Влез

View Full Version : Moderated: Харесва ли ме той и защо се държи така?

leidito_
02-04-2006, 16:53
zna4i vi6te privarzah se mnogo kam edno mom4e ot 4ata i toi kam mene samo si pra6tahme celuvki pratih mu pic-a si i mnogo mu haresah i toi mi prati negoviq i az se vlubih :cry: znam 4e e gre6ka no... :cry: posle sled vreme se me mole6e da izlezem men me be6e strah za6toto imam skobi i ako ne me haresa (vapreki 4e me e haresal na pic-a)6te umra i edin den mu zadadoh vaprosa bi li ostavil edno momi4e samo za6toto ima skobi i toi kaza da :cry: az umrqh ot bolka i posle se pak se sre6nahme kazah si 4e ako ne se sre6nem 6te sajalqvam i se vidqhme v disotekata az mnogo go haresah a toi mi kaza 4e men sashto i 4e sajalqva za tova po skype az mu kazah 4e nqma problemi tolkova go bqh haresala i toi kato si govorihme v discotekata kaza 4e mu bqh obe6tala celuvka s ezik pri koeto az kazah 4e me e sram i toi oks sorry i mi kaza 4e iska utre da se vidim pak s edin negov priqtel i s moq priqtelka i otivame sega dnes na kafe i sednah nali do nego i pak po4na s celuvkite a az se vcepenih se pak imam skobi :cry: toi me gleda6e po4ti postoqnno posle otidohme kam vodopada i toi pak me gleda6e no nito me pregra6ta6e a ve4e za celuvkite ni6to ne kaza :cry: otidohme posle pak na kafe samo 4e na drugo toi tam me nakara da sedna sre6tu nego 6toto da mojel da me gleda oks sednah posle se pribirahme i toi iska6e da vidi kade jiveq no az trqbva6e da ida do edna pr i mu otkazah i toi osetih 4e mai se obidi i kaza oks aide togava razdelqme se nali ima6 rabota i az go pitah koga 6te se vidim pak?i toi 6te se razberem i az ne iska6 li celuvka i toi se edno ne me e 4ul :cry: :cry: :cry: mnogo go obi4am i kato se pribirahme moqta priqtelka kaza 4e v kafeto samo neq e gledal i men mi stana adski gadno :cry: :cry: :cry: sega neznam kakvo da si mislq :cry: haresva li me toi? a ako me haresva togava za6to se darji taka i 4aka se az da napravq parvata kra4ka (v discotekata az se zapoznah s nego 6toto toi kaza 4e ne moje da me poznae) :cry: kakvo da pravq ot tuk natatak :cry: :cry: :cry: ot4aqna sam i neznam kakvo da si mislq :cry: pomognete mi :cry:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

Kianna
02-04-2006, 17:53
lelele...ami skupa momcheto na kafe te kanilo,iskalo celuwka,iskalo da te izprati i ti si go reznala..ako ne spresh s tezi rezaci i preudoleesh srama si i go celunesh wsichko shte si bude ok,w protiwen sluchai si tursi drug..
btw az skobichki nikoga ne sum nosila,zashtoto sum niamala problemi,no wse pak e neshto normalno i ne wijdam ot kakwo se sramuwash..

cherinka-
02-04-2006, 18:00
ami moje bi se pravish na nedostupna.... puk i vish sq.. kato se celuvash te skobite hich ne se useshtat... tva ne e nikav problem.. inache sq ako mu se ohilish edno hubavo.. togava she gi zabeleji po -taka i tvam e kasmet! :P

DeSiTo0o
02-04-2006, 18:02
lelele...ami skupa momcheto na kafe te kanilo,iskalo celuwka,iskalo da te izprati i ti si go reznala..ako ne spresh s tezi rezaci i preudoleesh srama si i go celunesh wsichko shte si bude ok,w protiwen sluchai si tursi drug..
btw az skobichki nikoga ne sum nosila,zashtoto sum niamala problemi,no wse pak e neshto normalno i ne wijdam ot kakwo se sramuwash..
I az taka mislq nqma ot kakvo da se sramuva6. :wink:

бездомник
02-04-2006, 18:03
Ми ти сама си му теглила майната! :shock: Какво искаш в крайна сметка?

Phoenix
02-04-2006, 18:47
Едно здраво ебане !

WILD__BOY
02-04-2006, 21:11
Едно здраво ебане !

Не, не позна.. Един здрав шут!

ловерКАТА
02-04-2006, 23:31
Едно здраво ебане !

Не, не позна.. Един здрав шут!
ХАХ недейте така сигурно е срамежлива :-k моми4е що така бе [-X обади му се и го покани някъде да излезете двамата ,преодолей срама си и му направи намек или направо си го целуни :smt008 ако те харесва,ще те харесва такава каквато си-със скоба или без-ако пък заради скобата не те ще карай :smt012 такъв не ти трябва :smt018 има много други мом4ета :-k успех

Aaluran
02-05-2006, 11:05
Ти сериозно ли питаш? На кафе те е извел, иска да те целуне, естествено, че те харесва. Обаче няколко пъти му отказваш. Направо си му убила ентусиазма да се сближи с теб. Останало му е само да те гледа. Не слушай глупостите на приятелката си, ами вземи, че му се обади да излезете, обясни му че го харесваш, но се притесняваш от целувките. Излизайте често заедно и скоро ще преодолееш притеснението си.

ПП: В случай че все още не си го схванала - Той е те харесва!!!!!!!!!