PDA

View Full Version : Относно контрацепцията

bulgarche
02-04-2006, 18:42
Ся бърза контрацепция, ако е станал гафа и всичко е ясно, но когато незнаеш какво е станало?
Правиш си тест примерно след седмица и установяваш че си бременна и какво правиш след това?
Освен аборта...мисля че имаше някакво хапчета които се пият до първия месец, които убиват зародиша. Дайте малко инфо и ако може без тез обяснения на 12-14 годишните тийнеджърки които "много разбират" и не веднъж сме им се чудили на знанията. Трябва ми сериозен отговор.

`Death`Whore`
02-04-2006, 18:45
Не съм запозната, но такива хапчета се предписват от лекар. А никой нормален лекар няма да предпише хапчета за унищожаване на плода, защото майката не иска дете.

LadyDi
02-04-2006, 19:12
Да, съществуват такива таблетки, но те се приемат до 72 часа след половия акт и са по-скоро превантивна мярка, отколкото средство за предизвикване на аборт. И да, най-добре е първо да си минала на консултация със специалист.

02-04-2006, 20:49
Само как звучи "Да убият зародиша" , мама им мръсна на българските копелета, а , "Аз съм българче"?Използвай езика си пестеливо.

California
02-04-2006, 22:54
http://gynecologya.net/?go=abort

bulgarche
02-05-2006, 10:18
Благодаря на California, а на другите...поне малко се замисляте какво съм написал..не ви дърдоря за постинор, а за ХАПЧЕТА СЕДМИЦА СЛЕД ТОВА...толкова ли е сложно да помислите малко бе...72 часа са "малко" по-малко е 1 седмица

Dizi
02-05-2006, 15:30
до колкото знам се разработват някакви инжекции но са още на ниво тестове...но си мисля че са адски вредни защото трябва да имат много голяма концентрация на различни хормони и може би е по зле дори от аборта...абе доста е далече тва време докат ги пуснат и започнат да се използват.... :-k