View Full Version : моят първи път
malkoto_kurve
02-04-2006, 18:08
ами проблемът ми е следният. Аз съм на 13 години, от Бургас и всичките ми приятелки на мойта възраст бяха правили секс на 11 годишна възраст и само аз не успях да загубя девтвеността си допреди 3 седмица. Лошото обаче е че го направих с момче което е на 19 и явно членът му беше по-голям от колкото трябва за мойта възраст и след като проникна в мен нямаше никакви проблеми. Странното стана след като 5 минути беше в мен тогава усетих че целият е в мен сякаш проникна твърде на дълбоко и достигна до нещо като преграда и много ме заболя. Болката продължава, макар че минаха 3 дена. Не беше девствената ципа, ами нещо друго, какво може да е било и може ли нещо да ми е станало ? :(
вика се матка душко и ако е било със силни тласъци ще те поболи ама ще мине...пък си и малка не си добре развита кат го прайш другия път му кажи по леко и че не си парче месо а човек
Ха ха! А ти защо се въргаляла с някакъв педофил? Така ти се пада! А приятелките ти са шибани курветини!
Mod by I don't know: успокой...
De_mikke
02-04-2006, 18:42
Ole ujas...moje da ne sym sveta voda ne napita,ama tva e otvratitelno...na 11 godini...za kvi se mislite be
bloody_angel
02-04-2006, 18:52
боже опази... :-k тoва, че приятелките ти искат да бъдат малолетни к**вички :evil: не значи ,че и ти трябва да се водиш по детския им ум , обаче станалото станало :arrow: следващия път по внимателно и не се притеснявай след няколко дни болката ще мине :!:
хъх... я вижте само какъф ник си е избрала ... абе кво да говорим...
Ох, да се чудиш дали да плачеш или да се смееш... :shock: Аз на 13 години си играех още с плюшените мечета... ти си тръгнала секс да ми правиш... Сексът е хубаво нещо, мила, ама трябва да се доразвиеш понапред... Не знам дали члена е бил голям, или ти си била тясна, ама е хубаво да идеш на гинеколог. Макар че знам че няма да го направиш. Срамът да признаеш на родителите си е по-голям отколкото необходимостта да докажеш, че си готова за секс. Ами... ето ти едно правило -> не си готова да правиш секс, докато не си готова да се изправиш пред родителите си и да им го признаеш... Като правиш нещо, трябва да поемаш отговорностите.
Ти си правила секс на 13. Резултатът -> неидентифицирана болка. Решението -> гинеколог... А мама и тати :?:
ashly besnata
02-04-2006, 19:31
az sum na 13 bate ti momi4e si mnogo zle oneq sa malki kurvi 6ibani kvo 6e gi slu6a6 tqh tva 4e ne si spala s mom4e nezna4i 4e pada6 po-dolu ot tqh :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
Ех, не мога да си обясня, задръстени ли сте или просто всички сте един дол комплексари :?:
Защо обиждате момичето:?: Хем се правите на помагачи... Така ли помагате:?: Като показвате колко цинизми и груби изрази знаете...
vihrogon
02-04-2006, 20:15
mislq 4e nqkoi se ebava parvo katyo gledam nika kakav e , vtora kak opisa istoriqta na 13 godini devstvena , ne q e bolqlo i si stigna do krai
pone malko po dostoverno da q be6e napisal
боже опази... :-k тoва, че приятелките ти искат да бъдат малолетни к**вички :evil: не значи ,че и ти трябва да се водиш по детския им ум , обаче станалото станало :arrow: следващия път по внимателно и не се притеснявай след няколко дни болката ще мине :!:
Подкрепям мнението.
malkoto_kurve
02-04-2006, 22:00
Ех, не мога да си обясня, задръстени ли сте или просто всички сте един дол комплексари :?:
Защо обиждате момичето:?: Хем се правите на помагачи... Така ли помагате:?: Като показвате колко цинизми и груби изрази знаете...
Мерси :cry:
bLaCk^RoSe
02-04-2006, 22:06
izvini me mn ama na 11 godini tva ....... a we nqmam dumi , a i ne e vajno na kolko 6te go napravi6 ! vajen e 4oveka i dalis e 4uvstva6 gotova za tova !
A otnosno vaprosa ti ..... za6to pak da ne e devstvenata cipa moje da e bila prosto po debela i po trudno da se e skasala !
Ae neznam prosto kakvo da kaja....che si go praela na 13 godini nqma nishto losho...rabotata e tam..s kakuf si go pravela...bilo e glupavo da se ebesh s1s 6 god...po-golqm.. mn qsno che shte te boli sravni tebe..s1s nego ! Ne se obijdai ne sam katy drygite ne iskam sia da te obijdam..shtoty zn ko e tupo
[PITBULL]
02-04-2006, 22:32
na kade varvi mladoto pokolenie na po 11 godini i da se ebat ili na 13 mi kat razbera 4e sestra mi go e napraila sq e na 13 ili pak ako e na 11 i razbera 6te i potro6a rebrata pak ti si tolkova tapa 4e nqma na kade kfo kat sa go praili i ti li iska6 kurva da staa6.. ama to horata sa kazali s kavto se sabere6 takav stava6 i ima i po malki a ne 19 godi6ni pfffffff 6matka :smt011
За автора на темата - Голямо момче си, за да се кефиш да влизаш във форума с женски никове и да простееш! :wink: Хах,тва ми напомня:Вчера с един познат(по-малък с 3 години) чакахме друг пред блока.На пича до мене,обаче,му се допикава и решава да си свърши работата в мазето(щото било по-топло - рационалист е поне),откъдето беше излезнал един човек преди минутка.Хубаво,ма оня се връща и след проверка на мазето излиза и вика,че щял да ни строши главите,че сме пикали в мазето.И аз му обяснявам,че не сме ние,че сме големи момчета вече. :lol:
По темата:Забравих вече какво се питаше,така че нямам коментар.
FuckThePolice
02-05-2006, 09:48
A we ne i govorete taka shtoto v momenta i e dostatychno gadno....(ne che ne trqbva da i e gadno!)...Az samo edno nemoga da razbera...Kakvo gi ebe drugite dali si devstven ili ne!?Tova te pravi ni po-dobyr, ni po-lo6!!!Proumeite go!!! ](*,)
zeleni_o4i
02-05-2006, 10:44
momiche, zashto gledash priqtelkite si? ](*,) tova nai-glupavoto neshto na sveta - da se vodish po akula na drugite. :-& nedopostimo e - da se otvorqt na 11! tova e pedofiliq! :evil: napravo sam shokirana che mislich che kato si se otvorila na 13 si "izostanala".
tiq bolki sa seriozno neshti i ti trqbva da se konsultirash s ginekolog, ako imash smelost kaji na maika si za stanaloto, zashtoto e seriozno. tq shte razbere po edin ili drug nachin, povqrvai mi, maikite sa strashno intuitivni!
savsem sigurno e che tq shte poludee no shte trqbva da go preglutnesh - vse pak tova moje da se otrazi na celiq ti jivot zanapred!
Аз обикновено съм против драстичните мерки, но такива като теб и твоите приятелки, курве, (кажи сега, как да те наричам, като си се писала "malkoto_kurve", а?) такива като вас трябва да ви заключат вкъщи дакота станете на 18! Съжалявам, че го казвам, но на 11 години е абсурд да започнеш полов живот (това , че се случва не променя факта, че е абсурдно). На 13 също е рано, но не това е главния проблем. Главния проблем е, че ТОЙ Е НА 19 ГОДИНИ! Откъде ти хрумна да правиш секс със някой 6 години по-голям от теб? Той определено не те обича, в това можеш да си сигурна, тогава защо? Правила си секс със някой много по физически развит от тебе. Нищо чудно, че е натиснал някъде, където не трябва. Сега, ако премине добре, ако не - при всички случаи трябва да отидеш налекар. Друг изход няма.
Темата подозирам, че е поредната подигравка, така че я затварям по 11 точка.
Ако все пак наистина си направила тази грешка, така или иначе не можем да ти помогнем, а тичай веднага на гинеколог.
Лек ден.