View Full Version : Samota :~(
Dorianchety
02-04-2006, 12:42
kogato si obarkan :roll: kogato nishto nqma smisal :cry: kogato se skarash s dobar priqtel :smt014 ,kakvo ti ostava :?: nishto :!: samota,mrak,otchaqnie,iskash da izplachesh vsichkite si salzi,no ochite veche te bolqt :( kak se uspokoqvate v takiva momenti,zashtot za men uteshenie nqma...
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 1 ! §§
Puskam si metal ma ot nai grubiq i slu6am..mn me uspokoqva ili se razhojdam nqkyde savsem sama ....ama metala naistina var6i rabota
WILD__BOY
02-04-2006, 14:03
Ми аз или се самоубивам или тъпея. :shock: :-D
Еми ... кво праа - играя баскет, чета книжки и се чудя как да оправя положението :P Винаги има изход - всичко е една логическа задача :P
He3HauKa
02-04-2006, 14:10
Puskam si muzika .... obajdam se na nqkoi priqtel/priqtelka ili pak si puskam komediq :mrgreen:
Ako si obarkan spodeli s nqkoi dori i da e tuka vav foruma shte ti olekne :smt016
Kato se srakash s dobar priqtel si kazvash ... che shte se sdobrite shtoto ako ste naistina dobri priqteli nqma de da bqgash \:D/
Izlez da se razhodish, pomisli dobre varhu problemite si i se opitai da otkriesh i dobrata strana zashtoto neq vinagi q ima prosto ponqkoga ne q vijdame i ne namirame drugo osven da se otdadem na otchaqnieto :-k
Ами, първо седни с една чаша водка/кафе/цигара (каквото там искаш) и си дай сметка за какво си се сдухал. В повечето случаи, когато започнеш да мислиш реално за проблема, той вече не ти се струва толкова сериозен, че да ревеш като магаре заради това. Ако пък все още си внушаваш, че е неразрешим и, видиш ли, дошъл е края на света :arrow: винаги можеш да се натряскаш. На сутринта със сигурност ще знаеш, че е дошъл краят... на света... и на пиенето (до следващия път) :-)
De_mikke
02-04-2006, 14:32
Puskam si sduhvashti pesni...nz zashto ni mi pomaga...izrevavam si kakvoto mi teji na syrceto i tova e
kogato si obarkan :roll: kogato nishto nqma smisal :cry: kogato se skarash s dobar priqtel :smt014 ,kakvo ti ostava :?: nishto :!: samota,mrak,otchaqnie,iskash da izplachesh vsichkite si salzi,no ochite veche te bolqt :( kak se uspokoqvate v takiva momenti,zashtot za men uteshenie nqma...
Проблема ти е че си се скарала с някой приятел/ка ли?Ако е така няма смисъл направи всичко възможно да си я върнеш... наистина никъв смисъл няма в тия караници!
IKisseDAGirL
02-04-2006, 14:44
плача.. плача толкова много, че накрая сълзи не ми остават...плача докато очите ми станат невъзможно сухи... да не могат да дадат вече нито една сълза.. и всеки белег от болка и отчаяние да си е отишъл с последната пролята...
Бате Иво
02-04-2006, 14:45
музика , приятели , разговори ...
Death^Forever
02-04-2006, 15:26
Зависи дали е депресия или просто кофти настроение, тъй като има голяма разлика...Както да е, в такива моменти си пускам някакви балади или сдухващи парчета, изливам си мъката и плача на воля...Обсебвам се от спомени и не спирам да разсъждавам, излизам сама навън (и странно, но винаги няма абсолютно никого тогава, нито една жива душа) и си изживявам отрицателните емоции...Това е начинът за мен...В никакъв случай не се обеснявам на приятели, не искам да товаря и тях...
Няма депресии тука ! Всичко е цветя и рози !
bloody_angel
02-04-2006, 17:17
Ами пускам си готик или метал и се отдавам на рисуване...друг вариант е да се поразровиш из старите албуми и да се порадваш на минали изживявания.За мен поне това са най-сигурните начини да се отървеш от депресията.
Dorianchety
02-04-2006, 17:22
Death^Forever: qvno mn si prilichame :!:
Death^Forever
02-04-2006, 17:49
Death^Forever: qvno mn si prilichame :!:
Е, смятам, че повечето от предложените ти начини тук са ефикасни :wink:
Иначе съм съгласна с bloody_angel, аз също съм използвала нейното предложение...
бездомник
02-04-2006, 17:59
Еби му майката, живота просто продалжава! :mrgreen:
Dr. Kazimbutt
02-04-2006, 19:11
Аз като съм депресиран, си пускам някаква музичка, пея си и не мисля за проблемите. Така се справям с гадните моменти.
Draconis
02-06-2006, 11:26
Абе хора незнам за вас, но аз когато бях се тотално депресирал, момент от живота ми от преди някъде година и половина, две, тогава или слушах музика, или досаждах на приятелите си, за което се извинявам на LadyDi, защото тогава много и надух главата с моите проблеми, които в крайна сметка не излязоха толкоз страшни, или пък се напивах, ех това беше най-успокояващо, удариш 2х100 водка + 1 бира 500 мл. и света вече ти се струва много розов, ако не помогне дозата, повтаряте, докато а) даде желания ефект и света стане цветя и рози или б) ви пратят в болницата с алкохолно отравяне :) общо взето това е, но съм твърдо на мнението, че това е преходен период тази депресия, минава се обикновено до 19-тата, 20-тата година на даден човек и след това няма и помен от нея, даже сега като се сетя за какво съм се сдухвал, че съм се скарал с приятел, че съм искал да бъда с някоя, и такива работи, сега ми се струват дори смешни, и понякога като се сетя за тези неща се смея на себе си и тва е.
Съветът ми е само един недей се отчайва, че нещо в даден момент не върви, просто се остави течението да те носи, пък докъдето стигнеш, все ще е напредък, общо взето, и метъла помага, но на мен ми влияе доста агресивно и замалко преди в момент на депресия, както си слушах хард рок и метъл, и замалко да не ида да утрепя няколко пича, само защото ме заговориха, така че музиката зависи как ти влияе, хубаво е да слушаш музика, която обичаш в тези моменти, и която не свързваш със самата причина за депресирането.
:-)