мин преди секс и си готов,пък със времето ще се оправят нещата.Тва със смяната...съкс.Или спираш навреме,или действаш по моя метод.Пък приказкие,че трябва да си мислиш за друго са...ти ще еб*ш ли,или ще си пишеш домашното?
Има и едно друго решение,ма да не се появи обратният ефект.Има едни оранжеви дурекс с балончета.Те имат гел за задържане и наистина действат.

bebs``
02-05-2006, 19:16
абе най лесмото разрешение на проблема е преди секс набий си една... и си готов след това за секс :wink:

KReTeNa
02-05-2006, 19:20
Gola Voda si :)) ama se opravish :pPP